#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen önce adam gibi objektif yorum yaz sonra benimle tartışmaya gir. Seni futboldan anlıyor sanıyordum yanılmışım

Eğitim şart

kardeşim nesi objektif değil

söylesene ya

senin dediğin gibi yazınca mı objektif oluyor

de ki 10 defa kaleye dikine gitti defansı geçemese de

yada 3-4 tane öyle toplar attı ki %100 'lük gol pozisyonları oldu de

bunları de bana OK diyeyim

ben bunları yapmadı diyorum subjektif oluyorum

sen yapmadıklarını yaptı diyorsun objektif oluyorsun öyle mi

o zaman sen benle zaten tartışma

Bu adamın önde yaptığı baskının değerini anlayan çok az insan var gerçekten. Hocanın ona verdiği rol içinde harika işler yapıyor bence. Forvet arkası oyunu bekleyenler boşuna bekliyor çünkü olacak olan bu bütün sezon boyuncu. Takımın kahramana ihtiyacı yok beraber iyi olmaya ihtiyacı var ve bunu gerçekten iyi yapıyorlar.

Refik Vs Serafettin

Yerlerimizi ve patlamis misirlarimizi alalim..

FIGHT!!!

Bizim forum dışında sosyal medyayı falan pek takip etmiyorum, Belhanda özelinde buradaki muhabbet her yerde var mı ?

Göbeğinden donemeyi izledik yıllardır doğaldır

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Belhanda o göbeğinden dönemeyen adamın atabildiği paslardan falan atsaydı bugün futbol ilahı falan ilan edecektiniz herhalde. 1 tane çalımı öve öve bitiremediniz.

takımda ki en klas futbolcu.bu adam derbilerde de çok iş yapacak.ben ilerleyen haftalarda kendinden çok bahsettireceğini düşünüyorum.

bu arada ndiaye transferine karşıydım

hatta verilen paraya çok sövdüm

anadolu topçusu vs demediğimi bırakmadım

ama şu an yeri dolmayacak 2 adam varsa ndiaye ve fernando

mariano gomis de çok iyi ama idare ederiz bir şekilde

fakat ndiayesiz idare edemeyiz

objektiflikten bahsedenler için

bu arada ndiaye transferine karşıydım

hatta verilen paraya çok sövdüm

anadolu topçusu vs demediğimi bırakmadım

ama şu an yeri dolmayacak 2 adam varsa ndiaye ve fernando

mariano gomis de çok iyi ama idare ederiz bir şekilde

fakat ndiayesiz idare edemeyiz

objektiflikten bahsedenler için
Gomisin attigi hicbir golü eren atamaz imkansiz atabilmesi
O yüzden gomis'te kilit isim.
Keza mariano, maicon falan da öyle

Belhanda o göbeğinden dönemeyen adamın atabildiği paslardan falan atsaydı bugün futbol ilahı falan ilan edecektiniz herhalde. 1 tane çalımı öve öve bitiremediniz.

Sneijder abi, ismi yeter bir kere. Keşke kalsaydı ya. :( Dur şu meşhur fotoğrafı da koyalım.

sneijder_messi_51111.jpg

Bizim forum dışında sosyal medyayı falan pek takip etmiyorum, Belhanda özelinde buradaki muhabbet her yerde var mı ?
Statta da geriye pas atması hususunda tepki oluyor. Olmayacak yerde geriye attığı toplar daha net görülüyor.

Bugün en iyi futbolunu oynadı ama net yine de yetmez ileri döndüğü sürece kolayca pozisyona sokabilir takımı.

Sneijder abi, ismi yeter bir kere. Keşke kalsaydı ya. :( Dur şu meşhur fotoğrafı da koyalım.

sneijder_messi_51111.jpg

can evimizden vurdun be ahmet

dağıttın mahvettin bizi

ne laf sokmuşsun ama helal

uyuyamam şimdi

en büyük ön yargılı kişiler sneijder düşmanlığından belhandayı övme gayretine girenler aslında

ben sneijderin s 'sini yazmadan bana verdiğin cevaptan belli

belhanda illaki gol atacak çok iyi maçlar çıkaracak

ama bu ilk 5 maçtaki performansını değiştirmeyecek

yani GERÇEĞİ

can evimizden vurdun be ahmet

dağıttın mahvettin bizi

ne laf sokmuşsun ama helal

uyuyamam şimdi

en büyük ön yargılı kişiler sneijder düşmanlığından belhandayı övme gayretine girenler aslında

ben sneijderin s 'sini yazmadan bana verdiğin cevaptan belli

belhanda illaki gol atacak çok iyi maçlar çıkaracak

ama bu ilk 5 maçtaki performansını değiştirmeyecek

yani GERÇEĞİ
Belhanda'nın bugünkü performansıyla ilgili hiç Sneijder'den bahsetmemişim ama verilen cevaplar hep Sneijder'le ilgili. Son zamanlarda forumda böyle bir aptallık ortaya çıktı. Bir şeyi eleştiriyoruz. Sneijder abi, isim hayranlığı hede hödö diye geliyorlar.

Aslında on numaraya ihtiyacımız olmadığı bir sistemde oynuyoruz deniyor ya, o parayı iyi bir kanat oyuncusuna yatırsaydık daha iyi olabilirdi sanki.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

O da iyi bir opsiyon olabilirdi tabi ama daha mantıklısı kaliteli orjinal bir 8 numara transferiydi bence. 10 numarasız sistemde, öyle biriyle birlikte Ndiaye şu an Belhanda' nın pozisyonunda ondan çok daha efektif oynardı diye düşünüyorum. Hem ''8.5'' özelliğindeki Ndiayeyi 8 numaraya adapte etmeye çalışıyoruz, hem pas alışverişleri sıkıntılı Belhanda' yı 10 numara gibi düşünüyoruz şu an...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt