#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Wesley 10 metre dışarı vursa ahhh be abi Wesley'in topu uzaya yollaması bile farklı diyecek adamlar, dünki Belhanda'yı beğenmemiş. Şaşırdık mı? Hayır. :asd22:

Son düzenleme:
Wesley 10 metreden dışarı vursa ahhh be abi Wesley'in topu uzaya yollaması bile farklı diyecek adamlar, dünki Belhanda'yı beğenmemiş. Şaşırdık mı? Hayır. :asd22:

Sendeki bu sürekli içinde bulunan nefreti dışarıya kusup kendi oyuncularımızı antipatik hale getirme çabaları nerden kaynaklanıyor ayıptır sorması? Nedir bu sürekli yarış o şöyle bu böyle. Belhandayı Sneijderle bir tutuyorsan, burda aklınca dalga geçeceğine kendi fikrini sorgula çünkü dünyayla ters düşersin bu konuda güzel kardeşim.

Emin ol her Galatasaraylı en az senin kadar Belhandanın başarısını istiyordur. Ama karşılık olarak bir Galatasaraylıdan 28 yaşında bu kulübü tercih etmiş bir dünya yıldızı olan Sneijdere saygı beklenirdi, sende o görünmüyor.

Geçen argo argo cümleler kuruyordun. Yaşın ne derece gerçek bilemiyorum, kişiliğini sorgulamakta istemiyorum. Ama bu kafa yapını değiştirmeni bir abi tavsiyesi olarak gör yoksa ilerde sorunlar yaşayabilirsin. Sokak sapık dolu, alışkanlık haline getirirsen ağızını burnu kıranlar olabilir.

Belhanda daha cok 8 numara gibi, klasik bildigimiz 10 numara degil. Full performansini gostermedigini dusunyorum, daha iyi olmali . Biraz laubalilik gordum dunki macta, umarim daha ciddi olur.

Sendeki bu sürekli içinde bulunan nefreti dışarıya kusup kendi oyuncularımızı antipatik hale getirme çabaları nerden kaynaklanıyor ayıptır sorması? Nedir bu sürekli yarış o şöyle bu böyle. Belhandayı Sneijderle bir tutuyorsan, burda aklınca dalga geçeceğine kendi fikrini sorgula çünkü dünyayla ters düşersin bu konuda güzel kardeşim.

Emin ol her Galatasaraylı en az senin kadar Belhandanın başarısını istiyordur. Ama karşılık olarak bir Galatasaraylıdan 28 yaşında bu kulübü tercih etmiş bir dünya yıldızı olan Sneijdere saygı beklenirdi, sende o görünmüyor.

Geçen argo argo cümleler kuruyordun. Yaşın ne derece gerçek bilemiyorum, kişiliğini sorgulamakta istemiyorum. Ama bu kafa yapını değiştirmeni bir abi tavsiyesi olarak gör yoksa ilerde sorunlar yaşayabilirsin. Sokak sapık dolu, alışkanlık haline getirirsen ağızını burnu kıranlar olabilir.
Wesley'i öveceğiz diye Belhanda'ya laf atarsalar elbette yazarım. Wesley ile bir alıp veremediğim yok. Benim sorunum Wesley yüzünden bu adama sebepsiz yere atıp tutanlar. O kişilerin çoğunun da zaten bu konuya girecek yüzleri yok. Defalarca kapanmış konuyu yeniden açanlara çemkirsen daha iyi olur.

şimdi şöyle birşey var ki bazı arkadaşlar belhandayı en ufak övdüğümüzde yerinden zıplıyor hemen. Diğer tarafta da belhandanın yaptıkları üzerinden sneijdere gönderme yapan arkadaşlar çıkıyor bu arkadaşlarında bu tahrikleri yapmaması lazım bu takım şampiyon olacak arkadaşlar varoğlan oyuncularımıza sahip çıkalım.

Tudor ve sen aklimdaki tek soru isaretisiniz

Biriniz nokta biriniz de yayimsi sey

Kayseri Macinda kötü deyildi. Ama sinir Oldum seyde vardi Mac daha 2-1 3-1ken artislik hareketler.bazen daha kolay oynamasi gerek hele skor 3-1ken.
Kayseri sansa gol bulsa 3-2 olacak ve bosuna stres yasiyacaz.

Kayseri Macinda kötü deyildi. Ama sinir Oldum seyde vardi Mac daha 2-1 3-1ken artislik hareketler.bazen daha kolay oynamasi gerek hele skor 3-1ken.
Kayseri sansa gol bulsa 3-2 olacak ve bosuna stres yasiyacaz.

Belhanda bu tarz bir oyuncu taraftarı da ateşlemeyi seviyor kayseri maçında adamlar orta sahayı geçemedi ki şans golünü de kornerden atıp haklarını doldurdular topu kaptırsak bile 3-4 kişi baskı yapıp kaptık ciddi maçlarda da skor 3-0/4-1 civarında olmadıkça yapmaz ama skor o noktaya gelirse ilginç şovlar görebiliriz

Kayseri maçında harika oynadı bence.4 yıl izledigimiz sneijder dan daha faydalı olacak gibi.

Artık belhandacıyız var mı ötesi.

Tam bir ofansif orta saha oyuncusu 10 numaradan daha farklı sadece ara pası kovalayan birisi değil.Topla gidebiliyor,oyun görüşü iyi ve en önemlisi çok mücadele ediyor aynı zamanda teknik bir oyuncu çok iş yapar.Kısır bir hücum hattıyla çıkmamıza rağmen 1 gol 1 asist yaptı

Su son macta attigi golün, bukadar basit durmasi Belhanda´nin teknigi ve sogukkanliligi ile alakali. Topa giderken zamanlamasi, dokunmasi, ve asirtmasi, cok basit bir pozisyon haline getirdi.
Oradan sut cekse, yada abansa, pozisyon gol olmayabilir.

Biraz daha fazla sorumluluk alıp daha fazla hücuma liderlik etmesi gerekir

Sneijder'den daha çok katkı vereceğinin sinyallerini verdi. Performansı yükseldikçe daha iyi olacaktır.

Sneijder'den daha çok katkı vereceğinin sinyallerini verdi. Performansı yükseldikçe daha iyi olacaktır.

ben katılmıyorum ve yanlış buluyorum. Belhanda ile Sneijder karşılaştırılacak oyuncular değil. Belhanda daha direkt oyun futbolcusu,Sneijder ise daha set hücumu seven bir oyuncu.

Belhanda üzerinde baskı oluşturur bu. Önemli olan onu Wesley'den ayırarak tamamen kendi performansıyla değerlendirmek.

Belhanda atletik

Ndiaye atletik

Gomes atletik

Rodriguez atletik

Feghouli atletik

Fernando Atletik

Mariano atletik

Maicon atletik

Takımda hantal fiziken bir omuzda yıkılan oyuncu yok

Belhanda da bunlardan biri mücadelesini seviyorum

feguliiiiii ?❤

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt