- 1 Temmuz 2010
- 19.924
- 6.632
- 1.663
Sol tarafta sanki daha iyi oynadı
VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya oooooooofffff Adem. Karakterine laubali denmedi ki hiçbir zaman. "Top ayağındayken laubalileşiyor" dendi. Sapla samanı ayrı tutmasını bilelim.Karaktersitik acidan laubali olmadigini gösteren bir istatik bugün takimin en fazla ikili mücadeleye giren oyuncusu olmasi.
Ya oooooooofffff Adem. Karakterine laubali denmedi ki hiçbir zaman. "Top ayağındayken laubalileşiyor" dendi. Sapla samanı ayrı tutmasını bilelim.
Ya oooooooofffff Adem. Karakterine laubali denmedi ki hiçbir zaman. "Top ayağındayken laubalileşiyor" dendi. Sapla samanı ayrı tutmasını bilelim.
Yok oyle dedi zaten de insanlarin Belhanda hakkindaki "laubali" yorumlarinin nr acidan oldugunu anlamamis gibi Adem. Belhanda'nin bence de karakter olarak laubalilik gibi bi sorunu yok.Karakteristik derken genel anlamda böyle bir sorunu yok, veya süreklilik arz edecek şekilde böyle bir sorunu yok demiş sanırım. Yani ben öyle anladım, o mesajı beğendim çünkü g. te gelmeyelim sonra![]()
tamam şu konudan çıkın arkadaşlar
FM'deki karşılığı 'flair'. Beklenmedik hareketler yapabilme özelliği topla. Belhanda'nın bu özelliği bayağı yüksek.
Tek başına ne yapacan
Flair'i biliyorum da Belhanda'nin laubaliligi onla pek baglantili degil. Top ayagindayken zaman zaman uyusuk davraniyordu ilk 3-4 hafta veya anlamsiz tek paslar falan... Su anda azaltti zaten, daha bi oturdu takima. Adem nedense Belhanda'nin kisiligine laubali denmis gibi algiliyor.FM'deki karşılığı 'flair'. Beklenmedik hareketler yapabilme özelliği topla. Belhanda'nın bu özelliği bayağı yüksek.
Yavas yavas kalitesini gosteriyor. sırayabelhandaya olan aşkımı
yazıya dökeceğim
Yok oyle dedi zaten de insanlarin Belhanda hakkindaki "laubali" yorumlarinin nr acidan oldugunu anlamamis gibi Adem. Belhanda'nin bence de karakter olarak laubalilik gibi bi sorunu yok.
SM-N920I cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
En sevdigim hareketi -ki bunu sol caprazda yapiyor genelde- sag ayaginin altiyla topa sola dogru basip tekrar saga cekmesi ve sonrasinda orta yapmasi(Anlatabildim ins). Karsilayan defansi cok rahat ekarte ediyor dalga gecer gibi valla :asd2:
SM-N920I cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi