- 16 Kasım 2010
- 10.209
- 949
- 1.578
Kırmızı sonrası hırs yapmış.İnşallah bu seviyesini korur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Insanları neden illa snejder belhanda kavgasına çekiyorsunuz. Ikisi de bizim oyuncumuzdu ve ikisinin de emeği var . Kavga yaratmaya çalışıyorsunuz aranızdaBugün fena değildi hatta takımın en iyilerindendi diyebilirim. Kırmızı karttan sonra biraz aklını başına toplamış gibi lakin bu maçı da çok fazla ölçü olarak almamak lazım. Başakşehir maçında da böyle oynayıp maçı alsın o zaman helal olsun diyeceğim.
Ha bu arada şu benim de ilgimi çekti; Geçen senelerde küçük takımlara karşı oynanan maçlarda Sneijder'in yaptığı asistleri, iyi kullandığı duran topları falan küçümseyenler şimdi Belhanda'yı kötü bir Gençlere karşı yaptığı asist ile duran toplar ile savunur olmuş. Belhanda yarenleri fb maçından sonra ortalıkta yoktu. Şimdi yine çıkmışlar piyasaya ahhahah![]()

Ali, maç konusunda yapmış olduğun takıntılısınız tanımı hangi sebep ile idi?Insanları neden illa snejder belhanda kavgasına çekiyorsunuz. Ikisi de bizim oyuncumuzdu ve ikisinin de emeği var . Kavga yaratmaya çalışıyorsunuz aranızda
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Eğer beni kast ediyor isen, ki beni kast ettiğinden eminim demekte bir sorun görmüyorum, öyle bir niyetim kesinlikle yok. Ben sadece Belhanda konusunda benim düzgün bir dil ile yaptığım eleştiri için neden öyle dediğini merak ediyorum. Samimi, açık bir bir soru sordum, herhangi bir satașma veya sinsilik içerdiğini düşünmüyorum. Bu iddiada bulunduğun için, açık ve düzgün bir ton ile sorduğum o sorunun tam olarak neresinde sinsilik var, neresinde insanları tartışmaya çekecek, utanılacak bişey var, yazmak zorundasın.Sinsice insanlari tartismaya cekiyor insan utanir yaw
Kenan , seni severim de niye alınganlık yaptın ki . Sana değil genele söyledim onu . Zaten kötü bir şey de yoktu sözümde. Takıntılı olmak kötü bir şey değildir, her insanda olan bir şeyAli, maç konusunda yapmış olduğun takıntılısınız tanımı hangi sebep ile idi?
Teşekkür ederim, Allah razı olsun, bilmukabele, benim adıma burada ki herkes için geçerli bu durum.Kenan , seni severim de niye alınganlık yaptın ki . Sana değil genele söyledim onu . Zaten kötü bir şey de yoktu sözümde. Takıntılı olmak kötü bir şey değildir, her insanda olan bir şey
Ben de ilk yarı eren için kötü dedim ama 2. Yari harika oynadı . Futbol böyle işte illa kötü dedik diye kötülemek ya da illa iyi dedik diye iyi demek zorunda değiliz. Senin için değildi yani o lafımTeşekkür ederim, Allah razı olsun, bil mukabele, benim adıma burada ki herkes için geçerli bu durum.
İnan alınganlık yapmıyorum, sadece merak ettiğim için ve senin Belhanda konusunda yazdığını görmüşken sormak istedim. Çünkü orada benim Belhanda için ilk yarı sonrası yaptığım eleştiriden alıntı yapıp bu eleştiri üzerine yazmıştın. Evet doğru takıntı her insanda türlü türlü konularda var ama ben bunu takımımız için yapmamaya özen gösteriyorum. Nasıl ilk yarıda ki oyununu kendi değerlendirmeme göre yeterli görmedim ise ikinci yarıda ki oyununu beğendim. Eren için bile, maç öncesi böyle bir performans vere bileceğini beklemiyordum, bu minvalde yazdım ama maç içinde ve sonrasında performansını alkışladım.
Anladım renktaş, yinede açıklama zahmetinde bulunduğun için teşekkür ederim.Ben de ilk yarı eren için kötü dedim ama 2. Yari harika oynadı . Futbol böyle işte illa kötü dedik diye kötülemek ya da illa iyi dedik diye iyi demek zorunda değiliz. Senin için değildi yani o lafım