Furkan Serdar
Parçalı Üye
- 28 Ocak 2017
- 4.817
- 295
- 383
Bana karşı ön yargılısın.
Şuan şow yapıyorsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kskli renkdasimizi bu akli selim postu icin kutluyoruzÇok abartıyorsunuz. Tek maçlık adamlarsınız hepiniz. Bursa maçından sonra maçı çevirdin helal olsun diyoruz aradan 2 maç geçiyor g.tümüze girdi geçmiş olsun oluyor. Biraz sakin olun, 4 sene katkı saglasın diye bir adam aldık, daha ilk sezonunun 4’te biri tamamlanmadı, adamı çöpe çıkarttınız. Bende kendisinden tam beklediğimi göremiyorum ama abartmanın da manası yok. Motor gibi giden takımın kilit adamlarından, gün gelir maksimum sorumluluğu da almaya başlar, en önemlisi destek olmak.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu arada Badou ve Belhanda'nin istenilen seviyeye gelmemesinde yedegi olmamasinin etkisi oldugunu dusunuyorum
Derhal kulubeye bunlarin yerine rahatlikla gecebilecek adamlar alinmasi lazim
Her biri benim bizzat fokusumda; senin, onun, bunun ne dediğinden bağımsız olarak...
Diğerlerinden memnunum şu ana dek, Belhanda' dan değilim...Daha ne diyeyim bilemedim?!...
Seni herhangi bir mevzuda kendi görüşüden vazgeçirmek imkansız, o yüzden ikna etmek gibi bir çabam yok. Sen de beni ve benim gibi düşünenleri ikna etmeye çalışma bence.
Belhanda, adam gibi mevkisinin gereklerini yerine getirsin, bayıla bayıla övgüler yağdırırım, sana gerek yok bunun için. Şimdi eleştirenlerin çoğu da benim davranır, eminim.
Asamoah+Emre Akbaba...
Yaw arkadaş Belhanda savunmaya yardım ediyor.
Her maç üretemez.
Feghouli klasik açık değil. Yetenekleriyle takımı yönlendiriyor. (Sanırım onun da 1. Görevi üretmek değil diyorsunuz)
Gary de gayretli çocuk savunmaya falan yardım ediyor. Ondan da beklemeyelim.
Kim üretecek abi o zaman? Kimden üretkenlik bekleyelim?
Ben mi atacağım bu pası, golü?
Güzel ıroni 3 haini çok iyi anlatmışsınVizyonlu taraftar olmanın üç şartı;
Sneijder'e iman, Aysal'a iman, Mancini'ye iman.
Vizyonlu taraftar olmanın üç şartı;
Sneijder'e iman, Aysal'a iman, Mancini'ye iman.
Yaw arkadaş Belhanda savunmaya yardım ediyor.
Her maç üretemez.
Feghouli klasik açık değil. Yetenekleriyle takımı yönlendiriyor. (Sanırım onun da 1. Görevi üretmek değil diyorsunuz)
Gary de gayretli çocuk savunmaya falan yardım ediyor. Ondan da beklemeyelim.
Kim üretecek abi o zaman? Kimden üretkenlik bekleyelim?
Ben mi atacağım bu pası, golü?
Belhandayi Sneijder'den bagimsiz bizden once begenmezdim ,bekledigimden iyi cikti yinede ama yeterli mi tartisilir.

Bugunden itibaren seni salmaya basladim hafiften farketmissindir.Ne kadar troll olsa da bu konuda 'tarafsız' olduğuna itibar edilecek adamlardan birisi de mesela bu.![]()