#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CMDuW3rWsAAcgCD.jpg

Gomis'e eleştirenlerin şaşırdığı kadar olmasada alıştıkça şaşırtacaktır bence.
Ben istemiyordum transferini sebebi maç içinde silik kalacağından korktuğumdandı , korktuğum başıma gelmedi ofans anlamdada ritmini bulur diye düşünüyorum.
Arena maçları doping olacaktır .

Beyler oyun sistemi diye birsey var. Elmander son yillarda en gözde santraforlarindan bir tanesi, ama ön plana ciktigi yönü attigi goller degildi hic. Belhanda her daim skora katki yapabilecek, adam gecebilecek, ve ileride top tutabilecek bir oyuncu. Bunun disinda defansif olarak da basarili olmasi, olayin su ana kadar esas püf noktasi... Cünkü Belhanda´nin hücum yetenekleri zaten tartisilmaz, ve en son kafaya takilmasi gereken özelligi. Ve takima alistikca, bunu zaten daha fazla ortaya koyacaktir...

Laubaliligi var, biraz artist bir herif. Ama ben takim halinde mücadele etmesine, pres yapip, top calmasina, ve bundan gocunmamasina memnunum. Bunlari yapmadigi, eli belinde gezdigi vakit sikinitili olur esas... Gerisinin zaten gelecegini umuyorum. Belhanda acisindan, buraya gelip, türkiyeyi takmamasi bir riskti. Ama adam zaman zaman artistlesse bile, cok disisplinli yapiyor görevlerinin cogunu.

Mesela su Serdar Aziz pozisyonu, serdardan ziyade, belhandanin hatasi. stopere öyle rahat top verilmez, ceza sahasinda bukadar adam varken.

Son düzenleme:
Beyler oyun sistemi diye birsey var. Elmander son yillarda en gözde santraforlarindan bir tanesi, ama ön plana ciktigi yönü attigi goller degildi hic. Belhanda her daim skora katki yapabilecek, adam gecebilecek, ve ileride top tutabilecek bir oyuncu. Bunun disinda defansif olarak da basarili olmasi, olayin su ana kadar esas püf noktasi... Cünkü Belhanda´nin hücum yetenekleri zaten tartisilmaz, ve en son kafaya takilmasi gereken özelligi. Ve takima alistikca, bunu zaten daha fazla ortaya koyacaktir...

Laubaliligi var, biraz artist bir herif. Ama ben takim halinde mücadele etmesine, pres yapip, top calmasina, ve bundan gocunmamasina memnunum. Bunlari yapmadigi, eli belinde gezdigi vakit sikinitili olur esas... Gerisinin zaten gelecegini umuyorum.

Kesinlikle, çoğu savunma yapsın diye mi aldık diyor ama senin 10 numara oynattığın oyuncunun takım savunmasına bu denli yardım etmedi müthiş bir artı savunma için

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Burak yılmaz askı ıle kendıme bagladigim fitbolcu

Günümüz futbolun 10 numarasi iste

Bugun hucumda kötüydü ama 10 numara demek artik sadece hucum demek degil devir degisti.

8-10 mac sonra oyuncular birbirlerini iyice tanirlar, kime nerde pas atmamasi ve ya atmasi gerektigini ogrenirler.

Laubaliligi var, biraz artist bir herif. Ama ben takim halinde mücadele etmesine, pres yapip, top calmasina, ve bundan gocunmamasina memnunum. Bunlari yapmadigi, eli belinde gezdigi vakit sikinitili olur esas... Gerisinin zaten gelecegini umuyorum. Belhanda acisindan, buraya gelip, türkiyeyi takmamasi bir riskti. Ama adam zaman zaman artistlesse bile, cok disisplinli yapiyor görevlerinin cogunu.

Mesela su Serdar Aziz pozisyonu, serdardan ziyade, belhandanin hatasi. stopere öyle rahat top verilmez, ceza sahasinda bukadar adam varken.

belhanda 8-10 gol 10 civarı asistle kapatır diye düşünüyorum Çakarcığım sence?

belhanda 8-10 gol 10 civarı asistle kapatır diye düşünüyorum Çakarcığım sence?

Ortalama öyle gider, üzerine de cikabilir kendini asarsa. Yeteneklerinin cok az bir kismini sergilemesi, büyük sikintisiydi bir kac senedir. Potansiyalinin biraz daha fatlasini gösterse bile, cok dehset ve *****grafik islere imza atabilir.

eli belinde sürünen, göbekli, güdük sneijdere 10 defa tercih ederim belhandayı
arada bir sapıtıyor ama çözülmeyecek bir şey değil bu

Oyun icinde herseyi yapiyor. Tam bi komple oyuncu !!!
Bu macta oyunuyla izleyenlere `Evet aradiginiz Belhanda benim` dedi.

Kkolay şımarıp kontrolden çıkıyor gibi. Daha hazır değil sanki. Umarım üzerine koyar. Zira maliyeti çok yüksek.

Semih kayadan iyi stoper bence belhanda..
O tacklingler falan

abv asamoah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt