#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bursa oğlanlarını köşe vuruşlarında iyi tahrik etti agresifken çok tatlı bişey oluyor :DD

köse vuruslarını bence ıyı kullanıyor bızım takımda kafa vurma sorunu var bunu yedıgımız gollerde de görüyoruz

Belhandanin zaten en büyük sorunu ciddiyetsizlik
Yüzde yüz kafasını futbola verse buralara gelmezdi
Bunun ıyi veya kötü yönleri var
Baskının büyük olduğu maçları çok iyi oynuyor
Kötü yani ise kaybedilen maçta bile hedef haline gelebilir bu halleri
Futbolculuğu fiziki kalitesi çok muhteşem

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu takımda beni şu ana dek en çok heyecanlandıran adam.

İleride Feghouli Belhanda'nın bu tahtını sarsar mı, bilemem.

Çok geçmeden bir takla daha görmemiz iyi olur tabii.

Genel olarak ezberlenmis elestiri yapanlar da biraz olsun sorumluluk aldiginda ve takima pozitif katkida bulundugunda, sayfalarca elestiri yerine bu defa tebrik mesajlari atmayi cok fazla gormezler bu mactan sonra insallah. :eagerness:

ay57vksd.jpg

Takımın en kötülerinden. Kimse kendisinden çalım beklemiyor hatta ben gol atmasını falanda beklemiyorum. Ama pas tercihleri, paslarının şiddeti , top kayıpları çok can sıkıcı.Bu durumun düzeleceğini sanmıyorum. Bu duruma Tolga ve Garrynin yetersiz oluşları ve tudor eklenince ilerisi için çok umutlu olduğum bu takımdan her geçen gün umudum azalıyor.

Takımın en kötülerinden. Kimse kendisinden çalım beklemiyor hatta ben gol atmasını falanda beklemiyorum. Ama pas tercihleri, paslarının şiddeti , top kayıpları çok can sıkıcı.Bu durumun düzeleceğini sanmıyorum. Bu duruma Tolga ve Garrynin yetersiz oluşları ve tudor eklenince ilerisi için çok umutlu olduğum bu takımdan her geçen gün umudum azalıyor.
Tamam su sporlarında fenayiz bu yıl

Genel olarak ezberlenmis elestiri yapanlar da biraz olsun sorumluluk aldiginda ve takima pozitif katkida bulundugunda, sayfalarca elestiri yerine bu defa tebrik mesajlari atmayi cok fazla gormezler bu mactan sonra insallah. :eagerness:

Yahu arkadaş hangi performans. Sanırım farklı maçları izliyoruz...

İçip içip foruma gelmeyin

Bu maç 2.yarı gerekli sorumluluğu aldı ve bence baya iyi oynadı.Mal mal önceden ezberlenmiş yorumlar yapmayalım.Gelelim eksilerine.Bazen bomboş durumdayken lakayt heraketleri yüzünden çok basit top kayıpları yapıyor.Buda direk olarak kontra yememize neden oluyor.Tudorun bu konuda uyarması lazım.Kaleye daha yakın oynarsa ben 8 10 gol atacagını düşünüyorum bu sene.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt