#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhanda family

DIJM1uuXcAAFtEB.jpg

DIGs6CKXoAI5SLM.jpg
cocuk direk babadan copy paste olmus bu kadar benzer mi la

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Belhanda övgüleri genelde koşu ve pres ile ilgili. Tolga, Ndiaye ve Fernando gibi bir orta sahayla oynuyoruz artık. Arkasında böyle bir orta saha varken Belhanda'nın defansif değil ofansif katkı vermesi lazım. Bu ülkedeki koşucu sevgisini de anlamıyorum. Üretkenlik yok ama koşsun yeter.

Sneijder gitti konuşmayalım falan da olmaz. Belhanda oynadığı maçlarda üstün bir performans gösterse en başta siz Sneijder ile karşılaştıracaktınız. Sneijder söz konusu olduğunda övülmeyecek performanslar Belhanda'ya gelince övülürse dikkat çeker doğal olarak.

pres ve tempolu bir sistemde sneijder cli aldi
hollanda ile de wcde final oynadi
belhanda dünyanin en iyi takiminda oynasa bile hicbir zaman sneijder kadar bir maca etki edemeyecektir

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

umarım ciddi değilsindir. İki takımı da baya izledim. Hollanda iki tane sert önliberoyla oynayıp ileri dörtlüsünün yapacaklarıyla oynayan bir takımdı. İnter'de oyunun merkeziydi. Eto ve Milito ile hızlı oyun oynuyorlardı. Presle oynayan takım değillerdi.

Ayrıca o dönem 26 yaşında ve kariyerinin zirvesindeydi. Şu anda 34 yaşında.

umarım ciddi değilsindir. İki takımı da baya izledim. Hollanda iki tane sert önliberoyla oynayıp ileri dörtlüsünün yapacaklarıyla oynayan bir takımdı. İnter'de oyunun merkeziydi. Eto ve Milito ile hızlı oyun oynuyorlardı. Presle oynayan takım değillerdi.

Ayrıca o dönem 26 yaşında ve kariyerinin zirvesindeydi. Şu anda 34 yaşında.

eto pandev kanat oynatip deli gibi kosturuyordu takimi morinyo
o dönemdeki wes ile belhanda su anda ayni yastalar biri dökülüyor digeri balon dor icin oynuyordu

su var belhanda gecen seneki takimda ne yapardi acaba su anda bile böyle vasat oynuyorsa

bi de cok laubali
eger böyle oynamaya devam ederse tudor zaten keser bunu
sonra da kadro disi birakir

Belhanda en iyi dönemlerinde bile laubali oynayabiliyordu. Ilk defa izleyenler var herhalde

Mal misiniz

Sneijder belhanda'dan kalite olarak tabiki üstün Bunu tartisan yok ama suan oynadigimiz sistemde Sneijder belhanda kadar takim oyununa katki saglamazdi

Ilk Mac Haric 2 mactir hucumda etkili olamadi fazla ama sunu unutmamak lazim,tudor'un oynattigi düzende 10 numaraya yer yok Bunu anlayin artik

3 tane 8 numara ile oynuyoruz,ileri geri tempolu bir sekilde calisiyor 3 oyuncu da (belhanda-ndiaye-tolga)

Sneijder'in iyi oynadığı maçlardan sonra burada Akhisar'a Alanya'ya karşı yapıyor diye eleştirildiğini biliyoruz. Belhanda'dan da oyun sıkıştığında sorumluluk bekliyor insanlar ki normal bu da belki Feghouli geldiğinde daha efektif kullanabiliriz.

[FONT=&quot]Tribünlerin yeni ismi Younes Belhanda'nın eşi Amal.

[/FONT]
DIJO1ujWsAAnJt7.jpg

eto pandev kanat oynatip deli gibi kosturuyordu takimi morinyo
o dönemdeki wes ile belhanda su anda ayni yastalar biri dökülüyor digeri balon dor icin oynuyordu

su var belhanda gecen seneki takimda ne yapardi acaba su anda bile böyle vasat oynuyorsa

bi de cok laubali
eger böyle oynamaya devam ederse tudor zaten keser bunu
sonra da kadro disi birakir

Sneijder'in daha iyi olduğunu kimse tartışmıyor zaten. Ancak artık onu devri bitti,şu anda takımda yok. Geçmişle yaşamanın kimseye faydası yok. Belhanda bekleneni veremezse seneye daha iyisi alınır. Daha üç maçtan bundan bir şey olmaz demek yanlış.

Sneijder'in daha iyi olduğunu kimse tartışmıyor zaten. Ancak artık onu devri bitti,şu anda takımda yok. Geçmişle yaşamanın kimseye faydası yok. Belhanda bekleneni veremezse seneye daha iyisi alınır. Daha üç maçtan bundan bir şey olmaz demek yanlış.
ben bundan bir sey olmaz demedim ama simdilik iyi görünmüyor ve böyle devam ederse elimizde patlar
zaten ucuk maliyeti acisindan cok riskli bir transferdi
bakarsin antalya macinda hepimizi sasirtir ama tersi olursa yavastan düsünmek gerekir nerede yanlis yaptik diye

Yine güzel masallar anlatılmış.

sent via GSC

Transfer olacağını bilsem orta sahayı Fernando-Asamoah ve 10 numarayı da Badou yapıp sol stoper,sol bek,sol açık alırdım.Mesele koşmaksa Badou daha iyi koşardı.
Şuan için tek olumlu yanı daha mücadeleci olması ve evli olması.Bu arada oğlu da bildiğin ikizi :)

Sneijder gitti artık o mevzu bitti. Bu yapıya da evet uygun değildi.

Gelelim Belhanda'ya bakın bir daha söylüyorum biz bu adama 10 milyon euro verdik ve ana işi ofansif anlamda kilit açmak olmalı elimizde pres yapacak, dinamizm katacak Badou var zaten mal mıyız biz ikisi de savunma yapsın diye 20 kağıt verdik.

Laubali hallerini biliyoruz o ayrı ama aşmalı bunları antrenmanlarfa bol bol şut ve dribbling çalışması lazım. Maçlar ilerledikçe ofansif anlamda daha çok zorlanacağız.

Hele de 9. haftada 14. haftaya kadarki 6 maçta en önemli 2 oyuncumuzdan biri olmalı o maçlarda kilitleri duran topla falan açamayız.

Hayırdır Arap sermayesi bizi aldı haberimiz mi yok, bu kadar para bağladığın, uzun süreli sözleşme yaptığın adamın yerine seneye onun pozisyonu için oyuncu alıyorsun.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Dünkü performansını ben de beğenmedim ancak gereksiz bir linç başlatıldı Belhanda için. Sırf Sneijder gittiği için ve 10 numara bu çocuğa verildiği için bu da. Tartışmaya kapalıdır bu mevzu.

su anda belhandayi satisa cikarsan talibi cikmaz
kiralik olarak gelecekti
simdi kafamiz rahatti
kötü oynayinca sutlardik hemen
sabredip iyisini umut etmek disinda bir secenegimiz yok

Daha fazla top kullanıp sorumluluk alması gerekiyor. Bence en büyük eksiği bu. Belli bir kalitesi var. Ama oyun içinde korkak oynuyor gibi. Kayboluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt