#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ha bi de çok güzel yeri gelmişken de söyleyelim madem. Hani insanlar önyargılı olmakla, anlamak istememekle falan suçlanıyor ya. Bugünün önyargıyla yaklaşmaya en uygun ismi Selçuk İnan. Oyuna girdiği ana bakın maç konusunda, homurdanmalarla dolu. Selçuk'u çoğu kişi artık bildiğin sevmiyor. Ama adam girdiğinde daha iyi oynamaya başladık vs. Şimdi Selçuk hakkındaki yorumlara bakın. Genel olarak sevilmeyen bir adamın oynadığı oyun hakkındaki yorumlara bi bakın sonra gelip buraya "Belhanda'ya karşı önyargılısınız şöylesiniz böylesiniz" yazabiliyor musunuz cidden merak ediyorum.

Belhanda kötü oynasın da eleştirelim tayfası doluşmuş yine

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Talha kardeş o zaman Sneijder'in geçtiğimiz sezon yaptığı efsane 17 asisti de çöpe dökebilir miyiz bu verilere dayanarak ? :)
Ne açıdan? Bana sorarsan o kötü takımda yine iyi bir performans ama sayı çok göz boyayıcı. Sneijder'in geçtiğimiz sezon kötü oynadığını (daha doğrusu takımımız için lüks olduğunu), sezon sonu ayrılması gerektiğini çok kez de belirttim.

Haftaya çok iyi bir performans bekliyorum. Eğer haklı çıkarsam maalesef sadece büyük maçlarda tam performans veren bir oyuncu olduğu düşüncem pekişecek.

Belhanda ya kendine ceki duzen verir, yada yedek kulubesine gecer..

Maliyet olarak takimin en pahali oyuncusu ama aradigimiz kan degil..

Kritik yerlerde top kayiplari, lakayt hareketleri ile faydadan cok zarar veriyor.

Bugun Selcuk cok daha iyiydi. Tudor bu adamin kulagini cekmeli.

Şu başlık altında sneijder görmekten sıkıldım artık
Bize ne sneijder den
Haftaya çakınca sneijder diyemi sevineceğiz

Kardeş Almanca mı yazalım? Buradaki hemen herkesin eleştirisi adamın sezon başından beri kötü oynadığı yönünde ortalamaya vurduğunda. Lakayt oynadığı. Böyle 10 numara olmaz diyor herkes. Kiev çakmış diyor. Sen hala bireysel anlamda bir çok kötü maç çıkarmış adam var diyorsun. Biz sadece bugün kötü oynadığı için kızmıyoruz.
Bak tekrar ediyorum:
KONU: ADAMIN FUTBOLUNUN SEZON BAŞINDAN BERİ GENEL ANLAMDA (MAÇ MAÇ BAKILMAKSIZIN) KÖTÜ OLMASI.
Sezon başından beri Kayseri maçı hariç adamın aklımızda kalan maçı yok.(Sizin gibi zorlarsak tabi şu maçta taç atışını çok hızlı kullanmıştı falan diyebiliriz)
Ayrıca genel olarak baktığımızda beklentinin altında kalan Ndiaye vardır. Bir de sol beklerimiz. Sol beklerimizin de kapasitesi belli zaten.

Bende sezon basindan beri iyi oynuyor diyorum, eee nereye varacagiz burada ? Zorlama felanda degil, benim bir oyuncudan ne bekledigim paramenter anlamda ortada, Belhanda bunlari genel anlamda yerine getirdi. Bence Belhanda takintisindan kurtulup, artik su sezondan keyif almaya bakin. :f68.gif:

Ne açıdan? Bana sorarsan o kötü takımda yine iyi bir performans ama sayı çok göz boyayıcı. Sneijder'in geçtiğimiz sezon kötü oynadığını (daha doğrusu takımımız için lüks olduğunu), sezon sonu ayrılması gerektiğini çok kez de belirttim.

Tek tük iyi oynadığı maçlar vardı tıpkı bugün Selçuk'un parladığı gibi. Bu oyuncuları yerden yere vuruyoruz ama mahalle topçusu da değil bunlar yetenekleri ölmüyor sonuçta.

Haftaya çok iyi bir performans bekliyorum. Eğer haklı çıkarsam maalesef sadece büyük maçlarda tam performans veren bir oyuncu olduğu düşüncem pekişecek.
Buna katılıyorum büyük maçlarda efsane oynuyor
Geçen yıl psg maçı deplasmanda idi galiba muazzam oynamıştı

Belhanda'yi elestirmekte haklisiniz.

Yalniz tavriniz hos degil. Savunulacak yani yokmus, gelecek vaadetmiyormus gibi davraniyorsunuz.

Ayrica "10 Numara" elestirisine aciklik getirmek gerekirse: Kendisi sirtinda "10" yaziyor diye AMC oynamak zorunda degil. Kesinlikle daha fazla sorumluluk almali.

Bende sezon basindan beri iyi oynuyor diyorum, eee nereye varacagiz burada ? Zorlama felanda degil, benim bir oyuncudan ne bekledigim paramenter anlamda ortada, Belhanda bunlari genel anlamda yerine getirdi. Bence Belhanda takintisindan kurtulup, artik su sezondan keyif almaya bakin. :f68.gif:

Seninkisi oyuncudan beklediğim falan değil de Serdar_Burak sendromu. Aman dediğimden geri adım atmayayım, Quaresmam çizilmesin. Neyse sıkıntı yok, demek ki oradan farklı gözüküyor deyip bağlayalım.

Geçen seneki rezalet takımda en iyi 2-3 oyuncudan biriydi zaten ? Aksini iddia eden futbol cahilidir. Ondan öncei sezon 6. olduğumuz zaman sniper sakattı 1 ay. Takım 6. oldu zaten. Burak selçuk dışında birşey yapabilecek düzeyde adam yoktu. Skorları ikisi üstlendi. Semihin 3. olmasıda. Diğer reziller arasında en az rezil olmasıdır.
Burak devre arası gitti. Selçuk'un iyi oynadığı da yoktu aslında. Çok gol attı sadece. Oyun anlamında yine berbattı.

Neyse bu meseleyi uzatmaya gerek yok. İstatistik-mini etek olayı işte. Bu tarz siteler belli bi görüşe ulaşmada fikir vererek etkili olabilir ama direkt olarak bi görüşü savunmaz, savunamaz.

Takımın buraya gelmesinde, başlarda eleştirdiğim Maicon daha önemli rol oynamıştır mesela. Keza Muslera-Mariano-Serdar-Fernando-Ndiaye-Tolga-Gomis-Rodrigues de. Hatta Linnes' i bile katabilirim, bulduğu az sürede.

Bunların arasından Belhanda' yı ayırıp hepsinin üstünde konumlandırmaya çalışmak işgüzarlık değilse eski hesaplardır, kusura bakma dostum...

Bak ben en başından beri daha çok şüpheyle baktığımı defalarca yazdığım Maicon' un şu ana kadarki performansını onaylıyorum, mükemmel değil ama oyunu ve karakteriyle güvenimi kazanmış durumda. Maicon' dan sonra içime sinmeyen ikinci transfer Belhanda idi, niye garezim olsun da iyiyken kötü diyeyim (Bilirsin, körü körüne 'Sneijderci' de değilimdir)?...

Muslera´ya top bile gelmiyor bu sezon... Rodriguez kosturulmadigi vakit, iki pas yapamiyor. Üzerine koymak felan degil, ama bu sezon takimi tasiyan 5 futbolcu Belhanda, Mariano, Ndiaye, Gomis, Fernando /Feg de giriyor buraya yavas yavas. Bu oyuncular takimda diger oyuncularin performansini da yükseltiyor Rod, Linnes yada Tolga gibi.
O 5 oyuncudan herhangi birini 3-4 mac ilk 11´den cekersek, bunun acisi ciddi anlamda hissedilir. Bir maclik olarak degil, ama sürec icinde hissedilir.

Belhanda bu takimin en iyisi degil. En iyisi acik ara Gomis, ama 5 oyuncu ile birlikte, bu takimin kilit ismi.

Seninkisi oyuncudan beklediğim falan değil de Serdar_Burak sendromu. Aman dediğimden geri adım atmayayım, Quaresmam çizilmesin. Neyse sıkıntı yok, demek ki oradan farklı gözüküyor deyip bağlayalım.

Belhanda konusunda burada yapilan elestiriler iyi niyetli olsa, benim de tavrim farkli olabilir. Ama eskileri acmak istemiyorum tabiki, ama bu sezon, hele ki belhanda sizin bahsettiginiz kadar kötü ise, bazi seyleri cok net gösterdi bence.

Sneijder kalsaydı bu oyunu oynayamazdık. Milli takımdaki Arda modunda olurdu. Aldırana teşekkürler. 8 milyona daha iyisi alınabilir miydi? belki, ama Sneijder'in son senesinden daha yararlı takım için.

Şahsi fikir olarak istediğim şeyi komik-saçma-mantıksız görme hakkın sahibim. Ceza verme konusunda yetkili değilim sadece.
Hayır değilsin.
Burada tek hakkımız var katılmıyor isek karşı fikir belirtmel, böyle bir fikrimiz yok ise ya susmak ya da en fazla katılmıyorum demek.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt