#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok abartıyorsunuz. Tek maçlık adamlarsınız hepiniz. Bursa maçından sonra maçı çevirdin helal olsun diyoruz aradan 2 maç geçiyor g.tümüze girdi geçmiş olsun oluyor. Biraz sakin olun, 4 sene katkı saglasın diye bir adam aldık, daha ilk sezonunun 4’te biri tamamlanmadı, adamı çöpe çıkarttınız. Bende kendisinden tam beklediğimi göremiyorum ama abartmanın da manası yok. Motor gibi giden takımın kilit adamlarından, gün gelir maksimum sorumluluğu da almaya başlar, en önemlisi destek olmak.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kskli renkdasimizi bu akli selim postu icin kutluyoruz

Yaw arkadaş Belhanda savunmaya yardım ediyor.
Her maç üretemez.

Feghouli klasik açık değil. Yetenekleriyle takımı yönlendiriyor. (Sanırım onun da 1. Görevi üretmek değil diyorsunuz)

Gary de gayretli çocuk savunmaya falan yardım ediyor. Ondan da beklemeyelim.

Kim üretecek abi o zaman? Kimden üretkenlik bekleyelim?

Ben mi atacağım bu pası, golü?

Her biri benim bizzat fokusumda; senin, onun, bunun ne dediğinden bağımsız olarak...

Diğerlerinden memnunum şu ana dek, Belhanda' dan değilim...Daha ne diyeyim bilemedim?!...

Seni herhangi bir mevzuda kendi görüşüden vazgeçirmek imkansız, o yüzden ikna etmek gibi bir çabam yok. Sen de beni ve benim gibi düşünenleri ikna etmeye çalışma bence.

Belhanda, adam gibi mevkisinin gereklerini yerine getirsin, bayıla bayıla övgüler yağdırırım, sana gerek yok bunun için. Şimdi eleştirenlerin çoğu da benim davranır, eminim.

Senin fikrin ve beklentilerin farkli olabilir. Seni ikna etmek gibi bir cabam da yok. Ama su Belhanda tartismalarindan, istenilmese dahi, pasif anlamda dahi olsa, etkilenmemek mümkün degil. Belhanda´nin pozisyonunda Ndiaye olsaydi mesela, durumu cok daha kötü olurdu. Transfer sezonun sonlarina dogru alinmasi, sansi oldu.

Bana karşı ön yargılısın.

Önyargı bu değil,sen resmen tavırlarınla gösteriyorsun bunu.Belhanda'nın iyi bir şeyler gösterdiği maçlarda ya sessizsin ya da bu kadar yardırmıyorsun.Ben maçı pek izleyemedim bugün,sadece 5-10 dakika baktım Belhanda çok kötü toplar kaybetti onda da.Bilmiyorum nasıl oynadı,belli ki kötü oynamış.Senin yaptığın fırsatçılık ama en hafif tabirle.Çifte standart uyguluyorsun ki seni eleştirme sebebim en başından beri bu,Belhanda vb. değil yoksa mesele.

Vizyonlu taraftar olmanın üç şartı;

Sneijder'e iman, Aysal'a iman, Mancini'ye iman.

Mesela emre akbaba bizim taraftarın seveceği tarzda oyuncu
Hatta tam aradığı oyuncu
Lakin herkes konuşur konuşur susar sonuçta önemli olan hedefe ulaşmak ulaştığımız sürece de tudorun dediği olur bu kadar net

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Her maç üretemez.

Feghouli klasik açık değil. Yetenekleriyle takımı yönlendiriyor. (Sanırım onun da 1. Görevi üretmek değil diyorsunuz)

Takımda üretkenlik yaratacak:

Belhanda-Feg-Rodri-Ndiaye-Mariano-Gomis. Hatta zaman zaman fernando var. Sürekli üretken isim değişiyor. O yüzden sıkıntı yaşamıyoruz zaten. Belhanda 3 asist yapıyor 1gol atıyor. Gomis 8 tane sallıyor. Rodri 3 asist yapıyor. Feg 2 tane atıyor. Ndiaye inanılamz toplar çalıyor. Mariano sık sık çizgiden dışa paslar çıkarıp üretiyor. Üretkenlik bekleme değil. Kusursuzluk bekleme. İyi oynadığı maçlarda belhanda da ndiaye de zaten yeteri kadar üretken. Savunmalarıda iyi. Eee zaten harika savunup harika hucum yapsalar 10m değil 110m olurlar.

Bu form ile olmaz. Çok vasat kalıyor. Ofansif anlamda daha çok şey bekliyoruz.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Belhandayi Sneijder'den bagimsiz bizden once begenmezdim ,bekledigimden iyi cikti yinede ama yeterli mi tartisilir.

Her maç üretemez.

Bu takimda oyunculari bireysel olarak parlatmaya calisan bir hoca yok. Tudor hic bir oyuncuyu kullanarak, en iyi verimi nereden alirim, en iyi nerede oynar diye bakmiyor. Bundan dolayi kontraproduktif dizilisler icinde ve mevkilerde oynayan cokca topcumuz var. Tudor´un istedigi, oyuncularin sistemine göre, en iyi randimani vermeleri. Bir oyuncu bireysel anlamda iyi bile olsa, takim icin oynamadiginda kesik yiyor, bunun en önemli örnegi Bruma.
Futbolda yetenskiz diye birsey yok. Iste sen kim gollük pasi atacak, kim gol atacak diyorsun ya, iste bu sekilde takimin cok yetenekli adamlari da oyunun pis islerini yaptiginda, takimin daha vasat oyunculari da skora katki yapma ihtimali buluyor.

Yani hem hücum, hemde savunma anlaminda bir görev paylasimi söz konusu bu takimda. Bu yüzden hem cok gol atiyoruz, hemde az gol yiyoruz. 20:6...

Belhanda'yı klasik 10 numara anlayışla seyredilirse eleştirilir, adam sneijderin 2-3 sene de kaptığı topları 8 hafta da kaptı, benim için takım önemli, takım galip geldiği sürece kimseyi eleştirmem 8 maçta 7 galibiyet 1 beraberlik başardıysak bunda belhanda kadar 10 oyuncu da aynı katkıyı vermiştir. Ben ilk 11'de kim varsa mücadele edip etmediğine bakarım, şu şartlar altında da 10 kişi mücadele edip 1 kişi kaytarsaydı 8 maçta 22 puan toplayamazdık.

Son düzenleme:
Konuyu bulandırmak işinize geliyor. Belhanda haklı şekilde eleştirilirken patlat ordan isim hayranlığı, etiket, ön yargı vs konu olmadık yere gelsin. Aynen Aysal, Mancini, Sneijder falan büyük resmi gördünüz.

DMHqjX5W0AAB1In

Sizleri de boyle olmaya davet ediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt