#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tabi ki bunu da atlamamak gerekiyor fakat şu yönden değerlendirilmesi daha doğru olacaktır. Geçmiş dönemlerde yabancı sınırı varken anadolu takımlarına göre 100 kat daha iyi yerli futbolcularımız oluyordu hatta bu sadece bizde de değildi genel olarak 3 büyüklerde de bu olay böyleydi. Şimdi şuna da katılıyorum lig de biz, beşiktaş ve fener bir çok yönden güçlendi ama anadolu takımları kendi açılarından kat ve kat güçlendi o yüzden ligimiz de kayseri, sivas, bursa gibi takımların başarılarını görüyoruz hatta başakşehir bunun en güzel örneği olabilir doğru yabancı uygulamasıyla şampiyonluğa oynayan bir takım oldular ama yabancı sınırı olsaydı başakşehir bugün bu kadar güçlü bir şekilde şampiyonluk yarışında kalamazdı ya da geçen sene 2 nci olma ihtimali imkansıza yakın olacaktı çünkü onlardaki iyi yerli oyuncular 3 büyükler alacaktı ve başakşehir otomatikman çökecekti. Beşiktaş bu sene avrupa da yakaladığı başarıyı inanın bu sene şampiyon olan takım da seneye yakalacak çünkü ligde artan kalite oyun sistemlerinden tutun takımlara kadar yansıdı eskiden konya gibi bir takım UEFA'ya gitse 0 puan alırdı şimdi yaptığı işler çok güzel ve ülkemize fayda sağlıyor. Yabancı kuralıyla WİN - WİN olayı vardır hem biz kazandık hem anadolu takımları çünkü avrupa da herkes başarılarını arttırmaya başladı ama ülkemiz futbolu adına düşünürsek LOST - WİN olayı vardır 3 büyükler 5 adım giderken anadolu takımları 100 adım ileriye gitmiş oldu bu da rekabeti tavan yaptırdı

Senden birşey rica edeceğim

Şu yazılarını ayır,büyük küçük harf kullan biraz kör oluyoruz resmen :D

Gereksiz bir Belhanda takintisi var, ve bu rüzgar milleti sürüklüyor sayin Canaslan. Sevmeyebilirsin, bu tarz hareketleri yapan futbolcular genelde hep sevildi takimda. Melo bunlari yapiyordu, Riera caktirmadan beterini yapiyordu... Belhanda´ya öyle cok has bir durum degil.

Fenerbahce bizi her seferinde Kadiköy´de mental, ve fizik olarak dövüyor... Aradaki fark, hakemin buna müsade etmesi.
Senin istemene gerek yok. Bize karsi takir takir cikariyorlar zaten sari kartlari, fenerbahce hücuma cikarken kaptigimiz tüm toplari faul calip, takir takir sari kartlari dösedi Cüno.

Ben Fenerbahce´yi ASY´de dövmek istiyorum, ama taraftarimiz, kanaryalarin kadiköyde hakemlere kurdugu baskinin, 1/5´de birini bile kuramiyor derbilerde.

Bu manada bir tek maç hatırlıyorum,Mancini ile 1-0 aldığımız maç.Cidden dövmüştük sahada Fb'yi.

Bu manada bir tek maç hatırlıyorum,Mancini ile 1-0 aldığımız maç.Cidden dövmüştük sahada Fb'yi.

Onda da fbnin sampiyonlugu garanti gibi bir seydi bizim de bjk ile 2.lik yarisimiz vardi diye takdir haklarini bizden yana kullanmisti hakem.Yanlis degilsem Bulent Yildirim.

Onda da fbnin sampiyonlugu garanti gibi bir seydi bizim de bjk ile 2.lik yarisimiz vardi diye takdir haklarini bizden yana kullanmisti hakem.Yanlis degilsem Bulent Yildirim.

Aynen,13 puan önde çıkmışlardı zaten maça.Aslında o sezon dışarda 3-5 maç kazansak şampiyon olurduk yav,10 puan fark ikinci yarının başında 4'e düşmüştü.Deplasmanda kazanamadığımız için yine 10'lara çıkmıştı,yarış 7-8 hafta önceden kopmuştu psikolojik olarak.

Buna ek olarak,tırışkadan,hiçbir iddiamızın olmadığı derbiler silsilesinde kazandığımız tek derbi benim hatırladığım o maç.Onun dışında alayı mağlubiyet,berabere bile tek tük var.Geçen yıl,ondan önceki yıl.2011'de ilk derbi,2010'da Almanya'daki hazırlık maçı,2009'da 4 kırmızı kartlı derbi 2007'de Fb'nin şampiyon olduğu derbi uzar da gider.

Gereksiz bir Belhanda takintisi var, ve bu rüzgar milleti sürüklüyor sayin Canaslan. Sevmeyebilirsin, bu tarz hareketleri yapan futbolcular genelde hep sevildi takimda. Melo bunlari yapiyordu, Riera caktirmadan beterini yapiyordu... Belhanda´ya öyle cok has bir durum degil.

Fenerbahce bizi her seferinde Kadiköy´de mental, ve fizik olarak dövüyor... Aradaki fark, hakemin buna müsade etmesi.
Senin istemene gerek yok. Bize karsi takir takir cikariyorlar zaten sari kartlari, fenerbahce hücuma cikarken kaptigimiz tüm toplari faul calip, takir takir sari kartlari dösedi Cüno.

Ben Fenerbahce´yi ASY´de dövmek istiyorum, ama taraftarimiz, kanaryalarin kadiköyde hakemlere kurdugu baskinin, 1/5´de birini bile kuramiyor derbilerde.

Onların o tür hareketlerini de bir meziyet değil defo olarak gördüğüme dair pek çok mesajım kayıtlıdır, şimdi arayıp bulasım yok...Mesela Melo bu tür şaklabanlıklar yerine futboluna konsantre olsa çok daha fazla katkı verirdi, diye düşünmüşümdür hep...

Ha taraftar çoğunluğunun hoşuna gidiyor olması da hiç umurumda değil bu türden hareketlerin. Sürü psikolojisi ile hareket ediliyor; tahrik edilen rakip futbolcu yer de kart görürse ne ala, şak şak şak; yemezse ve hakem de gereğini yaparsa, bu defa bizim futbolcu ya da hakeme veryansın...Bunlar iş değil. Mertçe futbolunu oynasın futbolcularımız, başka şey istemiyorum...

Onların o tür hareketlerini de bir meziyet değil defo olarak gördüğüme dair pek çok mesajım kayıtlıdır, şimdi arayıp bulasım yok...Mesela Melo bu tür şaklabanlıklar yerine futboluna konsantre olsa çok daha fazla katkı verirdi, diye düşünmüşümdür hep...

Ha taraftar çoğunluğunun hoşuna gidiyor olması da hiç umurumda değil bu türden hareketlerin. Sürü psikolojisi ile hareket ediliyor; tahrik edilen rakip futbolcu yer de kart görürse ne ala, şak şak şak; yemezse ve hakem de gereğini yaparsa, bu defa bizim futbolcu ya da hakeme veryansın...Bunlar iş değil. Mertçe futbolunu oynasın futbolcularımız, başka şey istemiyorum...

Peki Mustafa Canaslan kardesim, sence son iki yildir derbilerde silik görüntümüzün, Melo´nun olmamasi ile hic mi baglantisi yok ? Melo´lu Galatasaray, belki son 20 yilin en güclü derbi bilancosuna sahip Galatasaray takimiydi.
Derbiler Türkiye´de kirli bir piskolojik savas gibidir.

Açıkçası halen soru işaretleri olan bir isim Belhanda

Kendini oyuna verirse sıkıntı yok

ama iplemez ve lakayıt takılırsa büyük sıkıntı

Ve bence performansı halen düşük

bundan daha iyisini yapabilir; hatta yapmalı çünkü önümüzde zor bir periyot var

Açıkçası halen soru işaretleri olan bir isim Belhanda

Kendini oyuna verirse sıkıntı yok

ama iplemez ve lakayıt takılırsa büyük sıkıntı

Ve bence performansı halen düşük

bundan daha iyisini yapabilir; hatta yapmalı çünkü önümüzde zor bir periyot var
Montpellier günlerine dönmeli diyorsun

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Montpellier günlerine dönmeli diyorsun

Evet Ercan kesinlikle o günlerine dönmesinden bahsediyorum

Çünkü o Belhanda'ya gerçekten çok ihtiyacımız olacak ileri ki periyotta

Ve Belhanda'nın da bunu yapabilecek yeteneği mevcut

Ayrıca bizde maddi ve manevi olarak mutlu olabileceği her türlü ortam mevcut

Artık iş ona kalıyor bu saatten sonra

Umarım bizleri yanıltmaz ve dediğimiz Montpellier günlerine döner

Evet Ercan kesinlikle o günlerine dönmesinden bahsediyorum

Çünkü o Belhanda'ya gerçekten çok ihtiyacımız olacak ileri ki periyotta

Ve Belhanda'nın da bunu yapabilecek yeteneği mevcut

Ayrıca bizde maddi ve manevi olarak mutlu olabileceği her türlü ortam mevcut

Artık iş ona kalıyor bu saatten sonra

Umarım bizleri yanıltmaz ve dediğimiz Montpellier günlerine döner
O günlere dönerse tek başına alır bu ligi
Gaz kesmiyordu o dönem
Mental olarak üzerin e düşülmeli
Hiç unutmuyorum adama resmen tekme atıyorlardı gülüp geçiyordu

Peki Mustafa Canaslan kardesim, sence son iki yildir derbilerde silik görüntümüzün, Melo´nun olmamasi ile hic mi baglantisi yok ? Melo´lu Galatasaray, belki son 20 yilin en güclü derbi bilancosuna sahip Galatasaray takimiydi.
Derbiler Türkiye´de kirli bir piskolojik savas gibidir.

Melo iyi bir futbolcu olduğu için katkısı büyük oldu; rakip oyunculara sataşması, hakemlerin üzerine yürümesi sayesinde değil...Ki hatta zararı faydasından fazla olmuştur o tarz hareketlerinin. Maç esnasında taraftarı heyecanlandırdığı doğrudur ancak abartılacak bir etki değildir; oysa bütün medyanın, bütün kulüplerin, federasyonun ve hakem camiasının düşmanlığını kendisi ve takım üzerine çekmesinin zararları çok daha fazla olmuştur. Zaman zaman faul bile yapmadığı pozisyonlarda sarı kart görmesinin altında en önemli faktörün bu dediklerim olduğundan hiç kuşkum yok...

Neyse burada keseyim, görüşümü belirttim. Birbirimizi ikna edemeyeceğimiz çok belli. Fazlası havanda su dövmekten öteye gitmeyecek...

Duran top kullanma dışında Ne yapıyor mesela?

Oyunu mu açıyor?
Araya paslar mı atıyor?
Kaleye isabetli şutlar mı atıyor?
Oyunun yönünü mü değiştiriyor?

Bunları yapıyor diyorsan neden biz göremiyoruz.

Gençler gibi küme düşmemeye oynayan takıma karşı olan performansına göre göklere çıkarma.

Büyük maçlara bakarsak ne kadar hayalet ve sorumsuz bir oyuncu olduğunu görürsünüz.

Büyük oyuncular büyük maçlarda takımlarını sırtında taşır.
Bizimkinin ise beyni ayaklarına hukmetmediği için sinirlenip kendini attırmaktan başka bişey beceremiyor.

Başak ve bjk maçlarında sahada kapabilirse senin dediklerini yapabiliyormu bir kez daha izler karar veririz

Gerçek Kaptan NANDO!
bay mutsuz yine sahnede,yeter be adam

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu sezon Süper Lig'de en fazla şut pası atanlar:
Belhanda 29
Valbuena 27
Deniz Türüç 27
Batalla 26
Quaresma 26

DN8ffP6XkAAHyWx.jpg

Valbuena bizde olsaydi cok daha iyi oynardi. Daha verimli olurdu. O takimda yapa yanliz bile neler beceriyor

Ben çok kızıyordum ama ts maçında yokluğunu ciddi hissettik..Tehlikeli bölgede biraz daha efektif olursa sorun kalmayacak tercih hataları yapıyor bazen

Valbuena bizde olsaydi cok daha iyi oynardi. Daha verimli olurdu. O takimda yapa yanliz bile neler beceriyor

Evet bu sene oynardı ama Fener kendisiyle 3 yıllık sözleşme yaptı. Aynı bizim Gomis gibi. Bence önümüzdeki sezon ikisi de yaşlanmaya bağlı en az %30 performans kaybı yaşayacak. Hali hazırda Gomis’e zaten senesi 4m eurodan 2 yıl daha maaş ödeyecekken, aynı tarifenin Valbuena için de uygulanmasını istemezdim. İkisi de takımlarına bonservis kazandırmadan gidecek sonuçta.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt