#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhandaya laf yok futbol ulemaları yine sarmış buraları hepinie inat Belhanda şov yapıcak Sneijder bizim için hep ayrı kalacaktır kıyaslamaya gerek yok şu anda dönem Belhanda dönemi çok konuşup can sıkmamak gerek

Belhandayı en çok sol kanatta beğendim kısa süre oynamasına rağmen..Bri kere sola hareket kazandırdı tolga resmen öldürüyor sol tarafı..Tolga Nadiayenin yerine Ndiaye Belhandanın Belhanda da Tolganın.. Ayrıca belhanda tek toplarda ara paslarında sneijderin yanına yaklaşamaz o bölgede oynayınca gereksiz bir baskı oluşuyor üstünde.. Solda daha rahat gibi geldi bana

açık söyleyeyim geldiğinde hiç umudum yoktu tek kötü transferimiz olarak görmüştüm lakin dün ki maçtan sonra ciddi anlamda bunu sildi ve üstüne koyarsa ki koyacak gibi duruyor uzun yıllar ciddi katkı verecek potansiyele sahip

Son iki maçta gözle görünen bi ilerleme var Belhandada. Dünkü maçta özellikle son 30 dakikada mükemmel oynadı.

Hırslı gerekirse takım için ayagını sahada bırakacağının mesajını verdi dün akşam. Birlikte savaşa hatta cihata gidebilecek bir takım olduk, onlar düşünsün

Valla tam modern futbolun gerektirdiği hücumcu orta saha saha Badou Feghouli ve sol kanatta kim oynarsa bunlar biraz daha hücum anlamında elini taşın altına sokmaya başlarlar ise Belhanda çok daha fazla katkı verecektir inşallah

Kornerleri kullanmaya giderken tribunlerden gelen maddelerden sonra daha da hirslandi :D

Gayet iyi oynadi dun, teknik, adam gecen ve dribbling yapan ofansif oyunculari izlemek her zaman keyif verir. Feghouli'nin ilk 11e girmesiyle birlikte gol yollarinda daha fazla katki saglayacaktir.

Kotu paslarm yapmis olabilir, ama adam sonuna kadar calisti cabaladi istedi arzuladi.

Elinden geleni yapmaya calisti, takdir ettim kendisini.

Adamın en az iki asistini yediler , tolga ve rodirigues ile napsın adam..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt