Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aya yürüyerek gitme ihtimalin, Wesley'in bu göbekle, bu fizik gücüyle, bu temposuyla bu oyun sisteminde oynayabilme ihtimalinden fazladır. Bir 3 maç daha sabreder Nice taraftarı. Ondan sonra nerden aldık bu herifi diye ağlamaya başlarlar. E adamlar siz değil 2 senedir leş olan adamı ilahlaştırsınlar...
Garry ne yapmış da sorması ayıptır Belhanda yerine 11 oynayacak? At gibi koşan, iyi mücadele eden her oyuncu iyi oynamış sayılıyorsa Tolga'ya niye geçen sene sövüyordunuz? Her topu ezsin, Mariano'nun attığı paslara 42398432 saniye sonra tepki versin (oyun zekası 0 bile değil, eksilerde), kontra ataklarda bile bi halt yapamasın ama mücade etsin, koşsun sonra iyi oynuyor olsun...
Tam tersi bence belhandayi begenmeyip garynin nesini begendinBen Sneijder'i ilahlastirmadim.Ezbere yorum yapıyorsun.
Gary'i beğenmemene hak veriyorum da Gary'i beğenmeyip Belhanda'nin nesini beğendin?
Takım defansınını çok rahatlatıyor.Ben Sneijder'i ilahlastirmadim.Ezbere yorum yapıyorsun.
Gary'i beğenmeme hak veriyorum da Gary'i beğenmeyip Belhanda'nin nesini beğendin?
Tam tersi bence belhandayi begenmeyip garynin nesini begendin
Takım defansınını çok rahatlatıyor.
Top ayağına çok yakışıyor. Bazı anlarda neler yapabileceğini gösteriyor. (Maçtaki kopukluk sorununu çözdüğü vakit, mahveder rakiplerini)
Duran topları oldukça iyi kullanıyor.
Güçlü
Tempo'ya ayak uydurabiliyor.
Top taşıyabilir.
Tam bir takım oyuncusu. Öne çıkmıyor, ama görevini yapıyor.
Tek sorunu maçtaki kopukluk sorunu.
Wesley ile büyük bir fark göremedim demek baya talihsiz bir yorum olmuş.
Sana oksijen veren ağacın yaprağını...
Amiiiiiiiin. Bi ölsem kurtulsam keşke.Sana oksijen veren ağacın yaprağını...
Allahin verdigi cana mi isyan ediyorsun lan senAmiiiiiiiin. Bi ölsem kurtulsam keşke.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tanrı bunu yaratırken setup yüzde 99'da kalmış ve hata vermiş başka açıklaması yok bunun.Allahin verdigi cana mi isyan ediyorsun lan sen
Birkac .dll eksik bence.Tanrı bunu yaratırken setup yüzde 99'da kalmış ve hata vermiş başka açıklaması yok bunun.