#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Verdigimiz 10 milyon'un karsiligini almiyor olabiliriz belki ama yerin dibine sokulacak bir performans sergilemiyor bence

Bugun 12/7 ikili mücadele kazanmis,4 Kilit pas atmis,0 top kaybi ve 1 asistle oynamis

Bunlar kötü rakamlar degil hatta o mevki icin gayet iyi diyebilirim

Bizim belhanda'ya ihtiyacimiz var bu kesin,attigimiz 13 golün 9'unda (gol-asist-asist öncesi pas) belhanda var,yeterli mi degil ama bu belhanda'ya ihtiyacimiz yok anlamina gelmez

Bu da çok önemli bence. Özellikle ilk üçündeki pasları asist kalitesinde idi. Eleştiriyorum ama hakkını da vermek lazım. 1 gol 2 asist ve 4 tane de asist pası. 7 golün içinde demektir bu.

Birde osmanli ve sivas macinda kornerden attigimiz gollerde ortalayan isimdi,belki sivas macini dahil edemeyiz ama osmanli macindaki ortayi musa cagiran iskaladi Maicon vurdu

Elestiri tabiki olacak 10 milyon ödedik ama Belhanda'ya ihtiyacimiz var bu kesin

Verdigimiz 10 milyon'un karsiligini almiyor olabiliriz belki ama yerin dibine sokulacak bir performans sergilemiyor bence

Bugun 12/7 ikili mücadele kazanmis,4 Kilit pas atmis,0 top kaybi ve 1 asistle oynamis

Bizim belhanda'ya ihtiyacimiz var bu kesin,attigimiz 13 golün 9'unda (gol-asist-asist öncesi pas) belhanda var,yeterli mi degil ama bu belhanda'ya ihtiyacimiz yok anlamina gelmez

Bu gayet yeterli, ofansif katki olarak. ;)
Oyun icinde top ile az oynuyor, ve en önemlisi cok az sut cektigi icin, cok pasif duruyor. Hücum anlaminda etkili, defansif anlamda da etkili. Yani belhanda takima zarar veriyor, yada galibiyetlere katkisi yok demenin, bir dayanagi yok. Adam takim icin simdiden gayet önemli.

Ama top ile az bulusuyor, ve neredeyse sut cekmiyor. Mesele bu.
Ama daha önce de yazdigim gibi, topa karsi oyunu üst seviyede oldugu sürece, gerisi de gelecektir. Cünkü yetenek bariz. Topa karsi oynamasa, esas olarak ciddiyetsiz oldugu, ve görevini ciddiye almadigi, yatmaya geldigi demek olurdu.

Gerisi gelir yani.

Son düzenleme:
Beklenen düzeyde değil 5 hafta itibariyle ama cidden konuşulma yüzdesi inanılmaz. Ne zaman forumda olsam bu konu en üstte, adamı bir salın artık arkadaş

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Açılıyor yavaş yavaş. Bunun işaretlerini verdi bugün. Sıkı çalışırsa fark yaratır.

Ilk yarida oynadigi oyun geldigi gunden beri en iyi oyunuydu 2.yari dustu biraz ama 2 golde de katkisi var fiziksel durumu istenilen seviyede degil
biraz daha sorumluluk almasi lazim.bir de cok enteresandir kullandigi hicbir korneri on diregi gecemedi

Buna da ayri bir parantez acayim. Bir tek, ve bana göre cidden kötü oynadigi tek mac olan Antalya maci disinda (orada5), hep 7 tane ikili mücadele kazanmis mac basi. Adamin defansif anlamda takima verdigi katki yüksek. Neredeye bir merkez oyuncusu, yada ön libero seviyesinde.

Bu da tüm direk ve indirek ofansif aksiyonlarini, cok cok daha degerli hale getiriyor. Yani adamin yaptigi istatistikler, dolu dolu istatistikler. Empty istatistikler degil.

Bugün Belhanda'yı beğenenlerle aynı maçı mı izledik emin değilim :) bugünün en kötüleri arasındaydı kendisi.Gomis'e verdiği pas ve ikinci golde yaptığı orta dışında doğru dürüst hiçbir katkısı yoktu.Yaptığı pas hatalarının sayısını ben sayamadım.10'dan fazla olduğuna bahse girerim.Kullandığı kornerler de rezaletti bugün.Hele maçın sonuna doğru kendisine bomboş pozisyonda gelen pasta çaprazdan topa vurmayıp,topun üstüne basıp etrafında dönerek ne yapmaya çalıştığını anlayan izah etsin :) kısacası bugün Tolga ve Rodrigez'le yarışır bir performansı vardı.Maçın en iyiler N'Diaye-Fernando ikilisi ve Mariano.Gomis goller dışında çok top ezdi.İşini yaptı ama

:red: sezonun oyuncusu olursa şaşırmayacagım

Elestiriler cok gereksiz. Ofans'ta bu kadar etkili olmamizin en buyuk sebeplerinden biri. :hat:

İlk 5 hafta içindeki en iyi oyununu oynadı bence.Yeterlimi daha değil.Bu maçta kötü oynadı demek anlamsız.Antalya maçında kötüydü.Ama ben Belhandanın lig sonunda 10 gol 10 asist gibi bir rakam yapacağını düşünüyorum.Feghouli takıma monte edilince verimi otomatik artacaktır.Garry ve tolga ciddi ciddi futbol fakirleri.Bu adamlarla anlaşmak imkansız.

Son düzenleme:
Günaydın başınıza Sneijder kadar taş düşsün diyorum.

Hatta bazı Sneijder düşmanlarının başına 2 tane Sneijder kadar taş düşsün de altında ezilin emi. Baydınız artık.

sent via GSC

ağlayın
adam her gol pozisyonunu yaratan isim

AĞLAYIN

Tekrar ediyorum bu adamı hiç izlememiş takip etmemiş insanlar yorum yapıyor

Bugün Belhanda'yı beğenenlerle aynı maçı mı izledik emin değilim :) bugünün en kötüleri arasındaydı kendisi.Gomis'e verdiği pas ve ikinci golde yaptığı orta dışında doğru dürüst hiçbir katkısı yoktu.Yaptığı pas hatalarının sayısını ben sayamadım.10'dan fazla olduğuna bahse girerim.Kullandığı kornerler de rezaletti bugün.Hele maçın sonuna doğru kendisine bomboş pozisyonda gelen pasta çaprazdan topa vurmayıp,topun üstüne basıp etrafında dönerek ne yapmaya çalıştığını anlayan izah etsin :) kısacası bugün Tolga ve Rodrigez'le yarışır bir performansı vardı.Maçın en iyiler N'Diaye-Fernando ikilisi ve Mariano.Gomis goller dışında çok top ezdi.İşini yaptı ama
10 gol atmadık 2 gol attık ve adam iki golünde içinde. Ne bekliyorsunuz anlamıyorum ki. Daha önce neyi yapıyordu da şuan yapamıyor mesela?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt