#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu adam daha 9 maça çıktı bu kadar linç ediliyor. Ne yazıkki bu hususta en kötü taraftar bize ait. Gerçekler acıdır. Gidip sonraki maç 2 gol atsa kral yaparlar.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

9 (dokuz) diyorsun farkında mısınız; pardon ama paşamız neyi bekliyor? Ligin çeyreği bitti. Şampiyonluğun neredeyse garantilendiği ya da şampiyonluğun gittiği 30. haftayı mı bekliyor?

9 (dokuz) diyorsun farkında mısınız; pardon ama paşamız neyi bekliyor? Ligin çeyreği bitti. Şampiyonluğun neredeyse garantilendiği ya da şampiyonluğun gittiği 30. haftayı mı bekliyor?
Ben zaten bu tür mesajlari bir türlü anlamiyorum.
Yahu Sampiyonluga giderken mac mac bakmak gerekiyor demiyor muyuz?
Bu adam bu kadar önemli bir mac sonrasi yaptiklari ve yapmadiklari sebebi ile tabi ki elestirilecek.
Hatta bu macin özelinde linc seviyesine kadar bile gidebilir, sonucta cok büyük bir firsat teptik.

Bu adam her hafta kötü oynadi, ama kirmiziyida gereksiz aptal bir mevzuyla yedigi icin millet sonunda kabul etmek zorunda kaldi Belhandanin kötü oldugunu.

Sneijder'e laf edildiginde linc falan olmuyordu.

Gidin Sneijder basliginda gecen seneki fb maglubiyetinden sonra yazilanlara bakin.Ki Sneijder'in Fb maclarindaki golleriyle kredisi de vardi.Ona ragmen elestirildi.

Su anda Belhanda'ya az bile soyleniyor.

Sneijder'e laf edildiginde linc falan olmuyordu.

Gidin Sneijder basliginda gecen seneki fb maglubiyetinden sonra yazilanlara bakin.Ki Sneijder'in Fb maclarindaki golleriyle kredisi de vardi.Ona ragmen elestirildi.

Su anda Belhanda'ya az bile soyleniyor.
Sneijderi niye tartisiyorlar hala anlamıyorum. Özellikle eleştirenleri anlamıyorum.
Kötü bir takımın en önemli oyuncusuydu, takımın en iyilerindendi.
Son 2 sezon, Galatasarayın iki yüzü vardı. 1. Sneijderli suvunma yapamayan Galatasaray
2. Sneijdersiz hücum ve savunma yapamayan Galatasaray.
Görevini yaptı ve gitti, hemde hiç bi saygısızlık yapmadan, para kopartmadan gitti.

Sneijderin bu konuda tartışılması ve Belhandayla kıyaslanması hiç doğru değil.

Son düzenleme:
Yükselen bir grafiğe sahipti 8. Haftaya kadar. Son 2 Maçta ben oynasam daha çok iş yapardım. En kısa sürede kendine gelmesi lazım, gerekirse 3-4 hafta sonradan girsin yedek olsun. Son 2 maçtaki rezil oyunun açıklaması yok.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bir bitmediniz arkadaş. wesley de wesley.
ulan adam kalsaydı kamyonla küfür ediyordunuz şu an. şu haliyle bile 3 tane wesley'e karşılık bir belhanda vermem .

İlk defa bir mesajım dislike bombardımanına uğrayıp görünmez oldu şoktayım forumca gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederim iyi ki varsınız :)

Oyuncuna faul yapilsin, penaltin verilmesin, sonra sen bu oyuncuya kufur et kirmizi aldi diye, mantik yok, akil yok, fikir yok.

Sonra adami savunmaya kalkanin mesajini begenmeme ayaklari yap, sizin nereniz Galatasarayli arkadaslar? Neyin pesindesiniz?
Begenmedim reyi veren ben oldugum icin cevap vereyim.
Önce bir sakin ol, burasi forum, fikirler hosuna gitmiyor diye posta koymak falan bunlar yakisiksiz seyler.
Iste buna begenmedim oyu verdim.

Konuya gelecek olursak, sahada art niyetli bir hakem varken, sen daha macin basina rakibin kafasina alakasiz bir hareket yaparsan, gidip firsat kollayan hakemin önünde topu yumruklarsan ve yetmiyormus gibi foul olmayan pozisyonda ayagini kaleciye takip kendini atarsan, buna katilirsin katilmazsin o senin bilecegin bisey, hakem seni oyundan atar. Bunun adi takimi sabote etmektir. Aha suraya yaziyorum, takib de edecegim, bizim aleyhimize öyle bir pozisyonda bir hakem penalti versin, buraya gelip hakeme ilk küfür edecek olan sensin.

Ha simdi gelelim su forumda en uyuz oldugum siz nasil Galatasaraylisiniz lafina.
Bakin sakin davraniyorum su forumda, bunu da devam ettirmeyi düsünüyorum ama bu laflar en hafif tabiri ile terbiyesizliktir, terbiyenizi takinin, haddinizi bilin. Ayni fikirde olmadiginiz insanlara ikide bir önünü arkasini tartamadiginiz laflari edip durmayin. Bu nedir yahu ikide bir, ayni fikirde olmayan hop geliyor siz ne bicim Galatasaraylisiniz. Yetmiyor birde erkeklik taslayip posta falan koyuyorlar, ulan kabadayilik ne zamandan beri erkeklik oldu, hosgörüsüz olmak, insanlarin fikirlerine saygi duymamak ne zamandan beri erkeklik, adamlik oldu.

Son düzenleme:
Oynadığı tek bir maçta, dün 37 yaşındaki Emre' nin yaptıklarının, hem defansif hem ofansif anlamda yarısını bile yapabilmiş değil. Boşuna masallar uydurmaktan vazgeçmelerini öneririm bazılarına...

Aynı zamanda Fair Play' e en düşman bir futbolcu kimliğini de üzerinde taşıyor; bize gelmeden önce dostluk maçında ortada hiçbir şey yokken yaptığı iğrenç hareketin başka izahı olamaz. Aynı şekilde Valbuena' nın suratına tokat-itme karışımı yaptığı hareket de açıkça tahriktir, ben hakem olsam direkt sarı kartı yapıştırırdım ki Valbuena orada normal ikili mücadele dışında hiçbir şey yapmamıştı, adam da neye uğradığını şaşırdı...Kallavi parayla bela satın aldık vesselam!...

Gelmeden önce laubali bir futbolcu olduğunu söyledik ama Avrupa futbolundan bi haber cahiller hayatlarında izlemedikleri Belhanda'yı daha doğru düzgün oynamadan sahiplendiler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt