#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız şaka bir yana Sneijder'in durumu tam netmeşmeden 10 numarayı Belhanda'yı veren yönetim ağır gerizekalı. Durup dururken kriz çıkardılar.

Snaydira 9+1 numara verelim 91 arasina arti koyariz toplami 10 eder??

Bunun gibi

Ivan-Zamorano-shirt-number-in-inter-Milan.jpg

Ne 10 numaraymış bana göre de Sneijder o numarayı haketmiyor; Hagi'nin sol topuzu etmez futbolu hemen gidip hakaret edeyim Sneijder'e. Lan Allah'ın Hollandalı kırosu defol git kendi çöplüğüne yazayım.

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

İhraç

Sneijder'in resmi olarak gitmesini bekliyorum derdim.

Olabilirdi ancak çocuk bizim yönetimin elinde hiçbir dayanak olmadan gönderdik diyeceklerini düşünmemiş olabilir gönderdik diyorlarsa anlaşmışlar bir kulüple demektir; sonuç olarak DÖzbek yönetiminin dünyanın en kötü yönetimlerinden biri olduğunu bilmiyordur muhtemelen.

Ama Sneijder sutlandiysa 10 bosta... Neden dogrusu o oluyor anlamadim? O zaman Metin Oktaydan veya Hagiden sonra kaldirsaydik 10u, bidaha kullanmasaydik... Tamam Sneijder basarisiz oldu demiyorum, basarilydi benim gozumde ama bence arkadaslarin dedigi gibi, eger bi suclu var ise Belhanda bunlarin en sonuncusudur... Balik bastan kokuk!
Bence biraz elma ile armutu karıştırıyorsun, Sneijderin durumu henüz belli değil. Belhandanın da bu durumdan az çok haberi vardır sonuçta. Hagi ve Metin Oktay, konu ile alakası yok ve formaların müzeye kaldırılmasını da doğru bulmuyorum. Her dönemin on numarası vardır, bu bence böyle olmalı. Suçlusu Yönetim, forma numarası çerez, Sneijder konusunu kamp başlamadan halledilmesi gerekirdi. Ancak Belhanda da biraz bile bile lades dedi, her ne kadar yapılanlar saçma olsa da.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Son düzenleme:
1. suçlu 10 numarayı veren yönetim

böyle aptallık olmaz daha göndermediğin adamın formasını veremezsin

belhandanın da bokun boncuk bulmuş gibi atlaması da ayrı 1 rezalet

koca koca adamlar kavga ediyor yapmayın etmeyin lütfen yakışmıyor gençlerimize örnek olmanız lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt