#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne tür bi cöp lan bu. KATKI 0 in altinds. Stadda izlerken daha cok kahroldum

O kadar savundum ama olmuyacak belli yerine linnes oynasın bundan çok katkı verir kafası çok değişik çalışıyo olur olmaz topuk pas denemesi beni benden alıyor.

Fernando ''Mütevazı oyunculardan kurulu bir takım olduğumuz için başarılıyız'' minvalindeki sözü ederken aklından geçen adamlardan biri Belhanda değildi muhtemelen...

Vücut dilinde tevazuyu geçtim, kibir-ukalalık-sorumsuzluk-hazımsızlık-vurdumduymazlık vs vs her türlü olumsuzluğu görmekteyim; kendisine karşı hiçbir önyargım da yoktur. Performans ve davranışları iyi olsun, herkesten çok överim, kimsenin şüphesi olmasın (Maicon örneğiyle sabittir...).

Belki bir süre yedek kalsa daha iyi olur. Kendine çeki düzen verir. Yoksa şu an için hiç umut gözükmüyor. Ne pas oyununa doğru düzgün katkı sağlıyor ne de hücuma katkı sağlıyor. Adam geldiğinden beri şut atmadı doğru dürüst ya. Hiç sorumluluk almıyor. Hadi bunları bir nebze kabul ettik. Kabul edilemeyecek şey mücadele etmiyor adam. Ndiaye, Fernando falan bildiğin adama atlıyo. Topu yiyolar. Belhanda sahada umursamazca geziniyor. Beni en çok kaygılandıran bu lakayıt tavırları.

ASUS_T00J cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sağlam bir ceza almalı. Geldiğinden beri sabrettik kötü oyununa. Kendini messi falan zannediyor. Dün aldığı ilk sarı kart aptalliktan başka şey değil. Kredisi bitti taraftar gözünde.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sağlam bir ceza almalı. Geldiğinden beri sabrettik kötü oyununa. Kendini messi falan zannediyor. Dün aldığı ilk sarı kart aptalliktan başka şey değil. Kredisi bitti taraftar gözünde.

Kredisi ne zaman oldu ki
Geldigi gunden beri sövuyorlar.
Kötu oynasin diye can atiyor bazilari.
Dun yedigi 2 kartta acimasizcaydi.
Cuneytin oyununa geldi malesef.

Kredisi ne zaman oldu ki
Ilk sarısı gayet doğru idi ikinci alakasız ama. Belhanda şut atmıyor, calim atmıyor hücum yönünü göremedik

Ilk sarısı gayet doğru idi ikinci alakasız ama. Belhanda şut atmıyor, calim atmıyor hücum yönünü göremedik

Şut atmamasini bende garip buluyorum.
Takim genel olarak şut atmiyor.
Yav aslinda dogru formasyonla oynayinca belhanda da feghoulide etkili oluyor dunku macin ilk ve ikinci yarilarinin baslarinda etkili oldu
Bursaspor ve diger icerdeki maclarimizda da iyiydi
Tudorun bir ayar cekmesi lazim.

Mental olarak da takımdaki oyunculara uymadığı çok açık..Herkes işinde gücünde artislik hareket kovalayan yok rakiple didişen yok belhanda o yönden de çok sırıtıyor ..Umarım çok zarar etmeden Çine falan iteleriz

Belhanda 'nın bu son 2 maçta iyi olmadığına bende katılıyorum. Ama gerçekten bazı kişiler çok garip gsc gömü ekibi yine görevde yarın öbür gün belhanda 1-2 güzel maç çıkarınca yine aynı adamlar aslanım belhanda koçum belhanda yazacak buraya

Kredisi ne zaman oldu ki
O yapilanlar bile Belhandanin sahsina yapilmadi.
On numarali forma mevzusu yüzünden tepki verildi.
O konuda sucun büyügü yönetimde ve aslinda tepki yönetime verildi.
Taraftar ile bire bir temas ettigi stadyum´da kendisine bugün kadar tek bir tepki bile olmadi.
Cikip oynayip, taraftari etkilemek, kazanmak kendi elinde idi.
Dün taraftar yüzünden atilmadi, kendi aptalligi yüzünden atildi.
Ve iddia ediyorum, kredisi olsa bile dün oyundan atilirdi.

Ne tür bi cöp lan bu. KATKI 0 in altinds. Stadda izlerken daha cok kahroldum

Sen bir de biz ekran başındakileri düşün. Yakın çekim çapsız gülüşleri aklımdan çıkmıyor. Sözde hakemin kararlarına acı acı gülüyor. Hakemin Belhanda konusunda verdiği iki kart da doğruydu.

O yapilanlar bile Belhandanin sahsina yapilmadi.
On numarali forma mevzusu yüzünden tepki verildi.
O konuda sucun büyügü yönetimde ve aslinda tepki yönetime verildi.
Taraftar ile bire bir temas ettigi stadyum´da kendisine bugün kadar tek bir tepki bile olmadi.
Cikip oynayip, taraftari etkilemek, kazanmak kendi elinde idi.
Dün taraftar yüzünden atilmadi, kendi aptalligi yüzünden atildi.
Ve iddia ediyorum, kredisi olsa bile dün oyundan atilirdi.
Forumdaki renktaslari kastetmistim.
Bilmiyorum yav 9m verdik kaybetmek kolay kazanmaya calismak lazim diye dusunuyorum

Sen bir de biz ekran başındakileri düşün. Yakın çekim çapsız gülüşleri aklımdan çıkmıyor. Sözde hakemin kararlarına acı acı gülüyor. Hakemin Belhanda konusunda verdiği iki kart da doğruydu.

Ilk bence verilmeyebilinirdi. Topa eliyle vurdu , slak diye sari gereksiz. Derbi bu herhalde tansyon biraz daha yüksel olur.

Ama müthis berbat les cöp oynadi. Lato ile asiri derecede berbatti.
Savunulanacak Hic birseyi yok artik. Ki malum iki kisi yok olmus zaten

O pozisyonda belhanda degil jannsen düssun oyle
Cuneyt direk penaltiyi cakardi.

Ulan sneijder kac hafta sonra yine oynadi EL de herif halen klas pas atiyor sut cekiyor ofansife katki sagliyor. Baslarim bunun presine. Önde eksik kaliyoruz bunun yüzünden. Icraati 0 in altinda. Ndiaye önde oynasin bari , solda gary, ortads Tolga + Fernsndo

Forumdaki renktaslari kastetmistim.
Bilmiyorum yav 9m verdik kaybetmek kolay kazanmaya calismak lazim diye dusunuyorum
Anladim ama bir futbolcu forumda veya sosyal Medya´da yazilanlar ile futbol oynamayi birakacak ise yanlis meslegi secmistir benim gözümde.
Bu isin cilvesi bu, her ne kadar yapilanlar dogru olmasa bile.
Ama sonucta bire bir temas ettigi yerde, stadyumda tek bir tepki olmadi.
Bu yüzden ben forma numarasi sebebi ile olanlari kabul etmiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt