#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muhteşem oynasada hep bir eleştiri olacak gerçi çok önemli değil,reyiz en iyi oyuncularımızdan birisi bana göre bunu her hafta gösteriyor

Maçın tamamını izlemediğim için yorum yapmak istemiyorum, izlediğim kadarıyla bu adamın top kontrolü çok kötü. Bir ofansif orta saha oyuncusu için kabul edilebilir birşey değil.

Ara ara klas işler yapıyor ama devamlılığı yok. Bakalım ilerleyen haftalarda nasıl olacak.
Bahsettin pozisyonlar 3 kisinin arasinda topu kontrol etmeye calisirken kaybettigi toplar.
En iyisi macin tamamini izle hocam.

adis jahovicle beraber kendisini haftanın oyuncusu seçiyorum.

Kesinlikle sola çekilmeli ve kredi bi türlü bitmeyen Tolga da ortada oynamalı.

Her hafta performansı çok daha iyi noktaya geliyor bursaya karşı top kaybı sayısı fazla olabilir ama bu kötü bir durum değil sorumluluk almaya çalıştığını gösteriyor sabit, uzun paslar atan, uzaktan gol atan 10 numara yerine hareketli, dripling atıp adam eksilten, 1'e 1'de rakibin belini kıran 10 numaralar her zaman daha yararlı olmuştur. Top ayağına geldiği zaman feghouli, ndiaye ile beraber heyecan yapılacak oyuncuların başında geliyor.

DKtZzMyXkAApDe3.jpg:large

Kanat yada orta saha farketmez , her türlü iş yapıyor yapar.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ortada oynayınca etkinliği azalıyor stoperlerin arasında. Basit top kayıpları artıyor. Sola geçince çok çok daha rahat oynuyor Belhanda. Keşke keşke Asamoah olsaydı o zaman etkinliği inanılmaz artardı.

Bence sola gecmeli, hem orada kendisi daha etkin oynadi, hemde bununla birlikte ikinci kanat sorununu cözmüs oluruz.

herkes solda oynaması gerektiğini konuşmaya başladı ama bu hatalı bir fikir bence....Bursa maçında övüldüğü sol performansını daha çok 3-4-3 sisteminde sol ön olarak verdi...Tudor geçen sezon bu bölgede Bruma'yı denemişti ama pas kalitesi yetersiz kaldı....hatta 3-4-3'ten ziyade 3-4-2-1....sistemi daha uygun olacak forvetin arkasındaki hem pasör ofansif orta saha hem de kanatlara kayabilen bir görevi solda Belhanda sağda Feghouli şeklinde yapabiliriz

Sola yakın oynadığında oyunu daha iyi açıyor. Ortada fizikli olmadığından kalabalık içinde kaybolabiliyor.

Çalım ve top tekniği cidden çok yüksek. Bu konuda Sneijder'den falan iyi aslında adam. Vizyonu da fena değil ama daha gelişebilir 27 yaşında olmasına rağmen. İyi bir kurgu içinde bayağı katkı verecektir.

İlk 3 haftaya göre performansı en az %50 arttı.

EDIT: Sola yakın oynamak ile solda oynamak farklı şeyler bu arada. Ortanın solu benim kastım. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt