Furkan Serdar
Parçalı Üye
- 28 Ocak 2017
- 4.817
- 295
- 383
Büyük ihtimalle Tudora laf ettiği için kesik yiyecek.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tudorun taktik anlamdaki şoparlıklarından yılmış adam
Adam haklı özellikle 3-4 maçta sol kanat, sol forvet oynadı ne zaman 10 numaraya geldi o zaman da sağ ve sol kanat oyuncularını kesip yerine defansif adamlar aldı bu adamdan bir şey bekliyorsak önce tudora kesik atmak lazım garry/feghouli/yasin gibi adamlar oynamadıktan sonra tam 10 numara hünerlerini sergilemesini beklememek lazım sol taraftan hiç gelemiyorken rakipler gomisi 3 belhandayı 2 kişiyle tuttukları an tüm hücum planlarımız saf dışı kalıyor çünkü adam pas atmak istese sol tarafa baksa boş sağ tarafa baksa boş eee gomisi 3 kişi tutuyor arkasında ndiaye 6 numara fernando 2 stoper arasına kayıyor bu iş nasıl olacak ki daha düzgün bir sistemle oynamıyorken bu adamın da tam performansını sergilemesini nasıl bekleyeceğiz özellikle bunu Tudor ne zaman görecek![]()
Muslera
Mariano Maicon Serdar Linnes
Fernando Badou/Tolga
Feghouli Belhanda Garry/Yasin
Gomis
Şu kadroyu oturtmuş olmamız gerekirdi zaten 3'lü 5'li manyaklıklarına girmeden
Mustafa sarparkadaslar makalele mi belhanda mi
pres gucu kiyasi istiyorum
bence belhanda
arkadaslar makalele mi belhanda mi
pres gucu kiyasi istiyorum
bence belhanda

Nerdesin be a... adamı?Ehli sünnet dedik yanıldık
Nerdesin be a... adamı?
Soru : "Neden Galatasaray'yı seçtin ?"
Younes Belhanda : "Galatasaray bana gelen ilk projeydi, Gomis zaten imza atmıştı, Sofiane Feghouli'nin oraya gideceğini biliyordum ve ManCity'den Fernando'yu da transfer etmek üzereydiler haliyle baya büyük bir takım kuruluyordu.."