Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.222
- 91.095
- 5.093
Lamı cimi yok.Kesik yiyecek.Derbide takımı sabote etti.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kredisi ne zaman oldu kiSağlam bir ceza almalı. Geldiğinden beri sabrettik kötü oyununa. Kendini messi falan zannediyor. Dün aldığı ilk sarı kart aptalliktan başka şey değil. Kredisi bitti taraftar gözünde.
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ilk sarısı gayet doğru idi ikinci alakasız ama. Belhanda şut atmıyor, calim atmıyor hücum yönünü göremedikKredisi ne zaman oldu ki
Geldigi gunden beri sövuyorlar.
Kötu oynasin diye can atiyor bazilari.
Dun yedigi 2 kartta acimasizcaydi.
Cuneytin oyununa geldi malesef.
Şut atmamasini bende garip buluyorum.Ilk sarısı gayet doğru idi ikinci alakasız ama. Belhanda şut atmıyor, calim atmıyor hücum yönünü göremedik
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O yapilanlar bile Belhandanin sahsina yapilmadi.Kredisi ne zaman oldu ki
Geldigi gunden beri sövuyorlar.
Kötu oynasin diye can atiyor bazilari.
Dun yedigi 2 kartta acimasizcaydi.
Cuneytin oyununa geldi malesef.
Ne tür bi cöp lan bu. KATKI 0 in altinds. Stadda izlerken daha cok kahroldum
Forumdaki renktaslari kastetmistim.O yapilanlar bile Belhandanin sahsina yapilmadi.
On numarali forma mevzusu yüzünden tepki verildi.
O konuda sucun büyügü yönetimde ve aslinda tepki yönetime verildi.
Taraftar ile bire bir temas ettigi stadyum´da kendisine bugün kadar tek bir tepki bile olmadi.
Cikip oynayip, taraftari etkilemek, kazanmak kendi elinde idi.
Dün taraftar yüzünden atilmadi, kendi aptalligi yüzünden atildi.
Ve iddia ediyorum, kredisi olsa bile dün oyundan atilirdi.
Sen bir de biz ekran başındakileri düşün. Yakın çekim çapsız gülüşleri aklımdan çıkmıyor. Sözde hakemin kararlarına acı acı gülüyor. Hakemin Belhanda konusunda verdiği iki kart da doğruydu.
O pozisyonda belhanda degil jannsen düssun oyleSen bir de biz ekran başındakileri düşün. Yakın çekim çapsız gülüşleri aklımdan çıkmıyor. Sözde hakemin kararlarına acı acı gülüyor. Hakemin Belhanda konusunda verdiği iki kart da doğruydu.
Anladim ama bir futbolcu forumda veya sosyal Medya´da yazilanlar ile futbol oynamayi birakacak ise yanlis meslegi secmistir benim gözümde.Forumdaki renktaslari kastetmistim.
Bilmiyorum yav 9m verdik kaybetmek kolay kazanmaya calismak lazim diye dusunuyorum