#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ayağına gelince ne yapacağı belli olmuyor bazen. Çok iyi fake atıyor, biraz daha bu şekilde devam ederse favori oyuncum olacak Fegu’dan sonra.

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Bazen gereksiz hareketleri var ama gerçekten bayağı iyiydi bu maç hücumda birşeyler yapmaya çalışan adamdı Belhanda ...

Top ayağına geldikten sonra problem yok top kontrolleri sıkıntılı. Çoğu zamana gereksiz fazla tutuyor ayağında ve rakibi nası görüyorsa artık ağır davranıyor pas atarken. Buda top kayıplarına sebep oluyor.
Biraz daha seri oynarsa performansı ciddi artacaktır.

GSCimbom Mobile App

Takımın en kötülerinden. Kimse kendisinden çalım beklemiyor hatta ben gol atmasını falanda beklemiyorum. Ama pas tercihleri, paslarının şiddeti , top kayıpları çok can sıkıcı.Bu durumun düzeleceğini sanmıyorum. Bu duruma Tolga ve Garrynin yetersiz oluşları ve tudor eklenince ilerisi için çok umutlu olduğum bu takımdan her geçen gün umudum azalıyor.
Aynen sneijder olsa 10-1di

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Feghouli ile saha içinde iyi anlaşacaklar bence, hatta Belhanda performansında artış görebiliriz. Bence Karabük maçında kesin gol veya asist yapar

Müthişti. Klasını ve yeteneğini gösterdi. İkinci yarı galibiyette çok büyük rol oynadı

SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Pek iyi degil malesef simdiye kadar ama bazen klas hareketlerle guzel isler yapiyor. En etkili yani ve o gecen sezona gore daha iyi olan: kornerlerimiz. Guzel ve tehlikeli kesiyor

Feghouli ilk 11'e tamamen monte edildiğinde performansı daha da artacaktır diye düşünüyorum. Bu direkt olarak gol ve asist yüzdesine de yansır diye tahmin ediyorum. Feg kaliteli adam.

Bir de maç içerisinde değişmeli bir şekilde oynatılsa yine performansına olumlu anlamda yansıyabilir. Zaman zaman sola kaysa ve onun yerini N'Diaye öne çıkıp doldursa dolayısı ile Tolga da N'Diaye'nin yerine geçse nasıl olur diye merak ediyorum. En azından zorluk derecesi düşük bir maçın içerisinde 15-20 dakikalık da olsa bu tarz bir değişim ile oynayıp deneyip görmek lazım diye düşünüyorum. Hem N'Diaye'nin forvet arkası performansını hem de Belhanda'nın sol kanat performansını merak ediyorum.

Bunun yanında Tolga'nın ön libero performansını ise hiç merak etmiyorum. En büyük handikap bu olur. Bir maçta iki kere elle penaltı yapan ikinci bir oyuncu daha görmemişimdir. O yüzden bizim kaleye ne kadar uzak o kadar iyi. Hem goller de atıyor kerkenez hem de Pogba golleri atıyor herif öyle böyle değil. Nasıl olabiliyor hala daha anlayabilmiş değilim :asd:

Yerden gelen sert toplari daha iyi kontrol edip cevre kontrolunu gelistirirse muthis topcu

Bu bula oflamaya bu mesaji mi buldun ? Adam laubali felan degil, top ayagina geldiginde tarzi bu. Hep öyle oynayacak.
Hayır. İlk 3-4 haftaya göre baya bi gelişme var o konuda. Bence sen neden bahsedildiğini tam olarak anlamıyorsun. Oflama nedenim de bu zaten.

sinir bozucu pas hataları top kayıpları yapıyor laubali oynuyor gibi gözüküyor ve siz nerden aldık bu adamı verilen bonservise değmez derken bir anda inanılmaz bir hareket yapıp sizi mosmor edebiliyor ancak tabi papaz her zaman pilav yemez kaliteli kumaşı olduğu kesin ancak daha konsantre olması lazım oyuna eskiden de mi böyleydi bu adam bilmiyorum

2. yarı beğendim.Üzerine biraz daha koymalı ama.İlk yarı çok basit toplar kaybetti.

sen kalem ol bende kağıt

yaz beniii yarimm yarimmm

Hep şüphelerim vardı. Sanırım soru işaretlerini giderecek. Çok iyiydi dün.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Top ayağına geldiğinde sanki toprak sahada oynuyo gibi oluyo..Feghouliye yapışıyo bunda mutlaka sekiyo.. Ama bunun temel nedeni kesinlikle teknizk zayıflığı değil konsantrasyon eksikliği..Oyuna konsantre olduğunda biraz ciddi davrandığında yırtıcı teknik bi 10 numara oluyo.. Ama çok konsantrasyon kaybı yaşıyo o yüzden ara ara top kontrol edişleri sıkıntılı oluyo attığı paslar yerini bulmayabiiliyo.. Ama yetenek olarak çok yeterli..Çoğu 10 numarada olmayan top kesicilik adam kovalama delici hızlı top sürme gibi ekstra özellikleri var. Feg ile çok daha iyi olack çünkü rakip feg e de önlem alacak ve kalite artacak

Maç başında tarftarla buraz gerildi kart görseydi maçın seyri değişirdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt