#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu senin görüşün ben bunu iki maçtada bu kadar olumlu görmedim. Osmanlıspor maçının ilk yarısında tek bir olumlu pası var onuda Rodriguez çabası ile gol pasına çevirdi. Bunun dışında ileri oynadığı paşaların çoğu rakibe gitmiş.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Tamam öyle kardeşim. Uzatma artık konu uzamasın tatsızlık çıkacak. Git izle maçın tamamını.

Sneijderin gitmesi ve kalması konusunda nötr düm. Sneijdersporluları görünce dedim gitsin artık yetti. Belhandaya bok atmanı gerektiren bir konu yok.
Ben hala daha derdini anlamış değilim. Sneijderi ortaya atan sensin ben değilim. Belhandayı sen beğenmiş olabilirsin ki ben adama bok atmıyorum. Sadece ben o kadar çok katkısını göremedim, aksine ilk yarıda ki pas hataları çok fazla.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Ben hala daha derdini anlamış değilim. Sneijderi ortaya atan sensin ben değilim. Belhandayı sen beğenmiş olabilirsin ki ben adama bok atmıyorum. Sadece ben o kadar çok katkısını göremedim, aksine ilk yarıda ki pas hataları çok fazla.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Beğenik beğenmemek göreceli bir konu değil. Eğer hateri değilsen olumlu yaptıklarını görürsün. Olumsuz yaptıklarınıda yazıyorum zaten. Mesela fiziken hala hazır değil. 2 haftaya falan ihtiyacı var. Şut çalışması gerek. İyi şutunu göremedik. Kariyerinde var ama bizdede jeneriklik goller atmalı. Ve pas hatası falan yok :D Aynı maçı izliyoruz galiba. Adamın net bi pas hatası yok. Zaten genelde kısa paslar attı.1 kere kaptırıp geri aldığı var aklımda.

Tamam öyle kardeşim. Uzatma artık konu uzamasın tatsızlık çıkacak. Git izle maçın tamamını.
Benim açımdan tatsızlık çıkacak bir durum yok. Ben kendi izlenimimi yazdım, atarlı bir şekilde saçma sapan mesajlar ile sen atladın. Aynı fikirde olmamız gerekmiyor zaten. Zaten şunun şurasında daha iki maç oynandı ve ikiside çok şükür iyi geçti. Belhandanın tekniği ve potansiyeli var bu yüzden benim gözümde yeterli olmayan katkısının artacağını düşünüyorum. Zor maçlarımızda olacak ve öyle maçlarda kreatif yönü kuvvetli oyuncuya ihtiyaç olacak.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Beğenik beğenmemek göreceli bir konu değil. Eğer hateri değilsen olumlu yaptıklarını görürsün. Olumsuz yaptıklarınıda yazıyorum zaten. Mesela fiziken hala hazır değil. 2 haftaya falan ihtiyacı var. Şut çalışması gerek. İyi şutunu göremedik. Kariyerinde var ama bizdede jeneriklik goller atmalı. Ve pas hatası falan yok :D Aynı maçı izliyoruz galiba. Adamın net bi pas hatası yok. Zaten genelde kısa paslar attı.1 kere kaptırıp geri aldığı var aklımda.
O zaman sakin bir şekilde maçın ilk yarısını tekrar izlemeni tavsiye ediyorum. Bir çok pasının rakibe gittiğini göreceksin. Ben Galatasaray forması giyen hiç bir oyuncuya düşmanlık yapmam, Selçuk gibi istisnalar dışında. Ancak gözüm kör bir şekilde de göklere çıkarmam. Bu yüzden ikide bir aynı maçı izledik deyip durma, hatta görmek istediklerini görmek istiyorsun gibi bir cümlede komik olmuş. Adamın ilk yarı üç dört tane pas hatası var, tek olumlu hareketi gomisin golü öncesi Gomise verdiği pas. Sen öyle görmüyorsan görme senin bileceğin iş ama şu saçma sapan atarlı mesajları kendinize saklayın. Beğenip beğenmemek göreceli bişey değil yazmışsın, yine saçma sapan bişey. Renkler ve zevkler tartışılmaz diye bişeyde mi duymadın be adam. Sana göre Belhandanın iki maçta ki performansı yeterli olabilir, benim için değil. Belhanda benim için ofansif bir oyuncu, ben ilk önce buna bakarım mesela ve bu konuda şu ana kadar katkısı bana göre düşük.

Ayrıca bir türlü kafanızın basmadığı bişey var. Eleştiriyi hemen düşmanlık gibi algılıyorsunuz. Halbuki eleştirinin olduğu yerde gelişim olur bunu bir anlasanız.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Son düzenleme:
Renktaş benim yazdığımda pas hatası yasak yazmıyor. Ancak bütün bir ilk yarıda attığı paraların çoğu hatalı. Bu adam ofansif bir oyuncu ama şimdiye kadar ofansif katkısı pek iyi değil. Defansif katkısına fazla dikkat etmedim ama o konuda bile mesela ndiaye, Fernando ve Tolga maç içinde daha etkili bir şekilde göze batıyorlar. İlk golde ki ortası bile aslında o kadar iyi değil, rakibin sayesinde top o noktaya geliyor. Ben burda lanse edildiği kadar bir katkı göremedim ama iyi katkı verecek tekniği ve kapasitesi kesinlikle var.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Ekli dosyayı görüntüle 17760

2 mac

XXmg36.png

bir sen, bir ben bir de şarabımız
ben ünsal size aşığınız

gel gidelim buralardan
fırtına olmadan

gelicem yanına elbet
ya sev ya terket

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt