#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sneijder diye biri hiç olmadı varsayın. Belhanda ilk 4 maçta silik bugün ise iyiydi. Ama son dakikalarda yine cıvıttı. Hala parasıyla eş değer bir performans vermiyor. Bu kadar zor mu bu basit gerçeği kabul etmek.

Ayrıca ekleyeyim. Kendisinin iyi olacağına inanan ve steyen biri olduğumu geldiği günden bu yana söylüyorum.

kardeşim nesi objektif değil

söylesene ya

senin dediğin gibi yazınca mı objektif oluyor

de ki 10 defa kaleye dikine gitti defansı geçemese de

yada 3-4 tane öyle toplar attı ki %100 'lük gol pozisyonları oldu de

bunları de bana OK diyeyim

ben bunları yapmadı diyorum subjektif oluyorum

sen yapmadıklarını yaptı diyorsun objektif oluyorsun öyle mi

o zaman sen benle zaten tartışma
10 defa kaleye dikine gidecek topçu mu Belhanda? Bizim beklentimiz çabuk oynaması sağa sola dikine pas dağıtması yeri geldiğinde çalım atması bunları yapıyor. Sağında ve solunda iki tane beyinsiz oynuyor sürekli top ezen.

Belhanda'yı bende o kadar çok beğenmiyorum diyorum ama bu maç için asıp kesmek son derece yanlış.

Eğitim şart

can evimizden vurdun be ahmet

dağıttın mahvettin bizi

ne laf sokmuşsun ama helal

uyuyamam şimdi

en büyük ön yargılı kişiler sneijder düşmanlığından belhandayı övme gayretine girenler aslında

ben sneijderin s 'sini yazmadan bana verdiğin cevaptan belli

belhanda illaki gol atacak çok iyi maçlar çıkaracak

ama bu ilk 5 maçtaki performansını değiştirmeyecek

yani GERÇEĞİ

Kötü bir şey mi dedik ? Kalmasa mıydı şimdi ? Volkan'a attığı golleri ne çabuk unuttun kardeşim ? Sonra Juventus'u yıktı adam, daha ne yapsın yani. Fener ağlama dedi adam. :hat:

Yapması gereken asisti yaptı diye bu kadar da ovmeyin.

Maç boyunca eli belinde yürüdü.
İlk hafta rakibe basma olayını da yapmıyor artık.

Devre arasi 3 milyona alacak bir enayi bulursak 1 saniye düşünmeden itelemek lazım

Gerçek Kaptan NANDO!

Büyük ihtimalle hiçbir zaman bizi tam olarak tatmin etmeyecek. Bugün geldiğinden beri belki en iyi oyununu oynadı. Geçen haftaya göre elbette çok daha iyiydi. Ancak bu kadar para verdiğimiz bir adamın bunun çok üstüne çıkması gerekiyor...

Balıktan uçmasını filan da beklemiyoruz. Fiziği de var, oyun zekası da var, yeteneği de var. Bu ligin anasını ağlatacak kapasitesi var, ama kapasitesinin yarısını anca kullanıyor. Hani yapamayacak olsa bu kadar oluyor en fazla diyeceğim. Ama yok. Yapabileceğini hepimiz biliyoruz.

İşimiz zor...

Son düzenleme:
Vallahi söylemeden edemedim, çok kızanlar olacaktır...Şu takımda 30 yaşında bir Alex de Souza olacaktı var ya?!...Takım nefes alır gibi gol pozisyonuna girerdi, hiç şüphem yok....

Vallahi söylemeden edemedim, çok kızanlar olacaktır...Şu takımda 30 yaşında bir Alex de Souza olacaktı var ya?!...Takım nefes alır gibi gol pozisyonuna girerdi, hiç şüphem yok....

Daha da kızanlar olacak ama 8 numara olarak Oğuzhan da değişik birşey olurdu bu takımda. Fernando-Ndiaye-Oğuzhan ile önlerinde Feghouli ve Gomis değişik birşey olabilirdi.

Sneijderi çok seven biri olarak diyorum Belhandayı eleştirmeyin lütfen. Evet bazen laubali hareketleri var ama konsantre olduğunda bu ligin içinden geçer.

Alex Sneijder yerine olabilirdi, takima katkisizligindan verdigi zarar ayni, ancak sneijderin iyi yaptigi herseyi en az bir seviye daha iyi yapiyordu. Artik yumusak, bir omuz ile yikilan, top rakipteyken uyku moduna gecen oyuncularin takimi degil bu.

bence yavastan sövüsmeler baslasin
10 numara dedigin adam özellikle böyle tempolu, rakibin yari sahasinda oynanan maclarda oyunu hemen cözmelidir
topa hükmedip takimi pozisyona sokmali
benim bekledigim hicbir seyi yapmiyor su ana kadar ve ilersi icin de zerre umut vermiyor malesef

Alex Sneijder yerine olabilirdi, takima katkisizligindan verdigi zarar ayni, ancak sneijderin iyi yaptigi herseyi en az bir seviye daha iyi yapiyordu. Artik yumusak, bir omuz ile yikilan, top rakipteyken uyku moduna gecen oyuncularin takimi degil bu.

Belhanda gibi defansif katkısı 2.5/10, ofansif meziyetleri 5.5/10 olan biri yerine 1.5-10/10 olan Alex' i her durumda tercih ederim...

Evet, ben bir Alex hayranıyım; bir Galatasaray fanı olmaktan önce futbolsever olarak...

bu adamı biraz sıkmak gerekiyor yoksa saha icinde bazen cok gevsiyor kaptırdıgı 2-3 toptan net kontra yedik

misal favre ile cok daha disiplinli oynuyordu laubali oyuna hic girmiyordu mac icinde

bize daha topu ayagina almadan 2-3 adim ilerisini düsünecek zekaya sahip olan bir futbolcu lazim
hagiden sonra bunu biz sneijderde bulduk simdi ise bu adami cekmek zorundayiz
ilk yari sahada hagi veya sneijder olsaydi farki hemen acardik
rahat 6 olurdu bu mac
belhandanin pasifligi en cok derbilerde basimizi agritacak ne yazik ki

Belhanda gibi defansif katkısı 2.5/10, ofansif meziyetleri 5.5/10 olan biri yerine 1.5-10/10 olan Alex' i her durumda tercih ederim...
Evet, ben bir Alex hayranıyım; bir Galatasaray fanı olmaktan önce futbolsever olarak...

Alex hayrani olman sikinti degil, ama Belhanda´nin topa karsi performansi yüksek. Kosu mesafesi degil, caldigi toplar, kazandigi ikili mücadeleleri, kestigi toplar buna fazlasiyla örnek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt