#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kimse buna o kadar para vermez boşuna ümitlenmeyin. Ya sonuna kadar bizde kalır ya da çok az paraya elden çıkarırız.

Dua edelim de biraz gol falan atsın Dünya kupasında iyi performans göstersin belki böylece üçe beşe bakmadan bir türlü elden çıkarırız.

sent via GSC

Stada, şorta, kola, mola bir tane katarlı sponsor bulup 15 milyon euro alıp karşılığında da bu anlaşmanın değeri sadece parayla ölçülemez lütfen nacizane hediyemizi kabul edin deyip bunu versek. 5 milyon sponsorluk bedeli, 10 milyona bunu sayarız.

yok oldu olacak ayagina kaya baglayip bogaza atalim

58ccd90c5659342a10eb8a44.jpg

Katar ya da çine rahatça itelenebilecek bi topçu. Şimdiden nabız yoklamaya başlasınlar.

Aidiyet problemi var takımla arasında.Taraftarın da önemli kısmı hep temkinli olacak bu adama karşı.O yüzden verdiğimiz paraya yakın bir teklif gelirse satılmalı,bu mesele de böylelikle kapanmış olsun.
Sence bu problemi asip iyi bir performans gösterse idi, bilmiyorum sen performansini nasil buluyorsun, ben sahsen yetersiz buluyorum, ortada bir mesele olurmuydu?

Sence bu problemi asip iyi bir performans gösterse idi, bilmiyorum sen performansini nasil buluyorsun, ben sahsen yetersiz buluyorum, ortada bir mesele olurmuydu?

Aslında çok da kötü bir performans göstermedi şu ana kadar,cidden efektif olduğu zaman oluyor.Ama hiçbir zaman istikrar sağlayacağını düşünmüyorum.

Mesele muhtemelen olurdu yine.Şimdiki kadar şiddetli olmayabilirdi belki.

[FONT=&quot]Avrupa'nın 5 büyük ligi ve Süper Lig'de asist krallığı
[/FONT]

[FONT=&quot]
DPPae4DWkAAgatV.jpg

[/FONT]

Belhanda kötü futbolcu değil ama kanatsız sistemlerde dünyanın en yetenekli 10 numaraları gelse yaratıcılık konusunda büyük sıkıntılar yaşar. Oyun alanı yatayda 10-15-20 metreye düştüğünde bile gerekli hünerleri gösteriyor, rakibi eksiltiyor, rakibi çok çabuk terse yatırıp dikine driplingle rakip kaleye hızlı bir biçimde gidiyor. Mesela kanat yokken oyun merkezde sıkıştığı anda bile 2-3 rakibini geçebiliyor ama ne yazık ki destekleyecek bir kanat oyuncusu yok zaten Garry ve Feghouli'nin olduğu maçlardaki performansı beğenilen bir performanstı eğer ki Garry ve Feghouli'yle beraber 3-4 maç oynasa Belhanda değişilmez oyunculardan olacaktır. Ben hala 2 tane gerçek kanatlı oyun anlayışıyla istikrarı yakalayabileceğine inanıyorum. Biraz daha sabretmemiz lazım bu haftadan itibaren güzel şeyler konuşmaya başlayabiliriz çünkü Tudor'a yönetim cephesinden uyarı geldi artık kanatsız oynayacağını düşünmüyorum böylelikle Belhanda için güzel izlenimler edinebiliriz. Şimdiye kadar ki performansını şöyle ayırırım;
1) Kanatsız oynadığımız maçlarda Belhanda'nın puanı: 5/10
2) Kanatlı oynadığımız maçlarda Belhanda'nın puanı: 9/10

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt