#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Madem böyle afili laflar ortaya atıyorsun bişeye dikkat çekeyim. Sneijderin gitmemesini şiddetle savunanlar bile artık o defteri rafa kaldırdı. Belhanda konusunda Sneijder ismini ortaya atanların büyük bir çoğunluğu Belhandanın eksiklerine gözlerini yumanlar.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tam tersi belhndayı överken biz isim vermiyoruz eleştiri yapılırken isim üzerinden gidiliyor. Kenan bugün
İçip geldin galiba.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Belhanda'yı geldiğinden beri hep eleştirdim ama ilk yarı itibari ile eleştiren gitsin kendini köprüden atsın futbol filan izlemesin

Eğitim şart

Eğer garry yerine feg olsa. Tolga yerine iyi bir bitirici. 45 dakikada net 3 asisti vardı. Pas şiddeti ayarlayamıyor diyenler utandı galiba

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tam tersi belhndayı överken biz isim vermiyoruz eleştiri yapılırken isim üzerinden gidiliyor. Kenan bugün
İçip geldin galiba.

Furkan kaç gün önce yazılmış bir mesaj, bu ne şimdi? Yazdığımın arkasındayım, sırf kendi yazdığın mesajlara bak bakalım devamlı kimin üzerinden yazıyorsun Belhandaya yapılan eleştirilere karşı yazdığın mesajları. Belki o zaman ne yazdığımı kavrayıp mesaj yazarsın. Ben gördüğün gibi bir oyuncu iyi oynadığı zaman bunuda dile getirebiliyorum. Şimdi maçı izlemeye devam.

Son düzenleme:
Yav he he.

Bakalim deplasmanlarda yada bugün ikinci yarida nasil oynayacak. Insallah devam eder böyle. Göt olmaya raziyim ( ki bu standardi tutarsa yeter de artar. Dengesiz adam tutamaz).

Her maç böyle oynaması mümkün değil musap, sezon genelinde bu seciye ve üstünde oynarsa iyidir.

bizde zaten böyle oynamasını istedik, ciddi, hızlı ve net. Laubali davranmayıp oynadığı zaman neler yapabiliyor gördüğümüz gibi. Her oyuncu her maç iyi performans göstermeyebilir ama her maç ciddiyeti elden bırakmadan oynamalı. Belhanda bugün bunu çok iyi yaptı ve ikinci yarının ikinci bölümünden itibaren bunun meyvelerini yedik.

Son düzenleme:
Bakalim deplasmanlarda yada bugün ikinci yarida nasil oynayacak. Insallah devam eder böyle. Göt olmaya raziyim ( ki bu standardi tutarsa yeter de artar. Dengesiz adam tutamaz).

Benimde endişelerim vardı ama adam klas futbolcu olduğunu bir maçta değerlendirilmez denir ama harbiden evet aradığımız adam bu dedirtiyor..

Aslanlar gibi oynadı bu akşam.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

İyi oynarken yazan yok, kötü oynarken ana bacı diss.

Bir kıpırdanma var ama hala pasları bir 10 numaraya yakışmayacak kadar kötü. Verdiği pasların bir çoğu çok basit hata yaparak kaybediyor.

Şu performansının daha fazlasını vermesi gerekiyor, şu anki hali bana göre verilen paranın çok ama çok altında.

Umarım ilerleyen haftalarda daha iyi olur.

İlk yarı gayet iyiydi, ikinci yarı çok görünmedi ama önceki maçlara kıyasla en azından zararsızdı. Asisti de, 2. golde kestiği orta da çok güzeldi. Hala olması gereken seviyede değil ama ilk kez umut verdi. Üstüne koyarak devam eder umarım.

Sana asıgım❤️❤️

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt