#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İstatistiklere Belhanda damgası - Futbol

Bazı insanlarla aynı futbolcuyu izlediğimizden emin değilim. Buyrun yukarıda dünkü maçtaki istatistikleri. Belhanda saha içinde o kadar çok klas şeyler yapıyor ki attığı paslar, adam eksiltmesi olsun. Gol pozisyonlarının mutlaka başlangıcında veya sonunda var.
Son paslarda çok kötüydü dün onun dışında o gereksiz gol yüzünden belki de maç ne noktaya geldi.

Yaptığı işler görülüyor ama topu alıp ceza sahasına girip üstüne çizgiye inip ayağı kayıp vuramayınca bu amaçsız oluyor.

Kaç pozisyonda da hızı ayarlayamamaktan yüzde yüz pozisyonları heba ettik.

Onun dışında çabası mevzu değil zaten ben ilk maçtan beri diyorum bu adam hücuma döndüğü an pozisyona giriyoruz .

Millet istiyor ki set oyununda Belhanda ceza sahası önünden takımı orkestra şefi gibi yönetsin, bakıyorlar Belhanda sürekli oyunun içinde değil bir de basit pas hataları yapıyor o zaman kötü oyuncu diyorlar. Her şey ezber. Çok daha iyi olabilir ama adam gayet etkili beğenmeyenler kusura bakmasın.
Oyuncuların Oyun Stilleri olur.
"10 Numaraların" A (Classic) ve B (Modern) tarz da oyuncular mevcut. Aslında o Klassik 10 Numara'lar artık pek yok.

Maksat A/B stili içinde performansa bakmak.
B tarzda 10 Numara dan, A tarz oyun beklemek aptal. Bi öğrenemedi bazı taraftarlar bunu.

Belhanda sadece bir "10 Numara değil"... Kolektif futbol'a uygun ... Pres yapan / top kapan bir ofansif modern oyuncusu. Belhanda bildigin 8,5 / 9,5 Numara tarzı bir adam.
Ve bu oyunu gayet tatmin edici oynuyor.
Belhanda yı sadece Bireysel ofansif oyunu ile değerlendirmesi doğru değil.

#EducationIsImportant

Son düzenleme:
Son paslarda çok kötüydü dün onun dışında o gereksiz gol yüzünden belki de maç ne noktaya geldi.

Yaptığı işler görülüyor ama topu alıp ceza sahasına girip üstüne çizgiye inip ayağı kayıp vuramayınca bu amaçsız oluyor.

Kaç pozisyonda da hızı ayarlayamamaktan yüzde yüz pozisyonları heba ettik.

Onun dışında çabası mevzu değil zaten ben ilk maçtan beri diyorum bu adam hücuma döndüğü an pozisyona giriyoruz .

Takımda en fazla gollük pas veren futbolcu olabilir. Dün Gomis'e ilk yarının sonlarında çıkardığı pas akıl doluydu. Ayrıca çok kolay adam eksiltebilmesi de oldukça önemli bir artı özellik. 2 haftadır çalımlarla ceza sahasına dalıyor. Tamam bu hafta ve geçen hafta sonunu getiremedi ama illaki sonunu getirecek. Beğenmediğim özelliği oyun içinde zaman zaman kaybolabilmesi. Ben izlerken keyif alıyorum. Eleştirileri de anlıyorum ama Belhanda çok klas ve çok yetenekli.

snıejder'in yerine alındı ya isco olsa yaranamaz millete. son iki senedir wes'imiz ahım şahım oynadı ya gözlerimiz arıyor tabi siz de haklısınız.
belhanda aslanım sen güzel oynuyorsun bakma sağa sola. pres var hücuma defansa katkı var orta sahaya gelip oyun kurma var kilit pas var asist var goller de zamanla gelir. gelmese ki ne olacak ? bu oyunun bence gayet de yeterli.

insan hata yapabilir gol de yedirebilir ama oyunun genelindeki tavrı önemli.

snıejder'in yerine alındı ya isco olsa yaranamaz millete. son iki senedir wes'imiz ahım şahım oynadı ya gözlerimiz arıyor tabi siz de haklısınız.
belhanda aslanım sen güzel oynuyorsun bakma sağa sola. pres var hücuma defansa katkı var orta sahaya gelip oyun kurma var kilit pas var asist var goller de zamanla gelir. gelmese ki ne olacak ? bu oyunun bence gayet de yeterli.

Millet WES'in son iki sezonu ne çabuk unuttu.

Herkesin kafasında o ilk iki sezonluk performansı kafalarında...

Zirvede bir Sneijder tabiki Belhanda dan iyi.
Ama o karşılaşma da Sneijder'in zirve performansı değil de WES'in mevcut durumu ile değerlendirmesi şarttır. Bu karşılaşma da Belhanda önde.

#EducationIsImportant

Takımda en fazla gollük pas veren futbolcu olabilir. Dün Gomis'e ilk yarının sonlarında çıkardığı pas akıl doluydu. Ayrıca çok kolay adam eksiltebilmesi de oldukça önemli bir artı özellik. 2 haftadır çalımlarla ceza sahasına dalıyor. Tamam bu hafta ve geçen hafta sonunu getiremedi ama illaki sonunu getirecek. Beğenmediğim özelliği oyun içinde zaman zaman kaybolabilmesi. Ben izlerken keyif alıyorum. Eleştirileri de anlıyorum ama Belhanda çok klas ve çok yetenekli.
Bak işte aslında eleştirenler de benzer şeyler söylüyor.

Osmanlı maçı sonrası yazdım buraya defalarca mesela, Serdar'a geri pas attı çok gereksiz bir noktada. Nasıl gereksiz? İleri dönse 6ya 6 falanlık bir durum vardı noldu sonra az kalsın gol yiyorduk. Sonraki maçlarda da bu kadar net pozisyon vermesek de rakip kolayca hücuma çıktı.

Onun dışında da yeteneğine laf eden yok ama bu geri pas olayı kritik ki ben bir izleyici olarak kaç haftadır bunu söylerken sonunda gol yedik. Ee bu durumda teknik heyet napıyor demiyor mu bu adama,kesin diyordur. İş bu noktada lakayıtlığa geliyor ve bu benim asla kabul edebileceğim bir durum değil.

Sahada yetenek değil zeka ve mücadele oynuyor daha çok o yüzden mental eksikliklerinin üzerne gidip kapatması lazım. Bir de yatıp kalkıp şut çalışsın biraz sürpriz şutlarına ihtiyacımız var.

Rica ediyorum Sneijder üzerinde gitmeyi bırakın artık. Bugün bir yerde yine benzer yorumunu gördüm neyse dedim burada yine aynı. Bıktı, sıkıldı artık insanlar adam delikanlı gibi parasını almadı gitti, bitti.

Belhanda'ya gelince eleştirilmeyecek bir adam mı? Değil. O zaman bırakın insanlar da fikir belirtsin. Şu tarz yorumlardan dolayı artık foruma yazasım gelmiyor cidden sıkıldım.

Millet WES'in son iki sezonu ne çabuk unuttu.

Herkesin kafasında o ilk iki sezonluk performansı kafalarında...

Zirvede bir Sneijder tabiki Belhanda dan iyi.
Ama o karşılaşma da Sneijder'in zirve performansı değil de WES'in mevcut durumu ile değerlendirmesi şarttır. Bu karşılaşma da Belhanda önde.

#EducationIsImportant

dediğinize katılıyorum ve ekliyorum güncele bakarsak belhanda zirveye oynayan takımın 10 numarası wes ise nice takımında kadroya bile giremiyor.
futbolcu elbette eleştirilir bu başlık bunun için var ama bazıları adamın yaptıgı bir sürü olumlu şeyi görmüyor birkaç detaya takılıp sallıyor da sallıyor.
belhanda bizim oyuncumuz . adam geldiğinde instagramında ana avrat düz gittiler topçu hesabını kapadı . böyle geri zekalılar var maalesef.

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Rica ediyorum Sneijder üzerinde gitmeyi bırakın artık. Bugün bir yerde yine benzer yorumunu gördüm neyse dedim burada yine aynı. Bıktı, sıkıldı artık insanlar adam delikanlı gibi parasını almadı gitti, bitti.

Belhanda'ya gelince eleştirilmeyecek bir adam mı? Değil. O zaman bırakın insanlar da fikir belirtsin. Şu tarz yorumlardan dolayı artık foruma yazasım gelmiyor cidden sıkıldım.

yorumunuzu mesajı attıktan sonra gördüm . sizin gibi ben de rahatsızım bu konudan haklısınız

gereksiz yere geriye oynamayı bırakmalı,o işi en iyi selçuk yapıyo pas hatası olmadan.zorlama belhanda.

Şu anki genel performası 10 üzerinde 7.5 şeklinde değerlendirilmiş,7 maçta 1 gol 3 asistten daha fazlasını yapmasıda içten bile değildi,Bursa maçındaki harika slalom bitiremeyiş,Sivas maçında keza benzer bir gol pozisyonu vardı,Gomisin değerlendiremediği dün 2 pozisyonu vardı bunun yanı sıra gol pasından önceki paslarıda genelde o veriyor,kornerleri etkili,çalımda atıyor hücumda efektif olmadığına katılmıyorum arkadaş

Adam hiç topuk pası vermiyor sen başkası ile karıştırdın galiba jdjdjd ulan ya başka oyuncuyu savunacağım diye başkasına bok atıyorsunuz ya yazık lan kesin Sneijdercisin sen de tamam adam bizde oynadı güzel oynadı ve gitti artık bu adam var ve oynuyor oynatıyor spikerler bile övüyor adamı bi senin gibi dar görüşlü herifler kötülüyor ki sizden ne zaman yarar olmuş orası ayrı

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Dün Spiker Ndiaye en iyi oyuncu dedi hatirlatim.

Aslında bu oynadığı toptan çok çok daha fazlasını potansiyelinde barındıran bir topçu Belhanda inşallah çok daha da iyi olmaya başlar önümüzdeki günlerde ...

Benim merak ettigim, belhandanin arkasinda Jem ve Selcuk önünde Umut gibi oyuncular olursa ve yaninda tek Bruma ile ayni kafa dengi biri olursa böyle överlermiydi ? Simdi ki övenler (adem gibiler) hunharca dalmaya baslardilar.

Üstat noktayı koydu.

Benim merak ettigim, belhandanin arkasinda Jem ve Selcuk önünde Umut gibi oyuncular olursa ve yaninda tek Bruma ile ayni kafa dengi biri olursa böyle överlermiydi ? Simdi ki övenler (adem gibiler) hunharca dalmaya baslardilar.

reis sneijder arkasında seri mendy önünde balotelli maximin plea varken neden oynayamıyor peki

belhanda oynuyordu geçen sene azıcık da olsa

GSC App

reis sneijder arkasında seri mendy önünde balotelli maximin plea varken neden oynayamıyor peki

belhanda oynuyordu geçen sene azıcık da olsa

GSC App

herif sakat . Daha yeni sakatliktan kurtulmus . Benim demek istedigim, Sneijder niye hep bok gibi takimda oynarken belhanda ile karsilastiriliyor ? Sence'de sacma degilmi ? Birisi klas takimda oynarken digeride bok gibi takimda oynarken kiyaslaniliyor. Kiyasla bakalim Sneijderin 13/14 ve 14/15 sezonundaki perfomansini Belhandayla su ana kadar. Daglar kadar fark var .

herif sakat . Daha yeni sakatliktan kurtulmus . Benim demek istedigim, Sneijder niye hep bok gibi takimda oynarken belhanda ile karsilastiriliyor ? Sence'de sacma degilmi ? Birisi klas takimda oynarken digeride bok gibi takimda oynarken kiyaslaniliyor. Kiyasla bakalim Sneijderin 13/14 ve 14/15 sezonundaki perfomansini Belhandayla su ana kadar. Daglar kadar fark var .

Sneijder 13-14 ile niye Belhanda kıyaslansın?

Sneijder kalsaydı ne verirdi

VS

Şuanki belhandanın performansı

Tahmini verilerle kıyaslayabilir. Bizde onu yapıyoruz zaten.

Sneijder 13-14 ile niye Belhanda kıyaslansın?

Sneijder kalsaydı ne verirdi

VS

Şuanki belhandanın performansı

Tahmini verilerle kıyaslayabilir. Bizde onu yapıyoruz zaten.

Okursan anlarsin neden o nu yazdigimi. TAKIM farki var. Birisi Jem ile selcuk ile Umut ile oynarken, digeri Mariano, Fernando, Gomis ile oynuyor. Simdi anladin mi neden 13/14, 14/15 diyorum.

Sneijder belki bukadar pres, top calma yapmaz (hayatta yapmaz hemde ), ama sana daha cok gol atar, attirir + assist verir ( pre assist demiyorum, cünkü gecen seneye kadar onca laf yedik ayni kisilerden. Ne hikmetse tükürüklerini yalamislar ).

He bu arada yavrum benim, alintilama beni , dün yaptigin spastik seylerden sonra

Son düzenleme:
giuliano daha iyi, daha yetenekli, daha hızlı falan diyenler online mi

Kornerleri inanilmaz etkili. Ara paslari driblingi iyi prese katiliyor top kapiyor asist yapiyor bunlara da lafim yok ama inanilmaz kotu top kaybi yapiyor yorgunluktan midir nedir bilmiyorum ama ara sira beyin baglantilari gidiyor sacma pas hatasi yapiyor. Son dedigime ndiaye de dahil. Bunlari cozebilirsek cok daha etkili takim olacaz insallah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt