#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sol tarafta sanki daha iyi oynadı

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Karaktersitik acidan laubali olmadigini gösteren bir istatik bugün takimin en fazla ikili mücadeleye giren oyuncusu olmasi.

Rodrigues'in kacirdi pozisyon bayagi iyi saydirdi yalniz. :asd22:

Karaktersitik acidan laubali olmadigini gösteren bir istatik bugün takimin en fazla ikili mücadeleye giren oyuncusu olmasi.
Ya oooooooofffff Adem. Karakterine laubali denmedi ki hiçbir zaman. "Top ayağındayken laubalileşiyor" dendi. Sapla samanı ayrı tutmasını bilelim.

Bence sol kanata geçince daha iyi oynadı. Kanatlarda Feghouli-Belhanda başladak daha iyi olr

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ya oooooooofffff Adem. Karakterine laubali denmedi ki hiçbir zaman. "Top ayağındayken laubalileşiyor" dendi. Sapla samanı ayrı tutmasını bilelim.

Karakteristik derken genel anlamda böyle bir sorunu yok, veya süreklilik arz edecek şekilde böyle bir sorunu yok demiş sanırım. Yani ben öyle anladım, o mesajı beğendim çünkü g. te gelmeyelim sonra :D

Karakteristik derken genel anlamda böyle bir sorunu yok, veya süreklilik arz edecek şekilde böyle bir sorunu yok demiş sanırım. Yani ben öyle anladım, o mesajı beğendim çünkü g. te gelmeyelim sonra :D
Yok oyle dedi zaten de insanlarin Belhanda hakkindaki "laubali" yorumlarinin nr acidan oldugunu anlamamis gibi Adem. Belhanda'nin bence de karakter olarak laubalilik gibi bi sorunu yok.

SM-N920I cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

FM'deki karşılığı 'flair'. Beklenmedik hareketler yapabilme özelliği topla. Belhanda'nın bu özelliği bayağı yüksek.
Flair'i biliyorum da Belhanda'nin laubaliligi onla pek baglantili degil. Top ayagindayken zaman zaman uyusuk davraniyordu ilk 3-4 hafta veya anlamsiz tek paslar falan... Su anda azaltti zaten, daha bi oturdu takima. Adem nedense Belhanda'nin kisiligine laubali denmis gibi algiliyor.

Neyse bugun Belhanda tartismayacagim. Guzel bi galibiyet aldik bi de maci cok iyi seyredemedim. Gordugum kadariyla iyiydi ama Belhanda. :ka21: Yavas yavas kalitesini gosteriyor.

En sevdigim hareketi -ki bunu sol caprazda yapiyor genelde- sag ayaginin altiyla topa sola dogru basip tekrar saga cekmesi ve sonrasinda orta yapmasi :D (Anlatabildim ins). Karsilayan defansi cok rahat ekarte ediyor dalga gecer gibi valla :asd2:

Şu vurdumduymaz hali çok fena adamın , resmen pskolojisini döver hakemin rakip oyuncuların bugun fırata nasıl bi sallamamazlık bakışı attı öyle adamda dünya yansa bir tutam otum gitmez havası var. Taraftar ilerde sorun cıkarabilir bu haline :D :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt