#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Önyargılı bakıyorsun renktaş. 90+5de attı en son çalım foul oldu kullandırmadan bitirdi cüno. En kötü onu görmen lazım.

tek çalımı o

o da maç bitiyor rakip de oyundan düştü

anlatın aga bana o zaman ben önyargılıysam

bana 5-6 tane yaptğı dirblingi gösterin

eyvallah diyeyim

ben mi ön yargılıyım siz mi ön yargılısınız görelim

Whoscored a göre ;

8.35 ile bu maçın en iyi 3. oyuncusu

ASİSTLERE DEVAM

AĞLAMALARA DEVAM
Furkan gerçekten artık can sıkıyorsun. Yahu sen koşulsuz beğenebilirsin, herkes böyle olmak zorunda degil. Bugün daha iyi ama hala daha yeterli değil, ilk yarının ikinci bölümündeki oyunundan daha fazla lazım. Bugünde gördük, biz kendi sahamıza çekilmedikce rakip pek gelemiyor, yani Belhandanın defansif katkısı olmazsa olmaz değil bu tür maçlarda. Ama mesela Kasımpaşa ilk yarıda gole kadro iyi kapandı işte öyle durumlarda kilidi açan adamlara ihtiyaç var. Bunlardan biri Belhanda ve bunu bugün tam zamanında çok iyi yaptı. Ama ikinci yarı mesela rakip gelmeye başladığında yine Belhandaya ihtiyaç vardı, sazı eline almalıydı ama pek piyasada görünmedi. İkinci golü çok güzel hazırladı ama onun dışında ileride fazla etkisi yoktu, hatta sonlara doğru yine cıvıttı. Herkes kendine göre eleştirisini yazıyor, buna ikide bir böyle ağlayın gibi mesajlar, çocukmusunuz kardeşim siz.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son düzenleme:
Bu adam şut atamıyo lan

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bir 10 numara icin fazla kosup extra presler uyguluyor ama bir 10 numara icinde takimi yetersiz hücüma katamiyor (simdilik)

ilk yarıda adamı sırtı dönükken geçip tolgayı attığı pasta mest olmayan gsli değildir çok net

gayed iyi oynadı ne istiyorsunuz belhandadan anlamadım

Te Allah'ım işim gücüm yok istatistik tutacağım senin gibi maç izlerken değil mi ? :) Sen istatistik tuttun herhalde maç sırasında, işi gücü bıraktın Belhanda top kaybetsin diye bekledin sanırım. :)Tartışalım. Adam eksiltemiyor dedin mesela benim hatırladığım ilk yarıda çalım atıp, Tolga'nın koşu yoluna bıraktığı net pozisyon vardı. Tolga Gomis'e çıkarsa skor 1-0. Tıpkı geçen hafta Rodrigues'e attığı pas gibi. 60'dan sonra oyundan düştüğünü, son 15 dakika eli belinde oynadığı kabul edebilirim. Tudor'un oyuna müdahale etmesi lazımdı. İlk yarıdaki oyununu 90 dakikaya yaydığı zaman, tarafsız izleyen herkes Belhanda'yı beğenir ama işte önyargılı arkadaşları bilemem, tıpkı senin gibi. Sneijder'in yerine geldiği için beğenmeyen, 10 numara giydiği için nefret eden, pasaportunda Hollanda yerine Fas yazdığı nefret kusan tipler ne yapsa beğenmeyecek zaten.

geç bunları traş anlatmışsın

tolganın çaprazdan vurmaya çalıştığı topa bir bakıcam

eminim belhanda çalım atmamıştır

atmış olsa bile 1 tane çalımıyla sürekli kaleye dikine dikine giden adammış gibi yazmanızı kabul edemem

10 milyon avro verip 10 numaraya aldığın oyuncunun saha içinde yaptığu olumlu işleri anlatmak için cımbızla çekip söylüyorlar, zaten o kadar çok az varki yaptığı iyi şey onları da hatırlamak güç oluyor.

Maç içinde yaptığı 1-2 hareketi sanki maç boyunca yapmış gibi anlatılıyor. Adam maçın büyük kısmında yine silik bir oyun oynadı.

Bugün üc tane calim atti. Simdiye dek mac basina gecen senenin orta saha üclüsü Tolga, Sneijder, ve Selcuk´dan tek basina daha fazla calim atiyor mac basi.

kaç çalım attı 90 dakikada ?

kaç tane top çaldı ?

hakkaten ben mi göremedim bu kadar başarılı işler yaptı da

kendimden şüphe etmeye başladım
En az 3 er tane yaptı o dediklerini
Bugün geldiğinden beri en iyi günüydü yav
Çalımları pasları baya klasdi

Gesendet von meinem XT1580 mit Tapatalk

Selçuk içinde maç bittikten sonra açıklanan istetistiklerde maçın en iyisi olduğu yazıyor ama biz onu maç oynanırken de izlediğimiz için ciddiye almıyoruz, o yğzden geçin bu işleri. Belhanda içinde yok 2 çalım atmış yok defansa geliyormuş gibi geyikleri bırakın adam takımın beyni olması gerekirken ne takımı yönetebiliyor ne de sorumluluk alıp maçı koparabiliyor.

Berbatti yine sasirtmadi

Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro

İlk yarıda attığı çalım ve pastan sonra eli ayağı titreyen olmuştur veya Gomisin asistini yapınca çünkü bok atamayacaklardı

fena degildi ilk yari'da. Ikinci yari sanki ayarina döndü gibiydi, toparladi yine az cok.

En az 3 er tane yaptı o dediklerini
Bugün geldiğinden beri en iyi günüydü yav
Çalımları pasları baya klasdi

Gesendet von meinem XT1580 mit Tapatalk

2 kere geriye gelip top aldı

başka da takıma ciddi katkı yapmadı

hatta bugün yeteneğinden bile şüphe ettim

ortasahanın tamamı, bekler, stoperler, forvet hepsi ciddi katkılar yaptı

en az katkıyı belhanda ve tolga verdi

garry de çoğu kez aptal saptal hareketler yaptı onu da ekliyeyim

topsuz alanda ve pas tercihlerinde ciddi ol be kardeşim uyanık ol be kardeşim yeteneklerinin 4/1 ini bile kullanmadi daha bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt