#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar su bıtmıs topcuları avatardan kaldırmanın zamanı gelmedı mı

Sola yakın oynaması lazımmm

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sagdan, da soldan sifira dogru inebiliyor... Cok atletik... Takim daha ileriye yönelik oynamali.

Siz adamımı bir de sağında Feghouli, solunda Garry ile izleyin. Geçen yılki ezberci ama mıymıntı sistemden tempolu ama kaotik sayılabilecek bir sisteme geçiş evresinde, salt yaptıgı top kayıpları ve pas hataları üzerinden kötü oynadıgı çıkarımında bulunmak mantıksız ve düşüncesizlik bence. Adem Çakar ile birlikte, seni savunacagız aslanım.

Son düzenleme:
55 den sonra yaptıkları normal şeyler, ilk yarı kendi başına yaptığı işler daha fazlaydı sanki.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İlk yarı çok güzel hazırladığı pozisyon dışında savruktu yine. O pozisyonda bile Gomisi görseydi bir sıfır öne geçmiş olacaktık. Ama diyorum ya ilk yarının faturası Belhandaya kesilemez, Rodriguez ve Tolga çok kötüydü, Ndiayede uzak oynadı. İkinci yarıda Ndiaye Belhandanın, Belhanda'da sol tarafa geçince ilginç bir şekilde iş değişti. Ben olsam solda oynatmaya devam ederim, Ndiayeyi merkezde bırakırım.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son düzenleme:
sol kanatta oynayıp gezici oynarsa katkısı iyice artacaktır

tolga ve garry ile oynaması adaletsizlik.çok iyiydi hücumda.ama bazen aptal aptal işler yapıyo,laubalilik bunun nedeni.bundan vazgecsin.3 asisti güme gitti bu arada...

Sola yakın oynaması daha iyi oluyor. Forvet arkasında kayboluyor adam.

GSCimbom Mobile App

Feghouli 11'e girince daha iyi olacaktir.Tolga,Garry ikilisiyle ayni futbol dilini konusamiyorlar.

belhanda ortadayken etrafında 5 kısı oluyor abı dıkkat edın

Feghouli’nin golünü yorumlar mısın ?

Younes Belhanda: Ha ha ha... O çok teknik bir oyuncu.

DKgpw5kX0AAWsNw.jpg

Koçum benim sirtakiye devam

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bugün iyi oynaması beni baya rahatlattı, 4'lük 5'lik maçta herkes performans gösterebilir mühim olan böyle zor deplasmanlarda fark yaratabilmek ki bugün bunu başardı, gayet beğendim.

Bu adam böyle ortamları seviyor baskılı ortamları

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt