Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.656
- 109.483
- 4.878
cocuk direk babadan copy paste olmus bu kadar benzer mi laBelhanda family
![]()
![]()
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
cocuk direk babadan copy paste olmus bu kadar benzer mi laBelhanda family
![]()
![]()
pres ve tempolu bir sistemde sneijder cli aldi
hollanda ile de wcde final oynadi
belhanda dünyanin en iyi takiminda oynasa bile hicbir zaman sneijder kadar bir maca etki edemeyecektir
Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk
umarım ciddi değilsindir. İki takımı da baya izledim. Hollanda iki tane sert önliberoyla oynayıp ileri dörtlüsünün yapacaklarıyla oynayan bir takımdı. İnter'de oyunun merkeziydi. Eto ve Milito ile hızlı oyun oynuyorlardı. Presle oynayan takım değillerdi.
Ayrıca o dönem 26 yaşında ve kariyerinin zirvesindeydi. Şu anda 34 yaşında.
eto pandev kanat oynatip deli gibi kosturuyordu takimi morinyo
o dönemdeki wes ile belhanda su anda ayni yastalar biri dökülüyor digeri balon dor icin oynuyordu
su var belhanda gecen seneki takimda ne yapardi acaba su anda bile böyle vasat oynuyorsa
bi de cok laubali
eger böyle oynamaya devam ederse tudor zaten keser bunu
sonra da kadro disi birakir
Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk
ben bundan bir sey olmaz demedim ama simdilik iyi görünmüyor ve böyle devam ederse elimizde patlarSneijder'in daha iyi olduğunu kimse tartışmıyor zaten. Ancak artık onu devri bitti,şu anda takımda yok. Geçmişle yaşamanın kimseye faydası yok. Belhanda bekleneni veremezse seneye daha iyisi alınır. Daha üç maçtan bundan bir şey olmaz demek yanlış.
Hayırdır Arap sermayesi bizi aldı haberimiz mi yok, bu kadar para bağladığın, uzun süreli sözleşme yaptığın adamın yerine seneye onun pozisyonu için oyuncu alıyorsun.Sneijder'in daha iyi olduğunu kimse tartışmıyor zaten. Ancak artık onu devri bitti,şu anda takımda yok. Geçmişle yaşamanın kimseye faydası yok. Belhanda bekleneni veremezse seneye daha iyisi alınır. Daha üç maçtan bundan bir şey olmaz demek yanlış.
Hayırdır Arap sermayesi bizi aldı haberimiz mi yok, bu kadar para bağladığın, uzun süreli sözleşme yaptığın adamın yerine seneye onun pozisyonu için oyuncu alıyorsun.
MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Valla bu Belhanda cok sansli, hem Galatasarayda 10 numarayi kapti, hem de 10 numara esi kapmisTribünlerin yeni ismi Younes Belhanda'nın eşi Amal.
![]()
Hadi bonservis neyse, yine alırsın 6-7 milyon diyelim ama bu maaş ile kimseye satamazsınBelhanda'nın piyasası var satılır,merak etme. Ben zaten güveniyorum kendisine. Kötü de oynamıyor. İnsanların ne beklediği ile alakalı tabi.