#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben beğendim demiyorum ki ben hiçbir zaman begenmiyordum zaten ama şuan takıma en uygun 10 numara tarzının bu olduğunu düşünüyorum.

Belhanda'yı alırken nasıl oynamasını bekliyorsam hemen hemen öyle oynuyor hatta ikili mücadele konusunda beklediğimden iyi.

Ben yönetiminde memnuniyetsiz olduğunu düşünmüyorum sorun gelince hiç maçını izlemeden tarzını bilmeden kendini Sneijder, Hagi etkisi beklentisine sokan taraftarda
Benim öyle bir beklentim yok.Bu adamın klasik bir 10 numara olmadığı biliyorum zaten ama öyle olmaması bu kadar çok top kaybetmesini gerektirmez.Gollerde yaptıklarını çıkarırsak gerçekten performans olarak dün iyi değildi.Maç 0-0 bitse ciddi anlamda tepki yerdi burda

YouTube

Golde Tolga, Gomis, ve Belhanda´nin topsuz alanda hareketlenmesine dikkat. Hem topu kapana kadar, hemde topu kaptiktan sonra, sürekli bir hareketlenme var. Orada bir takim top kaptirdigi vakit zaten, gecmis olsun demek düser.

Oyunun daha içinde olması lazım m buna katılırım ama kötü oynamıyor herif. Bu da sola kayıyor.

Sola Rodriguez geçsin devre arası mümkünse asomoah. Bu herif bu takımda iyi gol atar. Sola kaymasın mümkünse. Tolga iyi Hoşda becerisi düşük 4 gol atsada

Dün canlı izledim kendisini, kumaşı çok iyi adam fakat kafa olarak yüzde yüz sahada değil henüz maalesef. Biraz daha çaba göstermeli.

İyi paslar atıyor, iki golde de katkısı var. Fakat, oyun içerisinde çok kayboluyor gibi geliyor bana.

Sneijder abi, ismi yeter bir kere. Keşke kalsaydı ya. :( Dur şu meşhur fotoğrafı da koyalım.

sneijder_messi_51111.jpg
Dünya yıldızı yine 18 de yok
Bence fransa 2 de iş yapardı
Belhanda 11 oynuyordu nice de dipnot

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adamın 2 hareketi yetiyor maçı canlandırmaya
Beğenilmediği halde bu durumda form tutarsa sallayacak gibi

Etrafında tolga ve rodguies var
Bruma ve fegholui ile oynamasını isterdim

sneijder diyen duranlar ya kustur

ya kusttur (ercan kinay)

yada trolldur (sukru, recep, ibrahim vs.)

dun biraz kipirdanma vardi

ama verilen paranin cok altinda

2013ten bu yana bu kadar akici oynayan takimda geri planda kalan 10 numara demek sizi kucultmez (diger arkadaslar)

iyi oynamadigini soylemek icin de sneijder demek dogru degil

belhandanin kariyeri bittiginde sneijderin bize verdiklerinin YARISINI yapsin kafi

Fegholui ilk 11 e girdiği anda performansı artacak. Hatta dün Fegholui oyuna girdikten sonra çok etkiliydi.

Belhanda transfer update ile yeni açtığım oyunda efsane performans gösteriyor

Oy3p94.jpg

Garry de 4 asist yapmış ha gayret 17 yaparsan dünya yıldızı olursun

Gerçekten enteresan bir topçu yetenekleri kumaşını zaten bir kenara hücuma yöneyik bir orta saha oyuncusunda olması gereken her türlü özellik var bence adamda (8m bonservis ile alabildiğimiz standartlar geçerli olarak)

Ama işte sanki biraz zoraki oynuyor gibi iştahı olunca istediği zaman ilginç işler yapıyor bir anda bir çalım bir pas atıyor gol pozisyonuna sokuyor adamı ama bazende al gülüm ver gülüm takılıyor sahada

Eğer Galatasaray 'a gerçekten bağlanır bu takımın başarısı için elinden geleni yapmaya başlarsa çok acayip işler yapabilir bu Belhanda ...

Gerçekten enteresan bir topçu yetenekleri kumaşını zaten bir kenara hücuma yöneyik bir orta saha oyuncusunda olması gereken her türlü özellik var bence adamda (8m bonservis ile alabildiğimiz standartlar geçerli olarak)

Ama işte sanki biraz zoraki oynuyor gibi iştahı olunca istediği zaman ilginç işler yapıyor bir anda bir çalım bir pas atıyor gol pozisyonuna sokuyor adamı ama bazende al gülüm ver gülüm takılıyor sahada

Eğer Galatasaray 'a gerçekten bağlanır bu takımın başarısı için elinden geleni yapmaya başlarsa çok acayip işler yapabilir bu Belhanda ...

Aidiyet konusu bence de sıkıntılı görünüyor.Umarım yanılıyoruzdur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt