Can Akasra
Büyük Kaptan
- 26 Aralık 2016
- 25.730
- 11.805
- 1.163
Muhteşem oynasada hep bir eleştiri olacak gerçi çok önemli değil,reyiz en iyi oyuncularımızdan birisi bana göre bunu her hafta gösteriyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muhteşem oynasada hep bir eleştiri olacak gerçi çok önemli değil,reyiz en iyi oyuncularımızdan birisi bana göre bunu her hafta gösteriyor
Bahsettin pozisyonlar 3 kisinin arasinda topu kontrol etmeye calisirken kaybettigi toplar.Maçın tamamını izlemediğim için yorum yapmak istemiyorum, izlediğim kadarıyla bu adamın top kontrolü çok kötü. Bir ofansif orta saha oyuncusu için kabul edilebilir birşey değil.
Ara ara klas işler yapıyor ama devamlılığı yok. Bakalım ilerleyen haftalarda nasıl olacak.
Tolga merkez de kötü bir performans verir.Belhanda feghuli kanatları olmali . Orta ikili de tolga ile ndiaye arkada da fernando olmalı . Tolga kanatta izdirap gibi ve belhanda da orta da verimsiz gibi. Umarım son dakikalardaki formasyon üzerinden yürürüz
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Renktaş kanatta da berbat. Gol atıyor amenna ama soldan hiç gitmiyoruz. Zaten orta saha derken on libero gibi değil orta saha gibi oynarsa yine ceza sahası yakinlarinda olur . Belhanda ne zaman kanada geçse hep ataklarimiz artıyor. En kötü orta açıyor adamTolga merkez de kötü bir performans verir.
~ Haydaaaaaaaaa ~
Pozisyonun sonu penalti.