#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hala hakem yüzünden atıldı diyorsun, hala daha konuşuyorsun yahu. Adamın yüz ifadesine bak kendi bile farkında ne halt yediğinin. Adam hala maç içinde iki kere atılma noktasına gelen adamı hakem üzerinden aklamaya çalışıyor. Yapmayın arkadaş, hakemin niyeti bir yana o zaten rengini belli etti ama şu adamın bugün futbol adına yapmadıkları ile takımı zor duruma düşürmek için yaptıkları en hafif tabir ile takıma, taraftara saygısızlık. Üstelik bunu üzerinden aklamaya çalıştığın, rengini daha maçın başında belli eden hakemi göre göre yapması, inanılır gibi değil.

Ya ne aklayacağım ben öyle düşünüyorum siz düşünmeyin ne yapayım sadece gereksiz bir alıntıdan ötürü yazdım

Beğenmediğimiz selçuk oynasa bunun yerine bugün kazanırdık. Bu adam aslında yetenekli gibi ama çok lakayıt. Kafası hiç maçta değil. Sezonun maçını oynuyoruz. Kazansak o gazla şampiyon olacağız. Belhanda yeteri kadar mücadele etmiyor. Ha bana kalsa kameni ile girdiği pozisyon penaltı olabilir. Ayaklarda temas var. İkinci sarıdan atılması haksızdı ama konu bu değil. Sorun Belhandanın yeteri kadar mücadele etmemesi.

ASUS_T00J cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Elanonun bi tık haltı. Hiç bi katkı vermeden oynamış gibi yaparak gidecek

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

''Kafa kırık, yanlış transfer'' olarak anlarım bu cümleyi...

Alınması uğruna bunca külfetin altına girilen adamın mental sorunlarını çözmesini/s...inin keyfinin yerine gelmesini bekleyeceğiz yani?!...Oldu canım:38573:...

Kansere çare bulmak kadar zor degil diye tahmin ediyorum. :)

Yok hocam orda tudor belhanda ve dursun ozbek suclu
Cuneytin sucu yok
Hakemide yenmek gerekiyormus(!)
Hocam hakemi yenersin ama böyle değil. Bak bunu Karabük maçında Sarper ile de uzun uzunca tartıştım. O bana sert yaptı ama bence beni anlamadığı için yaptı. Orada Maicon rakibe temas etmişti, temizdi ama tak hakem çaldı çünkü bekliyor zaten o fırsatı. Orada hakemi yeneceğim diyorsan temas etmeyeceksin, perdeleyip ceza sahası dışına çıkaracaksın, pozisyon zaten çaprazda ve rakip ile aynı hizadasın. Bugün Belhanda, yahu sahada kötü niyetli hakem var ne diye topa vuruyorsun o şekilde. Cüneyt sinsi adamın teki, senmisin bana taraftarın önünde öyle reaksiyon veren dedi aldı bunu Radara. Hakemi yenmek değil olay akıllı davranmak.

Yalamaya devam edin şimdi iyi yalattı yalayanlara.

Istedigi kader mücadele Etsin kaliteli olsun bugun sabote etti

Daha 10. Dakika da valbuena'ya satasarak sabote edecegini belli etti,kolay kolay affedilecek bir hata degil.

Lincoln'un Hamburg maci aklima geldi samiyende oynadigimiz,oda yetenekli olmasina ragmen takimi sabote etmisti o macta

Vallahi ne yalan söyleyeyim, sıradışı bir yetenek de göremedim kendisinde. Ofansif katkısı denince cımbızla birkaç hareketi göze sokulmaya çalışılıyor, sonra defansif gayretine methiyeler düzülüyor ki ona da hiç katılamayacağım; sanki hiç defansa katkı yapan ofansif orta saha oyuncusu görmedik?!...

Şu ana kadarki performansına not verecek olsam 3-4 / 10 veririm; 6-7 olacağına dair bir ışık göremedim. Bize 8 / 10 biri lazımdı...

Lincoln de büyük bir hayal kırıklığı idi çok eleştirirdik lakin o herif bunun yanında yine topçuydu ya. Bunda hiçbir şey yok arkadaş. 10 maçtır bekliyoruz takımı sahiplensin sorumluluk alsın kendisine çeki düzen versin diye lakin bunun adam olacağı yok bu akşam kendini belli etti. Bu herifi savunacağım diye Sneijder gibi adama etmedikleri küfür hakaret kalmadı. Yapmadıkları trollük kalmadı şimdi ise foruma bile giremiyorlar. Daha önce dediğim gibi; Ben onların olmayan beyinciklerini yiyim...

Bir de Sneijder'e bu adam yüzünden giydirenler vardı. ? Nerelerdeler sahi ?

Ya ne aklayacağım ben öyle düşünüyorum siz düşünmeyin ne yapayım sadece gereksiz bir alıntıdan ötürü yazdım
Yanlışa yanlış deyin arkadaş, sahada art niyetli hakem var ise kart görmek için bir yerini yırtmayacaksın. Art niyetli hakemin art niyetini uygulamasında başrol oynamayacaksın, PROFESYONEL Futbolcu isen!

Lincoln bundan 3 tane filan ederdi adam da en azından yetenek vardı şut, pas ve çalım gibi meziyetleri vardı bu arkadaş modern 10 numara olarak sadece koşmak üzerine update edilmiş çünkü modern 10 numara olmak bunu gerektirir.

ulan sen nasıl bir herifsin ? aldığın iki sarı da doğru ikisi de bomboş sebeplerden . birinde ergenler gibi topu yere vuruyor birinde de gol vuruşu yapacağı yerde sahtekarlığı tercih ediyor. kırmızıdan sonra takım gardını aldı artık maçı kaybetmemek için zaman tüketti. belki de kazanacaktık engel oldun . defol kulübeye .

Kansere çare bulmak kadar zor degil diye tahmin ediyorum. :)

9 milyon bonservisle dert satın almış olmak zaten sorun. ''Çare'' aramak derdin olduğunu gösterir; keşke öyle bir derdimiz değil de adam gibi bir ofansif orta saha oyuncumuz olsaydı. Verilen parayla gayette mümkündü...

Maçın başında bir pozisyonda Valbuena ile ikili mücadeleye girdi. Pozisyon geçti, Valbuena'ya el kol yaptı. O an belliydi gergin olduğu. Biraz ciddi oynaması lazım. Çok lakayıt oynuyor. Yetenek var, kapasite var ama iş kafada bitiyor. Bunu da hoca sağlayacak. Bruma'nın, Sneijder'in suçu neydi o zaman?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt