#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nedir bu belhanda takıntısı,size bişey mi yaptı?

Son dönemde hiç böyle bir durum hatırlamıyorum. Transfer edilen oyuncunun başarısız olması bekleniyor isteniyor ve can atılıyor. her yaptığı kötü harekette eleştirilirken, doğru hareketleri esgeçiliyor. Herkes tarafından değil bir kesim için diyorum. Doğru hareketlerini övüp yanlışa yanlış dediğimizde ise bazı kesimler tarafından kör ibaresi yiyoruz.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ya siz ne içiyorsunuz? Ot ile boku karıştırmayın. Ne yaparsa yapsın, ağzında kuş da tutsa Wesley'den dolayı bu adama laf atacak bi grup var zaten forumda. (ufak bi azınlık) Onları da herkes biliyor. Ancak bu konuda her fikir belirteni ocu bucu yapıyorsunuz. Saçmalamayın. Siz kafayı mı yediniz? Belhanda konusunda neyi tartışacak millet? Elbetteki şu ana kadar yaptıklarını, yapmadıklarını, yapması gerekenleri, yapmaması gerekenleri tartışacağız. 4 haftalık periyotta eleştirilecek bir oyun ortaya koymadı diyen kafa olarak iyi durumda değil demektir...

8 milyon verdiğimiz adam oynayacak kardeşim. Yok savunmaya yardım ediyormuş da bilmem ne yapıyormuş da falan filan. Takım yeni, adaptasyon aşamasında diyebilirsiniz, hazır değil diyebilirsiniz kabul ederim. Ama bu iş böyle gitmez. Şuan oynadığı oyun kesinlikle yeterli değil.

Ya siz ne içiyorsunuz? Ot ile boku karıştırmayın. Ne yaparsa yapsın, ağzında kuş da tutsa Wesley'den dolayı bu adama laf atacak bi grup var zaten forumda. (ufak bi azınlık) Onları da herkes biliyor. Ancak bu konuda her fikir belirteni ocu bucu yapıyorsunuz. Saçmalamayın. Siz kafayı mı yediniz? Belhanda konusunda neyi tartışacak millet? Elbetteki şu ana kadar yaptıklarını, yapmadıklarını, yapması gerekenleri, yapmaması gerekenleri tartışacağız. 4 haftalık periyotta eleştirilecek bir oyun ortaya koymadı diyen kafa olarak iyi durumda değil demektir...

2 Maçta gayet yeterli oynadı. 1 inde kötü 1 inde rezalet oynadı. rezil oynadığı maçta takım genel olarak rezildi. Ben zaten isim vermedim. Bir kısım diye belirttim.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

8 milyon verdiğimiz adam oynayacak kardeşim. Yok savunmaya yardım ediyormuş da bilmem ne yapıyormuş da falan filan. Takım yeni, adaptasyon aşamasında diyebilirsiniz, hazır değil diyebilirsiniz kabul ederim. Ama bu iş böyle gitmez. Şuan oynadığı oyun kesinlikle yeterli değil.
Ofans oyuncusunun ilk işi savunmaya yardım etmek değildir. Ama top kapıyor, pres yapıyor vs. Geçsinler bunları. Wesley'in 2 senedir etrafında iyi oyuncu yok, takım kötü ondan böyle oynuyor argümanı gibi bu da.

Günümüz futbolunda ofans oyuncuları bile elbette takım defansına belli ölçüde katkı yapmak zorundadır ama ofans oyuncusu dediğin aynı zamanda sorumluluk alır, asist yapar, gol atar, oyun içinde böyle kaybolmaz. Takım bu kadar iyi oynarken, bu kadar etrafı iyi oyuncularla çevriliyken ve takımda yetersiz görülen çoğu oyuncunun bile performansı oldukça artmışken (Garry, Tolga, Linnes) bu adamın böyle oynamaya bahanesi o-l-a-m-a-z. Oynayacak. Bu kadar net. Bunu yapamayacak kalibrede biri olsa, adamın yetenekleri kısıtlı olsa bu kadar oluyor diyeceğim. Ama yok... Belhanda'da yetenek de var, oyun zekası da var. Ama oynamaya çalışmıyor...

Son düzenleme:
Gerçekten millet at gözlüğü takıyor işine gelince Sneijder gitti bitti artık sırf yönetimin beceriksizliği yüzünden Belhanda 'yı her fırsatta itin şeyine sokmaya çalışmayın ...

Belhanda yerine Tolga oynasın diyenleri gördüm ben burada oldu Tolga oyun kurar hücumları başlatır artık ...

nedir bu belhanda takıntısı,size bişey mi yaptı?
Sneijder'in gidişinin getirdi kötü etkinliği, Belhanda ya laf atarak düşürmeye çalışırlar.

Psikoloji de buna "Cognitive Dissonance" (bilişsel uyumsuzluk) denilir.
Onu düşürmeye yönelik bir hareket.

Son düzenleme:
Sneijder'in gidişinin getirdi kötü etkinliği, Belhanda ya laf atarak düşürmeye çalışırlar.

Psikoloji de buna "Cognitive Dissonance" (bilişsel uyumsuzluk) denilir.
Onu düşürmeye yönelik bir hareket.
Madem böyle afili laflar ortaya atıyorsun bişeye dikkat çekeyim. Sneijderin gitmemesini şiddetle savunanlar bile artık o defteri rafa kaldırdı. Belhanda konusunda Sneijder ismini ortaya atanların büyük bir çoğunluğu Belhandanın eksiklerine gözlerini yumanlar.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Evde canı sıkılan buraya geliyor galiba

Aglama duvarina cevirdiniz be

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt