Ercan Kinay
Cezalı
- 10 Şubat 2016
- 18.803
- 3.724
- 868
Göbeğinden donemeyi izledik yıllardır doğaldırçalım atan 10 numara diye kendilerinden geçiyorlar resmen ya![]()
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Göbeğinden donemeyi izledik yıllardır doğaldırçalım atan 10 numara diye kendilerinden geçiyorlar resmen ya![]()
Sen önce adam gibi objektif yorum yaz sonra benimle tartışmaya gir. Seni futboldan anlıyor sanıyordum yanılmışım
Eğitim şart
Gözünle izle maçı ekseni etrafı dönüp tolgaya verdiği kornerle biten atak neydi
Cevap ver evlat neydi o pas kilitmiydi degilmiydilan yürü git 1 tane hareketi öve öve bitiremediniz
beyinsiz dediğimiz garrynin yaptğının 4'te 1ini yapsa heralde messi ilan ederdiniz
Aslında on numaraya ihtiyacımız olmadığı bir sistemde oynuyoruz deniyor ya, o parayı iyi bir kanat oyuncusuna yatırsaydık daha iyi olabilirdi sanki.
MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Cevap ver evlat neydi o pas kilitmiydi degilmiydi
Belhanda o göbeğinden dönemeyen adamın atabildiği paslardan falan atsaydı bugün futbol ilahı falan ilan edecektiniz herhalde. 1 tane çalımı öve öve bitiremediniz.Göbeğinden donemeyi izledik yıllardır doğaldır
Gomisin attigi hicbir golü eren atamaz imkansiz atabilmesibu arada ndiaye transferine karşıydım
hatta verilen paraya çok sövdüm
anadolu topçusu vs demediğimi bırakmadım
ama şu an yeri dolmayacak 2 adam varsa ndiaye ve fernando
mariano gomis de çok iyi ama idare ederiz bir şekilde
fakat ndiayesiz idare edemeyiz
objektiflikten bahsedenler için
Belhanda o göbeğinden dönemeyen adamın atabildiği paslardan falan atsaydı bugün futbol ilahı falan ilan edecektiniz herhalde. 1 tane çalımı öve öve bitiremediniz.
Statta da geriye pas atması hususunda tepki oluyor. Olmayacak yerde geriye attığı toplar daha net görülüyor.Bizim forum dışında sosyal medyayı falan pek takip etmiyorum, Belhanda özelinde buradaki muhabbet her yerde var mı ?
Sneijder abi, ismi yeter bir kere. Keşke kalsaydı ya.Dur şu meşhur fotoğrafı da koyalım.
![]()
Çalım atıyor ve pres yapıyor abii diye futbolcu savunan insanlar olarak Sneijder hakkında yazılanların nesi komik ve anlaşılmaz geldi?Sneijder abi, ismi yeter bir kere. Keşke kalsaydı ya.Dur şu meşhur fotoğrafı da koyalım.
![]()
Belhanda'nın bugünkü performansıyla ilgili hiç Sneijder'den bahsetmemişim ama verilen cevaplar hep Sneijder'le ilgili. Son zamanlarda forumda böyle bir aptallık ortaya çıktı. Bir şeyi eleştiriyoruz. Sneijder abi, isim hayranlığı hede hödö diye geliyorlar.can evimizden vurdun be ahmet
dağıttın mahvettin bizi
ne laf sokmuşsun ama helal
uyuyamam şimdi
en büyük ön yargılı kişiler sneijder düşmanlığından belhandayı övme gayretine girenler aslında
ben sneijderin s 'sini yazmadan bana verdiğin cevaptan belli
belhanda illaki gol atacak çok iyi maçlar çıkaracak
ama bu ilk 5 maçtaki performansını değiştirmeyecek
yani GERÇEĞİ
Aslında on numaraya ihtiyacımız olmadığı bir sistemde oynuyoruz deniyor ya, o parayı iyi bir kanat oyuncusuna yatırsaydık daha iyi olabilirdi sanki.
MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi