#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aslında ligin başlarında da böyle maçlar oynuyordu adam. Sadece istatistikleri beklenildiği kadar değildi, hala da değil. Bir de maç içinde kaybolması durumu var.

Yalnız bu işin gidişatı hüsran olacak diye korkuyorum. Ne zaman ki bir oyuncu aman iyi oynasın, aman yüzümüzü kara çıkarmasın, milleti birbirine düşürmesin diye maçları izlemiş olsam o adamdan bir hayır geldiğini görmedim. Sen adam oynasın istiyorsun ama sonunda ne sen tatmin oluyorsun ne de adamı sevmeyenler. Öyle bütün bir sezon ittire kaktıra geçiyor, adam çıkıp efsane bile oynasa (oynadığından değil) maç içinde görünmüyor diye kimse %100 tatmin olmuyor.

Bir de Melo etkisi çok güçlü bizim taraftarda, ben de dahil. Kötü oynadığı maçlarda bile adamın suratındaki ifadeyi görünce yelkenleri suya indiriyorduk. Belhanda fazla ifadesiz. O da psikolojik etkiliyor bence.

Aslında ligin başlarında da böyle maçlar oynuyordu adam. Sadece istatistikleri beklenildiği kadar değildi, hala da değil. Bir de maç içinde kaybolması durumu var.

Yalnız bu işin gidişatı hüsran olacak diye korkuyorum. Ne zaman ki bir oyuncu aman iyi oynasın, aman yüzümüzü kara çıkarmasın, milleti birbirine düşürmesin diye maçları izlemiş olsam o adamdan bir hayır geldiğini görmedim. Sen adam oynasın istiyorsun ama sonunda ne sen tatmin oluyorsun ne de adamı sevmeyenler. Öyle bütün bir sezon ittire kaktıra geçiyor, adam çıkıp efsane bile oynasa (oynadığından değil) maç içinde görünmüyor diye kimse %100 tatmin olmuyor.

Bir de Melo etkisi çok güçlü bizim taraftarda, ben de dahil. Kötü oynadığı maçlarda bile adamın suratındaki ifadeyi görünce yelkenleri suya indiriyorduk. Belhanda fazla ifadesiz. O da psikolojik etkiliyor bence.

Ben taraftarın azımsanmayacak bir kısmının hep temkinli olacağını düşünüyorum bu adama karşı.İsterse devre arasına kadar iyi istatistikler de yakalayabilir,bence aldığımız paraya yakın bir teklif gelirse satılmalı.

Bakalim deplasmanlarda nasiö olacak

Başakşehir maçında anahtar oyuncumuz büyük ihtimal emre'ye kırmızı kart yedirip başakşehiri 10 kişi bıraktıracaktır, o maç emrenin üstüne salabileceğimiz en uygun oyuncu, bizim ki 2-3 üzerine oynasa emre dayanamaz kırmızı kart görür :D

Belhanda, takımın hücum gücünün ilk sıralarında gelen isim. Daha bir özveriyle oynadı bugün. Fakat verilen maaş ve bonservis bedelinin altında eziliyor. Daha az top kaybıyla oynarsa taraftar daha da sahip çıkar. Birde Sneijder'in gidişiyle alakalı adamın hiç bir alakası yokken sürekli buradan vuruluyor. Kıyaslamalar, eleştiriler olur olacaktır da fakat art niyetli yaklaşımlar oluyor. Kazanmaya çalışmak lazım. Tabi burada Belhanda'nın da çaba göstermesi lazım.

Iyi yada kotu oynadiginda hesap sormak dogru degil.

Herkesin temennisi iyi oynamasi yonunde olmali.
Kazanan GALATASARAY olacak.

Başakşehir maçında anahtar oyuncumuz büyük ihtimal emre'ye kırmızı kart yedirip başakşehiri 10 kişi bıraktıracaktır, o maç emrenin üstüne salabileceğimiz en uygun oyuncu, bizim ki 2-3 üzerine oynasa emre dayanamaz kırmızı kart görür :D

Emre nin üzerine salarsak Emre den önce kırmızı kart görebilir :) O toplara hiç girmemeliyiz bence.

Mevzu istatistik ise Galatasaray gibi bir takımda 10 numarada oynayan böylesine maliyetli bir oyuncu için 1 gol 5 asist son derece düşük.

Mevzu istatistik ise Galatasaray gibi bir takımda 10 numarada oynayan böylesine maliyetli bir oyuncu için 1 gol 5 asist son derece düşük.
Bjk ve F5 inkilerini tabiri caizse bi yalamadiginiz kaldi. Onlarin istatistiklerine de bi bakalim oyleyse

SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Edit: ilk 10 da bi BY17 ve Cenk var. Onlarda gol kralliginda. Asistlerde hic bir oyunculari ilk 10 da degil

Son düzenleme:
Göze batmayan işleri, Sneijder'le olan gereksiz mukayesi ve de Trabzon maçındaki yokluğu özünde ne olduğunu göstermiştir.

Bjk ve F5 inkilerini tabiri caizse bi yalamadiginiz kaldi. Onlarin istatistiklerine de bi bakalim oyleyse

Edit: ilk 10 da bi BY17 ve Cenk var. Onlarda gol kralliginda. Asistlerde hic bir oyunculari ilk 10 da degil
Terbiyesizlik yapma önce adam gibi konuşmayı öğren.

İkincisi ben mesajımda ne fb ne de bjk'nin 10 numaraları ile alakalı tek bir şey söylemedim. Hiçbir zaman da başkalarının oyuncularını abartmadım. Ben kendi takımıma bakarım. Bir futbolcuyu da gereksiz yere abartıp bu kadar körü körüne savunmayın. Övgüyü hak ettiği zaman överiz ki bu maçta sahadaki en iyi oyunculardan biri olduğunu söyledik.

bazı arkadaşlar iyi oynadığında konuya uğramıyor :ka21:

burdayim, kipirdadi bugun lafim yok, sanki konularimiz gs düsmanligimizmi saniyorsun burda tek gayemiz takimimizin gelecegi, fena degildi bugun ama olagan üstüde degildi orta acti bikactane adrese teslim gitti gomise verdigi asist beklentimizdi güzeldi bunu basak macindada sergilemeli...

10 maçta 5 asist iyi ama 10 maçta 1 gol atması da bir okadar üzücü. Gol atması lazım. Şut çekmiyor.

HTC 10

burdayim, kipirdadi bugun lafim yok, sanki konularimiz gs düsmanligimizmi saniyorsun burda tek gayemiz takimimizin gelecegi, fena degildi bugun ama olagan üstüde degildi orta acti bikactane adrese teslim gitti gomise verdigi asist beklentimizdi güzeldi bunu basak macindada sergilemeli...
Üstüne alınma hacı kasttettiğim sen değildin, 2 kişi var tahmin etmek zor değil onları. Kötü performans sonrası çıkmazlar bu konudan.

Üstüne alınma hacı kasttettiğim sen değildin, 2 kişi var tahmin etmek zor değil onları. Kötü performans sonrası çıkmazlar bu konudan.

ah belhanda yerine ben arfayi alacaktik varya... show ozaman showdu hem gercek 10nr idi hemde sneijderi iste ozaman kiyas etmezdik...

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt