#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kendi taraftarının sahip çıkmadığı futbolcudan iyi performans beklemek hayal olur. Şimdi biri çıkıp da iyi oynasa sahip çıkardık demesin. Bu adam daha oynamadan sosyal medyadan sözde Galatasaraylı taraftarlar tarafından küfürlere maruz kaldı ve sosyal medya hesabını kapatmak zorunda kaldı.

Kendi taraftarının sahip çıkmadığı futbolcudan iyi performans beklemek hayal olur. Şimdi biri çıkıp da iyi oynasa sahip çıkardık demesin. Bu adam daha oynamadan sosyal medyadan sözde Galatasaraylı taraftarlar tarafından küfürlere maruz kaldı ve sosyal medya hesabını kapatmak zorunda kaldı.
Peki stadyum´da, taraftarlar ile bire bir temas ettigi alan da herhangi bir tepki oldu mu?
Sosyal medya falan bunlar artik bu devrin medyasi gibi bisey, oyuncular buna alisik olacak.
Ben sahaya bakarim, futbolcu beni sahada ikna etmeli.
Belhanda gibi böyle bir olay ile baslangic yapmis olan bir oyuncu bunu bahane etmemeli, pek kafasina taktigini sanmiyorum ayrica cünkü adam belli rahat biri. Asil bu durumu bahane olarak kullanmamali, cikip sahaya böyle bir olay yasadik ama bana haksizlik ettiniz bakin ben buyum demeli.

Son düzenleme:
kuyumcu atölyesi var benim.yani bildiğin kuyumcuyum ben

yazın ayrı,kışın ayrı çeşit satılıyor

Bir insan yazın taktığı takıyı kışın takmıyor mu hocam; misal biri yazlık çeşidi kışın takınca

"adama bak kış günü ne takmış" falan mı diyor?

Bir insan yazın taktığı takıyı kışın takmıyor mu hocam; misal biri yazlık çeşidi kışın takınca

"adama bak kış günü ne takmış" falan mı diyor?

Müşteri ve sezonluk talep şekli değişiyor.

Yazın gurbetçi ve kırsal ağırlık müşteri olur onun talebi farklıdır, kışın şehirli ve beklentileri farklı olan müşteri olur onun talebi daha farklıdır.

İki tipin talebini de karşılayıp daha çok ürün satmak gerekli ki para kazanalım.

Birini kaçırırsan diğeri seneni kurtarmaz

Müşteri ve sezonluk talep şekli değişiyor.

Yazın gurbetçi ve kırsal ağırlık müşteri olur onun talebi farklıdır, kışın şehirli ve beklentileri farklı olan müşteri olur onun talebi daha farklıdır.

İki tipin talebini de karşılayıp daha çok ürün satmak gerekli ki para kazanalım.

Birini kaçırırsan diğeri seneni kurtarmaz

Ufkumu açtın abi teşekkür ederim. Güzel bir pazarlama stratejisi. Yolum Eskişehir'e düşerse atölyende seni ziyaret edip acı bir kahveni içmek isterim.

devre arasina kadar boyle devam ederse yerine aleix teixeria kiralik pls

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt