#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kırmızı sonrası hırs yapmış.İnşallah bu seviyesini korur.

Neyse en azından içerde bu tarz güçsüz takımlara karşı iş yapıyor,buda önemli birşey. Elimizde tamamen patladı diyemeyiz.

DNuyPvBWAAAa8wc.jpg

DNulI8GX4AAaGGV.jpg

Duran toplarının hastasıyım

Bugün fena değildi hatta takımın en iyilerindendi diyebilirim. Kırmızı karttan sonra biraz aklını başına toplamış gibi lakin bu maçı da çok fazla ölçü olarak almamak lazım. Başakşehir maçında da böyle oynayıp maçı alsın o zaman helal olsun diyeceğim.

Ha bu arada şu benim de ilgimi çekti; Geçen senelerde küçük takımlara karşı oynanan maçlarda Sneijder'in yaptığı asistleri, iyi kullandığı duran topları falan küçümseyenler şimdi Belhanda'yı kötü bir Gençlere karşı yaptığı asist ile duran toplar ile savunur olmuş. Belhanda yarenleri fb maçından sonra ortalıkta yoktu. Şimdi yine çıkmışlar piyasaya ahhahah :D
Insanları neden illa snejder belhanda kavgasına çekiyorsunuz. Ikisi de bizim oyuncumuzdu ve ikisinin de emeği var . Kavga yaratmaya çalışıyorsunuz aranızda

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bugün çok çok iyiydi.Belhanda olmasaydı Gençlerbirliği gibi ligin en güçlü takımlarından birini yenemezdik :hat:

Sinsice insanlari tartismaya cekiyor insan utanir yaw
Eğer beni kast ediyor isen, ki beni kast ettiğinden eminim demekte bir sorun görmüyorum, öyle bir niyetim kesinlikle yok. Ben sadece Belhanda konusunda benim düzgün bir dil ile yaptığım eleştiri için neden öyle dediğini merak ediyorum. Samimi, açık bir bir soru sordum, herhangi bir satașma veya sinsilik içerdiğini düşünmüyorum. Bu iddiada bulunduğun için, açık ve düzgün bir ton ile sorduğum o sorunun tam olarak neresinde sinsilik var, neresinde insanları tartışmaya çekecek, utanılacak bişey var, yazmak zorundasın.

Son düzenleme:
Başak ve bjk maçlarında aynı performansı göstermen dileğiyle.

Kenan , seni severim de niye alınganlık yaptın ki . Sana değil genele söyledim onu . Zaten kötü bir şey de yoktu sözümde. Takıntılı olmak kötü bir şey değildir, her insanda olan bir şey

Teşekkür ederim, Allah razı olsun, bilmukabele, benim adıma burada ki herkes için geçerli bu durum.

İnan alınganlık yapmıyorum, sadece merak ettiğim için ve senin Belhanda konusunda yazdığını görmüşken sormak istedim. Çünkü orada benim Belhanda için ilk yarı sonrası yaptığım eleştiriden alıntı yapıp bu eleştiri üzerine yazmıştın. Evet doğru takıntı her insanda türlü türlü konularda var ama ben bunu takımımız için yapmamaya özen gösteriyorum. Nasıl ilk yarıda ki oyununu kendi değerlendirmeme göre yeterli görmedim ise ikinci yarıda ki oyununu beğendim. Eren için bile, maç öncesi böyle bir performans vere bileceğini beklemiyordum, bu minvalde yazdım ama maç içinde ve sonrasında performansını alkışladım.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim, Allah razı olsun, bil mukabele, benim adıma burada ki herkes için geçerli bu durum.

İnan alınganlık yapmıyorum, sadece merak ettiğim için ve senin Belhanda konusunda yazdığını görmüşken sormak istedim. Çünkü orada benim Belhanda için ilk yarı sonrası yaptığım eleştiriden alıntı yapıp bu eleştiri üzerine yazmıştın. Evet doğru takıntı her insanda türlü türlü konularda var ama ben bunu takımımız için yapmamaya özen gösteriyorum. Nasıl ilk yarıda ki oyununu kendi değerlendirmeme göre yeterli görmedim ise ikinci yarıda ki oyununu beğendim. Eren için bile, maç öncesi böyle bir performans vere bileceğini beklemiyordum, bu minvalde yazdım ama maç içinde ve sonrasında performansını alkışladım.
Ben de ilk yarı eren için kötü dedim ama 2. Yari harika oynadı . Futbol böyle işte illa kötü dedik diye kötülemek ya da illa iyi dedik diye iyi demek zorunda değiliz. Senin için değildi yani o lafım:)

Ben de ilk yarı eren için kötü dedim ama 2. Yari harika oynadı . Futbol böyle işte illa kötü dedik diye kötülemek ya da illa iyi dedik diye iyi demek zorunda değiliz. Senin için değildi yani o lafım:)

Anladım renktaş, yinede açıklama zahmetinde bulunduğun için teşekkür ederim.

Evet, özellikle bunun bir maç esnasında yapılmasında ben bir sakınca görmüyorum. Manchester City bile Napoliye karşı ilk yarım saat hiç bir şey yapamadı, ondan sonra oyunu domine etti. Maç bu, genel performans, bireysel performanslar değişe bilir maç içinde. Maç konusunda anlık yorumlar yapmanın bir sakıncası olduğunu düşünmüyorum, bazen maçın heyecanı ile ters durumlar çıksa bile ortaya. Bence maç konusu bunun için var. Bu durumdan rahatsız olan arkadaşları anlamakta güçlük çekiyorum ama demek onlarında var bir bildiği.

İlk yarı sorumluluk almalıydı, ikinci yarı iyiydi. Umarım artarak devam eder performansı, asist yaptığı pozisyonda vurmalıydı bence gereksiz bir risk evet kendisi vurunca da gol olacağının garantisi yok da o pozisyonda vurulur abi umarım özgüvenle filan alakası yoktur, uzaktan bir şutla filan gol atsa hoş olur Başak'a.

GB gibi -hele de erken gol yediğinde- aciz durumlara düşen bir rakip karşısında birkaç olumlu hareket yapabilmesini, diri görünmesini övün ama abartmayın, derim...

Yalnız ne olursa olsun, duran top kullanma konusundaki katkısını övmezsek ayıp olur ki rakipten bağımsız bir husustur. Yapılan ortada topu kendi adamının kafasına kondurmak kadar önemlidir topun kinetik enerjisi; bu konuda oldukça başarılı. Benzer etkinlikte sol ayaklı biri de olmalı takımda...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt