#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence Tudor Belhandayi tam bi 10 numara gibi oynatmaz. Sneijderin bolgesinde oynar fakat gorevi farkli olur diye dusunuyorum.

Tinerciler kadar gerizekalı bi taraftar topluluğu yok demiştim, ama Insta'da yazılan yorumları gördükten sonra fark ettim ki; ölümüne yarışırlar bizimkiler tinercilerle...

Son düzenleme:
Belhanda ile sneijderin ne alakasi var yahu iyice sacmaliyorlar adam yeni transfer olmus biseyden haberi yok garibin yerim numarayi iyi oynasin yeter

Sneijder'i bizde seviyoruz ama bu adami suclamak akil kari degil.İnstagramina kufur yagdiranlar taraftar falan degil.

Yönetim bu adamı resmen taraftarın önüne attı. Umarım bir sıkıntı çıkmaz. Ciddi yatırım yapılan bir oyuncuyu kaybetmek bize ciddi derecede zarar verir.

İşte yönetim bu kadar barbatki yaptıkları hamlelelerin neleri getireceğini kestiremiyorlar. Adamı yem yaptılar.

Bu adama küfür edenlere Galatasaray'da 10 nuamrayı giyiyorssun gel deseler Sneijder'e ana avrat küfür ederler.

Bu çocuğun ne suçu var arkadaş? Bu adama sahip çıkmak lazım.

Arkandayız kral.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

10 numara iki kişiye yakışırdı benim gözümde. Hagi ve Sneijder. Gözüme tuhaf geldi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu adama küfür edenlere Galatasaray'da 10 nuamrayı giyiyorssun gel deseler Sneijder'e ana avrat küfür ederler.

Bu çocuğun ne suçu var arkadaş? Bu adama sahip çıkmak lazım.
sizin gibiler ediyor bu adama kufur burda gunlerce mıllete sövdünüz sımdı sıra bu adamda

Belhanda ya bu forma olayından küfür edenler haindir. Öyle veya böyle 11-13 milyon küsür saydık. (3 sene daha oynarsa 21olur)

sizin gibiler ediyor bu adama kufur burda gunlerce mıllete sövdünüz sımdı sıra bu adamda

Kim küfür etmiş Belhanda'ya? Bir tane Belhanda'ya kullandığım kötü kelime göster?

1 tane doğru olmadığını söylerim ben. Kimsenin hakkını yemenin anlamı yok. Sneijder'e yapılanlar ne kadar büyük aptallıksa bu çocuğa küfüt etmek de o kadar büyük aptallık nazarımda. İkisinin de müsebbibi olan iki kişi belli.

Bu olayda yönetime yüklenirsin eyv derim de bu adama küfür edenler net Sneijderspor'ludur, Galatasaray'ın iyiliğini düşünseler bu adama bunu yapmazlardı.
Gelde performans bekle bundan şimdi ulan daha dün 1 bugün 2 baskı altına alındı adam valla yazıklar olsun bizim taraftarın bu kadar beyinsiz olduğunu bilmiyordum

Lan git point otele falan göster tepkini bu adamdan ne istiyonuz? Bende Sneijder gitsin istedim ama yönetim bu konuda da batırdı ne yazık ki.
Dursun Özbek yönetimi de ayrı bir gerizekalı ulan bari bi bekle de Sneijder gitsin ondan sonra ver numarayı o kadar yatırım yapılan oyuncuyu taraftarın önüne attınız salak herifler. Yönetim normale döndü.

Suçu olmamasına rağmen Belhanda'ya küfür edenler Galatasaray'ı tutmayı bıraksın sizin sevdanız Galatasaray'a olsa öyle salakça hareketleri yapmazsınız rezil herifler.
Yok Wesley giderse kombinemi iptal ederim,yok forma almam falan diyen tiplerle dolu ortalık yallah Sneijderspor'a o zaman Galatasaray'ın size ihtiyacı yok.

Forma muhabbetine girmeyecekti.
Dursun kesin söz verdi ona ama o açıklamaları yapmayacaktı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt