Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 47.278
- 25.635
- 2.598
bu gerginlikle derbilerde daha çok başımızı ağrıtır, mental olarak düzelir inşallah aksi durumda bjk macındada en büyük kırmızı kart potansiyeli.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaten su an orta da olan kizginlik´ta ki en büyük pay bu umursamaz tavirlari ve hic haybeye yedigi kirmizi kart.Belhanda bu dediğiniz kadar kötü topçu değil kesinlikle ...
Evet gerçekten bazen laubali tavırları var ama bakın attığımız gollerin %80 'inde Belhanda var bir şekilde ...
Belhanda bu dediğiniz kadar kötü topçu değil kesinlikle ...
Evet gerçekten bazen laubali tavırları var ama bakın attığımız gollerin %80 'inde Belhanda var bir şekilde ...
Zaten su an orta da olan kizginlik´ta ki en büyük pay bu umursamaz tavirlari ve hic haybeye yedigi kirmizi kart.
Iyi veya kötü oyuncu, bilemiyorum dogrusu ama baktigin zaman toplam belki 180 dakika etkili idi.
Ben su macta kilidi acmasini bekliyordum.
Katiliyorum ancak Feghouli ve Gomis icin bir parantez acmam gerekiyor, bu adamlar en azin dan biseyler yapmaya calistilar.Takımın genel olarak oyununda çok büyük sıkıntı vardı fb maçında Tudor bence saçma bir arayış peşine girdi ve rahat alabileceğimiz maçta fb ye puan bıraktık Feghouli Belhanda Gomis hücum elemanlarımızın hepsi etkisizdi ve hiçbiri nerede durup ne yapacağını bilmiyordu bir bakıyoruz Feghouli sol çizgide wingback gibi oynuyor bir bakıyoruz sağ kanat olmuş bir bakıyoruz sağ iç 10 numara gibi oynuyor Belhanda keza öyle
Tudor bunu geçen sene de yapıyordu üçlü savunmaya geçtiği anda Bruma-Poldi-Sneijder hepsi kayboluyordu hücumda kimse ne yapacağını bilmiyordu. Bence normal oyun planımız dizilişimiz ile o önde basan rakibe nefes aldırmayan Galatasaray olarak oynasaydık Feghouli-Belhanda ikilisi bu maçı söküp alırdı ...
adam forvet arkası bırak da gollerde top değsin ayağına.. istatistiği zerre sevmem ama asistin asisti tutuluyorsa bir adam için bil ki iş yapmıyor demektir..
Katiliyorum ancak Feghouli ve Gomis icin bir parantez acmam gerekiyor, bu adamlar en azidan biseyler yapmaya calistilar.
Gomis kendisine pozisyon yaratti, Feghouli aslinda penalti cikardi.
Böyle bir talebin oldugunu düsünmüyorum dogrusu, ne diyoruz her zaman mücadele.Çok çok yanlış bir düşünce bu renktaş tam tersine Belhanda sadece 10 numara gibi oynamıyor modern tam orta saha gibi rakibe de basıyor adam da kovalıyor geçiş oyununa da katılıyor pas merkezi de oluyor hücumda oyuna genişlik katıyor ikili mücadele kazanıyor top kapıyor hava topuna giriyor yani bana göre modern orta sahada olması gereken her şeyi yapıyor bu adam evet çok laubali bazen gereksiz hataları oluyor ama kesinlikle iyi bir takım oyuncusu
Ha sizin istediğiniz gibi yerinden kıpırdamasın maç boyu 1-2 güzel pas şut çıkarsın diyorsanız o tipte oyuncuların işi yok bu oyun sistemimizde ...
Çok çok yanlış bir düşünce bu renktaş tam tersine Belhanda sadece 10 numara gibi oynamıyor modern tam orta saha gibi rakibe de basıyor adam da kovalıyor geçiş oyununa da katılıyor pas merkezi de oluyor hücumda oyuna genişlik katıyor ikili mücadele kazanıyor top kapıyor hava topuna giriyor yani bana göre modern orta sahada olması gereken her şeyi yapıyor bu adam evet çok laubali bazen gereksiz hataları oluyor ama kesinlikle iyi bir takım oyuncusu
Ha sizin istediğiniz gibi yerinden kıpırdamasın maç boyu 1-2 güzel pas şut çıkarsın diyorsanız o tipte oyuncuların işi yok bu oyun sistemimizde ...
Böyle bir talebin oldugunu düsünmüyorum dogrusu, ne diyoruz her zaman mücadele.
Ama iste tam da böyle maclar da o 1-2 pas, sut gerekiyor.
renktaş senin dediklerinin sadece boldladığım kısımlarını yapıyor maalesef..diğer dediklerini şu ana kadar yapsa deli değiliz yani herkes bayılır bu adama
Bu biraz uyumsuz bir denklem olmus.Belhanda fb maçında gerçekten kötüydü bir şey demem evet gerçekten laubali hareketleri de oluyor bazen bu da kabulüm ama daha fazlası değil iyi bir Belhanda zaten maç içerisinde dengeleri değiştirebilecek bir oyuncu ama hem bizim oyun planına göre bu kadar mücadele etsin hem hiç laubali hareketi olmasın hem böyle maçları tek başına koparıp alsın beklemek olmuyor maalesef bunları bilerek aldık biz Belhanda 'yı bu kusurları olmasa 8m değildi bu adamın şu piyasada ki değeri ...
Önemli olan bu adamın bu kusurlarını bilip olabildiğince fazla faydalanmaya çalışmak Belhanda 'dan çünki bundan çok daha fazlasını da yapabilecek yeteneği var adamın ...
Yok renktaşım Belhanda bu saydıklarımı yapıyor evet bence de yeterli değil evet kusurları var bunlara bişey diyemem ama fazla hakkı yeniyor Belhanda 'nın bence ...
umarım sene sonu enes arkadaşımız haklı çıktı derim ama hiç ümidim yok maalesef..
Bu biraz uyumsuz bir denklem olmus.
Mücadele eden bir futbolcu aslinda her zaman disiplinli, konsantrasyonu yüksek olur.
Disiplin, Konsantrasyon ve laubali olmak, bir arada olmayacak özellikler.
Maci koparip alma konusuna gelince, bir oyuncu yetenekli ise, mac icin de dengeleri degistire bilecek seviye de ise, bunu böyle maclar da yapmali.
Umarim toparlar, umarim mesela Besiktas, Basaksehir müsabakalarin da bam baska bir Belhanda izleriz.