- 14 Ağustos 2011
- 28.944
- 2.153
- 2.043
Sinsi Adem ha? :asd2:adem kaçın kurrası yahu gerçekten anlamadığını düşünmüyorsun heralde talhaD
SM-N920I cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sinsi Adem ha? :asd2:adem kaçın kurrası yahu gerçekten anlamadığını düşünmüyorsun heralde talhaD
En sevdigim hareketi -ki bunu sol caprazda yapiyor genelde- sag ayaginin altiyla topa sola dogru basip tekrar saga cekmesi ve sonrasinda orta yapmasi(Anlatabildim ins). Karsilayan defansi cok rahat ekarte ediyor dalga gecer gibi valla :asd2:
En sevdigim hareketi -ki bunu sol caprazda yapiyor genelde- sag ayaginin altiyla topa sola dogru basip tekrar saga cekmesi ve sonrasinda orta yapmasi(Anlatabildim ins). Karsilayan defansi cok rahat ekarte ediyor dalga gecer gibi valla :asd2:
Ya oooooooofffff Adem. Karakterine laubali denmedi ki hiçbir zaman. "Top ayağındayken laubalileşiyor" dendi. Sapla samanı ayrı tutmasını bilelim.
Tamam su sporlarında fenayiz bu yılTakımın en kötülerinden. Kimse kendisinden çalım beklemiyor hatta ben gol atmasını falanda beklemiyorum. Ama pas tercihleri, paslarının şiddeti , top kayıpları çok can sıkıcı.Bu durumun düzeleceğini sanmıyorum. Bu duruma Tolga ve Garrynin yetersiz oluşları ve tudor eklenince ilerisi için çok umutlu olduğum bu takımdan her geçen gün umudum azalıyor.
Genel olarak ezberlenmis elestiri yapanlar da biraz olsun sorumluluk aldiginda ve takima pozitif katkida bulundugunda, sayfalarca elestiri yerine bu defa tebrik mesajlari atmayi cok fazla gormezler bu mactan sonra insallah. :eagerness:
Bencede. Ezberlenmiş mesajlar deja vu.Yahu arkadaş hangi performans. Sanırım farklı maçları izliyoruz...
Tamam su sporlarında fenayiz bu yıl
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi