Oyuncuna faul yapilsin, penaltin verilmesin, sonra sen bu oyuncuya kufur et kirmizi aldi diye, mantik yok, akil yok, fikir yok.
Sonra adami savunmaya kalkanin mesajini begenmeme ayaklari yap, sizin nereniz Galatasarayli arkadaslar? Neyin pesindesiniz?
Begenmedim reyi veren ben oldugum icin cevap vereyim.
Önce bir sakin ol, burasi forum, fikirler hosuna gitmiyor diye posta koymak falan bunlar yakisiksiz seyler.
Iste buna begenmedim oyu verdim.
Konuya gelecek olursak, sahada art niyetli bir hakem varken, sen daha macin basina rakibin kafasina alakasiz bir hareket yaparsan, gidip firsat kollayan hakemin önünde topu yumruklarsan ve yetmiyormus gibi foul olmayan pozisyonda ayagini kaleciye takip kendini atarsan, buna katilirsin katilmazsin o senin bilecegin bisey, hakem seni oyundan atar. Bunun adi takimi sabote etmektir. Aha suraya yaziyorum, takib de edecegim, bizim aleyhimize öyle bir pozisyonda bir hakem penalti versin, buraya gelip hakeme ilk küfür edecek olan sensin.
Ha simdi gelelim su forumda en uyuz oldugum siz nasil Galatasaraylisiniz lafina.
Bakin sakin davraniyorum su forumda, bunu da devam ettirmeyi düsünüyorum ama bu laflar en hafif tabiri ile terbiyesizliktir, terbiyenizi takinin, haddinizi bilin. Ayni fikirde olmadiginiz insanlara ikide bir önünü arkasini tartamadiginiz laflari edip durmayin. Bu nedir yahu ikide bir, ayni fikirde olmayan hop geliyor siz ne bicim Galatasaraylisiniz. Yetmiyor birde erkeklik taslayip posta falan koyuyorlar, ulan kabadayilik ne zamandan beri erkeklik oldu, hosgörüsüz olmak, insanlarin fikirlerine saygi duymamak ne zamandan beri erkeklik, adamlik oldu.