#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nerenizle izliyonuz maçları anlamıyom adam bu ligin kalitesinin çok çok üstünde pasları çalımları drblingleri presle top kapması inanılmaz tempolu bi ofansif orta saha güle güle gırgır yapa yapa oynadı sahada

Çok yumuşak pasları var ama bazen halısahadaymış gibi abartıyor , daha ciddi olması lazım.

Dripling kabiliyeti varken bazen durup oyunu soğutması da tam halısaha şovunu andırıyor , şova gerek yok seri ve dikine oyun önemli olan.

tumblr_oup2wvRKAP1sogahco1_1280.gif

Laubali yazan olmuş, dikine gideceğine oyunu yavaşlatıyor diyen olmuş vallahi ne enteresan yorumlar bunlar ya. Adamın oyunu yavaşlattığı anlar genellikle ikinci yarıdan çünkü hoca öyle istedi oyunu tutalım kontrolü elden bırakmayalım dedi muhtemelen o da üstüne düşeni yaptı. Ayrıca akan oyun içinde sürekli dikine oynamak faydalı bir şey değildir. Zaman zaman topa basacak adamların olmalı ki takım nefes alsın öbür türlü kontradan golü yiyebilirsin.

Estetik ile laubaliliği karıştırmaması lazım. Klasik 10 numaralardan farklı olarak topsuz canlı ama topla daha zayıf gibi duruyor.

Laubali yazan olmuş, dikine gideceğine oyunu yavaşlatıyor diyen olmuş vallahi ne enteresan yorumlar bunlar ya. Adamın oyunu yavaşlattığı anlar genellikle ikinci yarıdan çünkü hoca öyle istedi oyunu tutalım kontrolü elden bırakmayalım dedi muhtemelen o da üstüne düşeni yaptı. Ayrıca akan oyun içinde sürekli dikine oynamak faydalı bir şey değildir. Zaman zaman topa basacak adamların olmalı ki takım nefes alsın öbür türlü kontradan golü yiyebilirsin.
Kesinlikle katılmıyorum renktaş topu kale çizgisinden alıp rakip kale çizgisine kadar herkesi çalımlarla geçip (kaleci dahil) öyle gol atmalı!

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

maicon da takla atıyor böyle gol atınca görürüz.

Bu arkadaş yetersiz gibi geldi bana sanki.
Pass oyununda yavaş ve hatalı oynuyor.
Takıma alışma süresinden kaynaklıdır inşallah. Yapılan transferlerde bende soru işareti bırakan tek isim

Harika bir transfer olduğunu kanıtladı. Ki bu Belhanda %30 belhanda. Sezon içinde %70 e çıksa. Seneye Montepiller zamanı %100 e ulaşır. 4-5 yıl 8-10 numara aramaz ndiaye ile belhandayla.

Gol atti ama malesef begenemedim, tabi bir mac ile asmak olmaz, ama cogu kral ilan etti bile. Bana daha cok gereksiz sov hareketleri yapiyor.

Sneijder'le kıyas tutulamaz. Hiçbir zaman Sneijder'in yarattığı gibi uzaktan şut tehdidi veya onun gibi oyun görüşü, yaratıcılığı olmayacak ama Belhanda çok daha iyi bir takım oyuncusu olduğunu dün akşam kanıtlamış oldu bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt