#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ilk bence verilmeyebilinirdi. Topa eliyle vurdu , slak diye sari gereksiz. Derbi bu herhalde tansyon biraz daha yüksel olur.

Ama müthis berbat les cöp oynadi. Lato ile asiri derecede berbatti.
Savunulanacak Hic birseyi yok artik. Ki malum iki kisi yok olmus zaten
Kendini Cüneytin yerine koy, bir oyuncu o hareketi ile seni 50bin taraftarin kucagina atiyor, verirmisin o karti?

Kendini Cüneytin yerine koy, bir oyuncu o hareketi ile seni 50bin taraftarin kucagina atiyor, verirmisin o karti?

Cüneyz kendi kendini ele verdi yaptigi sacma sapan hareketlerle. Bi yerden sonra teibünler sadece o na odaklandi. Mallik ettik orada bizde. Takim da baya tuhaf oldu o saatden sonra.

Belhands cöp demistim, dedim, ve halen diyecem. Dediklerimin ALAYI cikti bu herif hakkinds

Cuneyt zorladi o harekete.
O dakikaya kadar dilim dilim dogradi.
Butun taktir haklarini haklarini fenerden yana kullandi.Aynisi fenerli topcu yapsa vermezdi

Cüneyz kendi kendini ele verdi yaptigi sacma sapan hareketlerle. Bi yerden sonra teibünler sadece o na odaklandi. Mallik ettik orada bizde. Takim da baya tuhaf oldu o saatden sonra.

Belhands cöp demistim, dedim, ve halen diyecem. Dediklerimin ALAYI cikti bu herif hakkinds

Cuneyt zorladi o harekete.
O dakikaya kadar dilim dilim dogradi.
Butun taktir haklarini haklarini fenerden yana kullandi.Aynisi fenerli topcu yapsa vermezdi
Bakin iste kendiniz söylüyorsunuz, Cüneyt zorladi.
Bunlari yapan Cüneyt o harekete sari vermez mi, yanina küfür uydurup orada kirmizi´dan atmadigina dua edelim.

Ilk bence verilmeyebilinirdi. Topa eliyle vurdu , slak diye sari gereksiz. Derbi bu herhalde tansyon biraz daha yüksel olur.

Ama müthis berbat les cöp oynadi. Lato ile asiri derecede berbatti.
Savunulanacak Hic birseyi yok artik. Ki malum iki kisi yok olmus zaten

Hakemin hemen önünde amatörler gibi o hareketi yapamazsın. Saha kenarında aynı hareketi Fatih Terim yaptığında kulübeye gönderdiler adamı.

O pozisyonda belhanda degil jannsen düssun oyle
Cuneyt direk penaltiyi cakardi.

Orasını bilemem; niyet okuyamam. Ben olan pozisyona bakarım.

Bakin iste kendiniz söylüyorsunuz, Cüneyt zorladi.
Bunlari yapan Cüneyt o harekete sari vermez mi, yanina küfür uydurup orada kirmizi´dan atmadigina dua edelim.

Kırmızı verseydi pek bir değişmeyeceğini son 20 dakikada tecrübe ettik.

Kırmızı verseydi pek bir değişmeyeceğini son 20 dakikada tecrübe ettik.
Evet asagi yukari ama en azindan taraftarin penalti pozisyonu sonrasi verdigi tepkiden tirsmisti, o kadar kolay yapamiyordu.
Orada Tudor akillilik edip Belhandayi oyundan alip yerine Yasini, yada bunu yazdigima inanamiyorum ama Selcugu, hadi en babasi Ereni alsaydi bu maci alma sansimiz acayip bir sekilde yükselirdi.

4 sene boyunca saha başımız çok ağrıyacak bunun yüzünden.

sent via GSC

Bonzai kullanıyor galiba burası Galatasaray a ait futbolcu başlığı
Git nice forumlarında takıl

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Belhanda'yı sevemedim bir türlü. Maç içinde çok koptu ama penaltı pozisyonu için haksızlık ediliyor bence.
Hangi futbolcu olursa olsun penaltı almaya çalışırdı ki bence doğrusunu yaptı. Temas var. Ve her futbolcu orada kendisini yere bırakır. Temastan sonra o da kendisini bıraktı.
Benim kıllandığım nokta itiraz bile etmemesi. Yalandan itiraz eder insan. İnsanın aklına Montpellier olayı geliyor. Böyle bir olay yoksa kesinlikle en doğru seçimi yaptı kendisini bırakarak.

Belhanda'yı sevemedim bir türlü. Maç içinde çok koptu ama penaltı pozisyonu için haksızlık ediliyor bence.
Hangi futbolcu olursa olsun penaltı almaya çalışırdı ki bence doğrusunu yaptı. Temas var. Ve her futbolcu orada kendisini yere bırakır. Temastan sonra o da kendisini bıraktı.
Benim kıllandığım nokta itiraz bile etmemesi. Yalandan itiraz eder insan. İnsanın aklına Montpellier olayı geliyor. Böyle bir olay yoksa kesinlikle en doğru seçimi yaptı kendisini bırakarak.
Sari karti olan bir oyuncu, sahada böyle bir hakem varken bunu yapamaz, bu dogru bir hareket falan degil.
Pozisyon penalti degil, kaleci cikip rakibi perdeledi en dogal hakki, Belhanda kaleciye ayagini takiyor.
Zaten seninde dedigin gibi itiraz etmedi, itiraz etmemesinden ziyade yüz ifadesi ne halt yedigini kendisininde anladigini acikliyor.

Sari karti olan bir oyuncu, sahada böyle bir hakem varken bunu yapamaz, bu dogru bir hareket falan degil.
Pozisyon penalti degil, kaleci cikip rakibi perdeledi en dogal hakki, Belhanda kaleciye ayagini takiyor.
Zaten seninde dedigin gibi itiraz etmedi, itiraz etmemesinden ziyade yüz ifadesi ne halt yedigini kendisininde anladigini acikliyor.

Yani bilemiyorum bende futbolcu olsam orada kendimi yere bırakırdım çünkü dengesiz çıktı ilk başta Kameni. Ve bence Kameni'de istemsizce takıyor ayağını. Ama dediğim gibi diğer olay aklıma gelmedi değil.

Bu pozisyonda hakem hatasi var , hakemi aldatmaya yonelik hareket olmasi icin iki taraftan birinin digerine faul yapmamasi lazim

savunma oyuncusu faul yapiyorsa zaten penalti calinir , burada ise net sekilde belhanda kameninin ayagina basiyor , illa sari kart vereceksen direk vurus verip sari kart kullan yine

ama elini havaya kaldirip endirekt vurus veriyorsan o zaman belhandanin basmasi ne olacak ? kameni 3 dk yerde yatti darbeden

bu pozisyon hakemin dagildigina net ispattir

Temas yok yahu, teması kendi yapıyor. Ayrıca ayakta kalabilirdi orada ve kalıp devam etse kale boşalmıştı. Golle bile sonuçlanabilirdi o pozisyon. Kaldı ki sarı kartı olan adamın böyle birşeye yeltenmesi ahmaklık.

O pozisyonda Gomis olsa, Ndiaye olsa, Garry olsa atmazdı kendini.

Yani bilemiyorum bende futbolcu olsam orada kendimi yere bırakırdım çünkü dengesiz çıktı ilk başta Kameni. Ve bence Kameni'de istemsizce takıyor ayağını. Ama dediğim gibi diğer olay aklıma gelmedi değil.
Hocam pozisyonu bir kenara birakalim, bence penalti degil, buna penalti dersek eger Karabük macinda Maiconun pozisyonu da penalti cünkü Maicon elleri ile temas ediyor rakibe.
Cebinde Sari karti olan adam, böylesi bir hakemin radarina girmis olan adam bunu yapamaz, hemde takim taraftarin verdigi tepki sonrasi ayagini denk alan hakemin biraz olsun uslanmasi sonrasi sazi eline almisken.

Bu pozisyonda bu aldatma riskini hak gormeyi istiyorsan 2 opsiyonun var

ya son 3-5 dakikada yaparsin bunu , ya da baska kart almayacaksin oncesinde , ki oncesinde aldigi kart da hele hele de haksizken topu yere vurmaktan , savunulacak yani yok bu adamin

ayrica bir sey oynadigi da yok

Hiçbir takımda dikiş tuturamamasının sebebi bir kez daha net şekilde anlaşıldı.

Sorumsuz ve Beceriksizin önde gideni.

Yetenek desen zaten sınırlı.
Etrafındakileri oynatmayı da beceremiyor.
Şut nedir,nasıl cekilir bihaber

Bu herife 1 milyon bile bonservis vermek akıl işi değilken biz 10 milyona yakın para verdik.

Devre arasi alacaklarına karşılık serbest bırakılmalı diyeceğim de buna o maaşı kimsede vermez.
Elimizde patladı.

Gerçek Kaptan NANDO!

Sahada çok etkisiz bir şeyler yapar gibi gözüküyor ama ne yapıyor kimse anlamıyor. Bu adam hiç mi izlenmedi Ukrayna da tutunamamış ne diye alınır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt