#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
minik kuşum napıyorsun, ben dışarı çıkıyorum da

Aya yürüyerek gitme ihtimalin, Wesley'in bu göbekle, bu fizik gücüyle, bu temposuyla bu oyun sisteminde oynayabilme ihtimalinden fazladır. Bir 3 maç daha sabreder Nice taraftarı. Ondan sonra nerden aldık bu herifi diye ağlamaya başlarlar. E adamlar siz değil 2 senedir leş olan adamı ilahlaştırsınlar...

Garry ne yapmış da sorması ayıptır Belhanda yerine 11 oynayacak? At gibi koşan, iyi mücadele eden her oyuncu iyi oynamış sayılıyorsa Tolga'ya niye geçen sene sövüyordunuz? Her topu ezsin, Mariano'nun attığı paslara 42398432 saniye sonra tepki versin (oyun zekası 0 bile değil, eksilerde), kontra ataklarda bile bi halt yapamasın ama mücade etsin, koşsun sonra iyi oynuyor olsun...

Ben Sneijder'i ilahlastirmadim.Ezbere yorum yapıyorsun.

Gary'i beğenmemene hak veriyorum da Gary'i beğenmeyip Belhanda'nin nesini beğendin?

Son düzenleme:
Ben Sneijder'i ilahlastirmadim.Ezbere yorum yapıyorsun.

Gary'i beğenmeme hak veriyorum da Gary'i beğenmeyip Belhanda'nin nesini beğendin?
Takım defansınını çok rahatlatıyor.
Top ayağına çok yakışıyor. Bazı anlarda neler yapabileceğini gösteriyor. (Maçtaki kopukluk sorununu çözdüğü vakit, mahveder rakiplerini)
Duran topları oldukça iyi kullanıyor.
Güçlü
Tempo'ya ayak uydurabiliyor.
Top taşıyabiliyor.
Tam bir takım oyuncusu. İstatistik olarak Wesley gibi öne çıkmıyor, ama her şeyi yapıyor.

Tek sorunu maçtaki kopukluk sorunu.

Wesley ile büyük bir fark göremedim demek baya talihsiz bir yorum olmuş.

Son düzenleme:
Tam tersi bence belhandayi begenmeyip garynin nesini begendin

Gary rakibi sürekli zorluyor,Belhanda oyun içinde kayboluyor,sorumluluk almıyor ve maç koptuktan sonra laubali hamleleri var.

Takım defansınını çok rahatlatıyor.
Top ayağına çok yakışıyor. Bazı anlarda neler yapabileceğini gösteriyor. (Maçtaki kopukluk sorununu çözdüğü vakit, mahveder rakiplerini)
Duran topları oldukça iyi kullanıyor.
Güçlü
Tempo'ya ayak uydurabiliyor.
Top taşıyabilir.
Tam bir takım oyuncusu. Öne çıkmıyor, ama görevini yapıyor.

Tek sorunu maçtaki kopukluk sorunu.

Wesley ile büyük bir fark göremedim demek baya talihsiz bir yorum olmuş.

Orta sahada Fernando,Badou ve Tolga varken Belhanda'dan takım defansını rahatlatmasını beklemem şahsen.Hücumda iş yapmalı.

Duran topları iyi kullandığına katılıyorum ama Sneijder de duran topları iyi kullanıyordu.

Sivas maçında karşı karşıya kaçırdığı pozisyon dışında top taşıma özelliğini çok göremedik.

8+2 milyon euro bonservis verdiğimiz adamın daha çok öne çıkmasını beklerim.

Halen soru işareti var kafamda bu adamla ilgili

belki de yeni kurulan bu harika takımda

en zayıf halkamız bu isim olacak

Sivas maçında Tolga bundan daha fazla top taşıdı ön alana

bir an önce konsantre olmalı lige

Şu sistemde belhanda > sneıjder

Sebebi: belhanda kafa topuna çıkıyor, drıbbıng yapıyor, top kapıyor, ikili mücadelede yıkılmıyor.

Sneıjder de hepsi negatif. Sadece efsane paslar atıyor basmayan adam bizim kadroda zor barınır. Keza tudorun baskılı oyununu sevip övüp sneıjdere ağlamak tam anlamı ile aymazlık.

kwadwo gelecek dertler bitecek. ?

Merhabalar duyum var mı? ?❤

Ben beğeniyorum. Ancak farklı bir rolde oynuyor. Yani bende seviyordum Sneijder'ı ve bu takımda isterdim onu bunu kaçırsın asistine asist katsın ama o gitti sistem değişti.

Belhanda çok daha savaşçı pozisyonda ve maç içinde çok zaman bir 8 numara gibi oynuyor. Hatta Sivas maçında sahamızda top çıkartıyordu kaç defa. Takımla birlikte koşan, savaşan, basan bir rolde. Bu rolü belki yaratıcı yeteneklerini kısıtlıyor ancak Feghouli ve Asamoah gibi bana kalırsa ortadan hücuma top çıkartacak 2 kritik adam takıma girmemişken mevcut rolünde başarılı buluyorum.

Açıkca söyleyim şu ana kadar oynadığı futbolu beğenmiyorum ofansif orta sahanın 1.görevi olan kilit pasları atamıyo bu adam.Tamam Sneijder gibi 25 metreden asmasını vs beklemiyorum da çok zor olmayan pozisyonlarda çıkaramadığı paslar beni düşündürüyo

Yaptığı pres ve baskı olumlu, Tudorun taktiğinde Sneijderden 10 kat iş yapıyor şu haliyle, arada çok iyi paslar çıkarabiliyor. Ama topun şiddetini zaman zaman ayarlayamaması ve basit pasları atamaması bende soru işareti yaratıyor. Top ayağına son derece yakışıyor. Attığı gol ve Gomisin ofsayt pozisyonundayken attığı golde yaptığı asist ne kadar kaliteli bi kumaşı olduğunu gösteriyor, ama kendisi kullanmak istemiyor gibi.

Belhanda'yı canlı gözle izleyenler daha çok beğenecektir eminim ki. Takım oyununa katkısı Sneijder ile falan kıyaslanmaz. Zaten Sneijder şu andaki haliyle bu takımda oynayamazdı takımın el freni olurdu orası ayrı da bazen basit hatalar yaptığı doğru. Pas şiddetini birkaç yerde ayarlayamadı ama yine de kaybettiği her topta bile oyunun içinde. Kornerden falan top çıkardı kaç kere. Dolayısıyla Belhanda kaliteli kumaş. Biraz daha kafasını maça vererek oynar ve basit pas hatalarını da azaltırsa bence her şeyi ile 4 4lük bir oyuncumuz olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt