#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok iyiydi zaten,özellikle 2014 ve 2015'te ama diğer maçlarda da iyiydi.Sadece derbilerde oynadı veya derbilerde daha iyiydi demek doğru değil bence.

Genel olarak iyiydi zaten göz var nizam var, ha bana göre de gitmesi gerekiyordu artık hem misyonunu tamamladı hem de özellikle son 1/1.5 maaşının altında performans göstermeye başlamıştı

Belhanda scorer olarak Sneijderin tirnagi olamaz. Ama UMARIM laubaligi 5 yil sonunda bir birakip aslinda iyi bir futbolcu oldugunu göstermesi. Nice'de bi ara fena degildi ama yine sacmalamisti.

Daha fazla skor katkısı almamız lazım Belhanda ve Ndiaye'den.Gol yüküne onlar da katkıda bulunmalı.Ben Belhanda'nın bir 8 gibi oynadığına da katılıyorum fakat bu demek değil ki skor vermese de olur.O bölgede oynayan futbolcu,aktif skor katkısı da vermeli.Son maçı izleyemedim,4-5 dakika denk geldim onda çok kötü toplar kaybetti,belli ki iyi de değilmiş genel yorumlara göre.Ama ilk maçlardaki durgunluğu,efektiflik sorunu bence yok şu anda.Bir yerde patlama yapacak belli yani.

Son düzenleme:
Daha fazla skor katkısı almamız lazım Belhanda ve Ndiaye'den.Gol yüküne onlar da katkıda bulunmalı.Ben Belhanda'nın bir 8 gibi oynadığına da katılıyorum fakat bu demek değil ki skor vermese de olur.O bölgede oynayan futbolcu,aktif skor katkısı da vermeli.Son maçı izleyemedim,4-5 dakika denk geldim onda çok kötü toplar kaybetti,belli ki iyi de değilmiş genel yorumlara göre.Ama ilk maçlardaki durgunluğu,efektiflik sorunu bence yok şu anda.Bir yerde patlama yapacak belli yani.

Eğer Tolga oynarsa
bu iki oyuncu hücuma daha çok katkı sağlayabilirler, birbiriyle mevki değişirler sürekli

Garry ve Feghouli oynadığı zaman daha çok arkada kalmaları gerekiyor

Son düzenleme:
Keramettin admin defalarca uyarmasina ragmen hala bu konuda sneijder tartismasi dönüyor

Isiniz gücünüz yokmu sizin sabah aksam Sneijder belhanda tudor

İstatistik olarak bakalım;

Bjk'ye karşı 10 maç oynamış,2 gol 1 asisti var toplam.Bunun yanında,geçen yıl ilk yarıdaki 2-2 biten derbide ilk yarı çok iyi oynamıştı.Son senelerdeki en çok beğendiğim performansı olabilir,bir orkestra şefi gibi yönetmişti takımı adeta.

Fb'ye karşı da 10 maç oynamış,3 gol 1 asisti var.2013/14'te 1-0 kazandığımız derbide çok iyiydi ilk yarı yine,onun dışında Kadıköy'deki puanı getiren asisti iyiydi.2 gol attığı maçı zaten saymaya gerek yok onu gollere yazdık. :D

Burada sen %90 derbilerde coştu derken neyi kastettin onu anlamadım ben?
2 2 maçta nasıl ıyi oynadı takımın el freniydi üstüne yüzde yüzlük gol kaçırdı
O golu atsa ilk yarı 3 0 olacak işi bitirecektik
2 0 tehlikeli skor dur

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kendini kanıtlayacağı gün 22 Ekim. Tüm motivasyonuyla sahaya çıkmalı. Bu maçta da oynayamazsa artık ciddi eleştiriler yapılması gerekir.

Geldiğinde söylemiştik çok free bir adam olduğunu
Alanlarda muhakkak biliyor
Öyle tribün baskısı altında ezilecek adam degil
Sneijder giderken yapılan muamele başkasına yapılsaydı çoktan bavulu toplamıştı
Böyle ortamları seviyor büyük maçlar dolu tribünler sürekli tahrik

2 2 maçta nasıl ıyi oynadı takımın el freniydi üstüne yüzde yüzlük gol kaçırdı
O golu atsa ilk yarı 3 0 olacak işi bitirecektik
2 0 tehlikeli skor dur

Takımın el freni falan değildi her hücumun başlangıcında Sneijder vardı neredeyse,kaçırdığı gol de Bruma'nın golünden hemen önceydi arada en fazla 1-2 dakika vardı yani düz mantık yapıp 3-0 biterdi demek doğru değil.

Chedjou gibi stoperin varsa 2-0 da 3-0 da tehlikeli skor.

Takımın el freni falan değildi her hücumun başlangıcında Sneijder vardı neredeyse,kaçırdığı gol de Bruma'nın golünden hemen önceydi arada en fazla 1-2 dakika vardı yani düz mantık yapıp 3-0 biterdi demek doğru değil.

Chedjou gibi stoperin varsa 2-0 da 3-0 da tehlikeli skor.
Chedjou bağlamak ta yanlış maçı psikolojik olarak verdik
Ikıncı yarının basında hücum etmeyip frene bastık
2 tane kaleye gideceğimiz pozisyonda geriye döndük
Bruma ve yasinin pozisyonları
Tamamen hoca hatası
Zaten o maçtan sonrada ortada görülmedi kendisi

Chedjou bağlamak ta yanlış maçı psikolojik olarak verdik
Ikıncı yarının basında hücum etmeyip frene bastık
2 tane kaleye gideceğimiz pozisyonda geriye döndük
Bruma ve yasinin pozisyonları
Tamamen hoca hatası
Zaten o maçtan sonrada ortada görülmedi kendisi

Kontrollü bir şekilde oynadık topu tamamen onlara da vermedik derbide 0-2 öndeyken oynamak çok farklı bir olay.Ayriyeten Her geriye çekilen takım gol yer maçı verir diye bir kaide yok ki,düz mantık yorumlamaktır bu.Hadi ilk gol belki tüm takıma yıkılabilir klasik yediğimiz duran top gollerinden biri de,2. gol net Chedjou'nun bireysel hatası.Top önünden süzüle süzüle gidiyor topa müdahale etmiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt