#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hücum opsiyonlarımız bu kadar kısıtlıyken bence Belhanda uygun bu sisteme demek yanlış.

Öyle gümbür gümbür hücum edebilen beklerimiz yok, cayır cayır adam eksilten kanatlarımız da.

Hucum konusunda belhanda ve ndiaye orta sahasi ile bir sikinti yasayacagimiz kesin

Feghouli'nin performansi önemli,adapte olamazsa hucumda kisir bir takim oluruz

Takim savunmasina görmedik o hareketleri ama hucumda gördük hic te tezat degil

Sivas macinda havaya diktigi pozisyon laubali oldugunun belgesi,defansif istatistikleri de takim savunmasindaki katkisi
Bayaga bayaga tezat, takim oyunu sadece savunmadan olusan bisey degildir.
Bunun ofansif yanida vardir, takim oyununun meyvesi olarak.
Takim topu kapiyor, hücuma kalkiyor, Belhandaya veriyor, Belhanda laubali hareketleri ile topu rakibe gönderiyor veya kaptiriyor.
Bu takim oyununa zarardir.

2 seneye %90 sonu Amrabat gibi olur. Kiralaya kiralaya maliyetinin 4 te üçünü çıkarır oh iyi bari fazla zarar etmedik diye kendimizi avuturuz ama o sürede maliyetinden dolayı o bölgede gerekli takviyeleri yapamayız.

Bayaga bayaga tezat, takim oyunu sadece savunmadan olusan bisey degildir.
Bunun ofansif yanida vardir, takim oyununun meyvesi olarak.
Takim topu kapiyor, hücuma kalkiyor, Belhandaya veriyor, Belhanda laubali hareketleri ile topu rakibe gönderiyor veya kaptiriyor.
Bu takim oyununa zarardir.

Takim oyunu sadece hucum da degildir yalniz

Bende diyorum ki adam hucumda laubali,defansta iyi.

Topu ceza sahası yayının oralarda alıyor, sağa veya sola verse boş adam var pozisyona gireceğiz belki de ama arkadaş topu rakibin üzerinden aşırtacak, geri çekecek, artistliğini yapacak öyle verecek. Aynen dediğin halı sahadaki kendini Sergen sanan kel göbekli dayılar gibi.

Atakların anasını belliyor, millet hala dilleme derdinde.

Yok savunmaya yardım ediyormuş. 10 numara diye aldık kardeşim bu adamı. Arkasında hayvan gibi koşan her yere basan bir üçlü var zaten.

En sevmediğim topçu tipi, lakayt topçu. Lincoln'ün yarısı kadar yeteneği yok, artistliği ondan beter. (Ona da gıcık olurdum, dünya şeyinde değildi)
Aynen algı bu adamın gömüldüğü yönünde ama diyorum çok yetenekli bir adam buna lafım yok. Sivas maçında attığı ince çalım bile bunu söylemeye yeter ama takımı ateşlemesi lazım bu adamın zaten alıp iki ince iş yapsa pozisyona gireceğiz.

Biz yıllarca böyle adamlar aldık yetenekliydi hepsi ama süreklilikleri yoktu hiç biri de bizi şampiyon yapamadı.

Hayvan gibi para alıyor deli gibi bonservis verdik, Dünyanın en güzel şehirlerinden birinde yaşıyor en iyi takımında oynuyor o ülkenin, müthiş bir taraftar kitlesine sahip hayır ne yapalım daha bu adam oynasın diye.

Eğer oluru buysa da 10 milyon euronun en az yarısı çöpe gitmiş demektir.

Takim oyunu sadece hucum da degildir yalniz

Bende diyorum ki adam hucumda laubali,defansta iyi.
Tabiki degildir ama Takim oyuncusu olan bir oyuncu laubali olmamali, bunu anlatmaya calisiyorum.
Takim oyuncusu demek kendisinden cok takimi düsünen demek, laubalilik bu konuda tezat bir durum.

Böyle bir beklentisi olan yok ki. Belhanda'nın asıl eleştirildiği nokta hücumda ağırlığını koymaması. Yana, geriye oynuyor. Gereksiz yere çalım girişiminde bulunuyor. Atağı yönlendiren topçumuz Belhanda olması gerekirken neredeyse tüm atakları geliştiren Mariano, Maicon ve Rodrigues oluyor.

Ayrıca "Sneijder olsaydı şunları duyardık" diyorsun da benzerleri ve hatta aynılarını bu konuda bulabilmek mümkün. Ekstra olarak "defans yapıyor" var sadece.

Katılıyorum çoğunluğuna ama şunu ekleyeceğim ekstradan,Sneijderin bana görede yanlış gönderilişinden sonra bu adam ne yapsa yaranamaz bazı kitlelere bunu performansını çok beğenen birisi olarak değil potansiyelinin henüz çok azını ortaya koyduğunu düşünen birisi olarak diyorum.

Kusura bakmayın ama 10 milyon verdik defansif olarak katkı sağlıyor diye övemeyiz. Umarım üzerine koyar ona ihtiyacımız var

SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tabiki degildir ama Takim oyuncusu olan bir oyuncu laubali olmamali, bunu anlatmaya calisiyorum.
Takim oyuncusu demek kendisinden cok takimi düsünen demek, laubalilik bu konuda tezat bir durum.

Takim oyuncusu olmakla karakterin bir alakasi yok

Felipe melo'nun karakteri ortada ama adam takim oyuncusuydu

Soyunma odasinda takim arkadasini döven bir oyuncudan bahsediyoruz

Yani uzun lafin kisasi laubali oyuncudan takim oyuncusu olmaz mantigi yanlis,melo örnegi ortada

Fegouli ve Latovlevici girer de selcuk ile belhanda cikarilirsa handikapli galibiyetler tekrar baslar

dizilimi bilemem, o is sizde

Katılıyorum çoğunluğuna ama şunu ekleyeceğim ekstradan,Sneijderin bana görede yanlış gönderilişinden sonra bu adam ne yapsa yaranamaz bazı kitlelere bunu performansını çok beğenen birisi olarak değil potansiyelinin henüz çok azını ortaya koyduğunu düşünen birisi olarak diyorum.
Bende bunu anlamiyorum, takip ediyorum, evet Sneijderi sevenlerde bunu yapiyor keske gitmeseydi su takimda izleseydik diye ama Sneijderin kalmasini istemeyenlerin cogu nedense Belhandayi Sneijder üzerinden savunuyorlar.
Yaranilmayacak bisey yok, Antalya macinda goldeki gibi oynasa kimse bisey demez.

Yani uzun lafin kisasi laubali oyuncudan takim oyuncusu olmaz mantigi yanlis,melo örnegi ortada
Bir saniye, bu karsilastirma cok yanlis.
Melo cirkef bir oyuncuydu, evet soyunma odasinda takim arkadasinida dövdü ama Melo takim icin herzaman herseyini ortaya koyuyordu.
Laubali olmak bir karakter özelligidir kabul ama takim icin oynamasi gereken, bunun ile övünülen bir oyuncuda olmamasi gereken bir karakterdir.
Cünkü tekrar altini ciziyorum, bu huyu sebebi ile takimin mücadele ederek ortaya cikardigi hücum aksiyonlarini bitiriyor.

Son düzenleme:

Ne varmış Melo'nun karakterinde?

SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bende bunu anlamiyorum, takip ediyorum, evet Sneijderi sevenlerde bunu yapiyor keske gitmeseydi su takimda izleseydik diye ama Sneijderin kalmasini istemeyenlerin cogu nedense Belhandayi Sneijder üzerinden savunuyorlar.
Yaranilmayacak bisey yok, Antalya macinda goldeki gibi oynasa kimse bisey demez.
Ben biraz daha bekleyelim diyorum,hemen yerden yere vurmaktansa süre tanıyalım bu adamda çok büyük potansiyel görüyorum umarım yanıltmaz

Brumayi dediğini yapmadı diye oyundan alan Tudorun Belhandanın laubali hareketlerine karşı bir şey yapmaması enteresan.

Kesinlikle oyle. Tam tersi de gecerli. Sneijder'in yerine Servet Cetin gelmis olsa "hava toplari aliyor" diye ovulurdu mesela. Maalesef iki durumun da son bulmasi yakin zamanda gerceklesmeyecek. :D

Kiyas yine yapilir, cok dogal ama performanslar ortadadir. Belki Feghouli'nin oynamasiyla Belhanda performansini yukseltir ve takima daha faydali olur umarim. Once kafasini toparlamasi lazim ama.

SM-N920I cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Profil resmimden de anlayacagina göre melo hayrani bir adamim

Melo tertemiz bir adam miydi ?
Arda sana acik acik soruyorum, takimda oynuyorsun, diyelim sen Ndiayesin.
Mücadele ediyorsun takimla birlikte, topu kazaniyorsun ve Belhandaya aktariyorsun.
belhanda topu laubali hareketleri sebebi ile kaybediyor, atagi bitiriyor.
Sen bir noktadan sonra buna tepki göstermezmisin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt