#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yetkili servise gönderme şansımız yok mudur bu arsızı?

Üretici firmanın, Çin ve Katar' da yetkili servisi vardır umarım, gönderelim, daha da dönmesin. Maliyetini karşılasınlar, halay çekerim (Hiç hazzetmem halay olayından ama olsun, Galatasarayımızın çıkarları için buna da katlanırım:))...

Maç başına istese 50 tane kilit pas atarmış da bugün canı istememiş ama son 10 dakika 2 pas atayım demiş paşamız demiş modunda yazmışsın işte.

Verdiğim örnekle seninkinin alakası yok. Defans adamı yeniksen son dakikalarda ileri çıkar, duran topta ileri çıkar gol atma şansı vardır. Ama sen 11-12 maçta 10 numara olarak oynayıp, bu maçların yarısında bile oynamamış stoperin 10 numaranın atması gereken pası atıyorsa evet utanmalı.

Açıkladım ama verdiğin örnekle yola çıksak bile Maicon'un skor katkısı > Belhanda. Yine utanmalı.

Eee zaten istese 5-6 tane kilit pas atardı rahat rahat .Basbaya konsantrasyon eksiklliği ve maçı iplememsinden atamadı. Bunun iyi olan yanı ne ? Ayrıca dediğin olay konusunda fikrim aynı rastlantısal birşey. Bİrçok maçta stoperler yada bekler falan orta sahadan önce oyunu açıyorlar. Boş yapıyorsun. Ayrıca maicon 4 kere skora etki ederken. Belhanda 6 kere etti ? Ne alaka yani. Ben ayrıca skor yapmaktan bahsetmiyorum. Anlık olduğunu söylüyorum. Biraz boş konuşuyorsun.

gittikçe düşüyor ve sanırım elimizde patlayacak

Sneijder ile kıyaslanamaz. Çünkü sıklet farklı. Birisi yaşlansa da Messi, Ronaldo, ıniesta gibi adamlar ayarında mevkisinde diğeri Lincoln, Delgado ayarında birisi.

Yine de destek verelim.

83 ve 90 artı 1 deki pasların ile seni sevmeyenleri Üzdün
Bugün vasattin daha çok konsantrasyonunu yukseltmeli

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Onlardan biri golle sonuçlansa görevini yapmış olurdu di mi?. Tek tek birkaç olumlu ya da olumsuz hareketinden bahsetmiyoruz burada. Bütün maç takımı eksik oynattığı yetmezmiş gibi, kaybettiği sayısız topla baltaladı resmen ki ilk defa yaptığı bir şey de değil, alıştık anlıyor musun?...

Sneijder ile kıyaslanamaz. Çünkü sıklet farklı. Birisi yaşlansa da Messi, Ronaldo, ıniesta gibi adamlar ayarında mevkisinde diğeri Lincoln, Delgado ayarında birisi.

Yine de destek verelim.

Lincoln formda olduğu zamanlarda inanılmaz oynuyordu, bence Lincoln’le de karşılaştırılamaz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Adamda garip bir pas özürlüsü olma, top kontrolü çok kötü olma, çevre kontrolü yapamama halleri var.. Üstüne kötü şut çekmesi de bonusu..zararın neresinden dönsek kâr artık 3 e 5 e bakılmadan gitmeli emre akbaba veya deniz türüçe bile fitim

SM-C5010 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Onlardan biri golle sonuçlansa görevini yapmış olurdu di mi?. Tek tek birkaç olumlu ya da olumsuz hareketinden bahsetmiyoruz burada. Bütün maç takımı eksik oynattığı yetmezmiş gibi, kaybettiği sayısız topla baltaladı resmen ki ilk defa yaptığı bir şey de değil, alıştık anlıyor musun?...
Bu adam 4 yıllık imza attı ağlasanızda zirlasanizda oynayacak
Hele sneijder örnekleri komik
Oynarsa biz kazanacağız oynamazsa düşmanları zevk alır bu durumdan

Ben yorumumu yaptım vasattı diye
Gerisi sizin görüşünüz

Eee zaten istese 5-6 tane kilit pas atardı rahat rahat .Basbaya konsantrasyon eksiklliği ve maçı iplememsinden atamadı. Bunun iyi olan yanı ne ? Ayrıca dediğin olay konusunda fikrim aynı rastlantısal birşey. Bİrçok maçta stoperler yada bekler falan orta sahadan önce oyunu açıyorlar. Boş yapıyorsun. Ayrıca maicon 4 kere skora etki ederken. Belhanda 6 kere etti ? Ne alaka yani. Ben ayrıca skor yapmaktan bahsetmiyorum. Anlık olduğunu söylüyorum. Biraz boş konuşuyorsun.

Harbi çok kıt adamsın ya Furkan. SERDAR'IN PASI OYUN AÇMADI, KİLİT AÇTI. Kilidi açmak.
Kimin boş yaptığı konusunda bir anket falan açabilirsin bir test edelim. Yazdıklarımı okuduğundan bile emin değilim, okuyup şu şu mesajları yazıyorsan durumun çok vahim.
İyi şey yazmadım ben demişsin, onu açıkladım anlamamışsın. Arkadaş çok yetenekli topçuymuş da son 10 dakika oynayası gelmiş 2 kilit pas atmış vs, defansında oyuncu kalmamış Alanya defansına Muslera degaj dikse gol pası olacak bir durumda yani. Bu adamı övme çabandı yani hala.

Gomis de Maicon'dan çok gol attı, onu da örnek verseydin. Sonuçta Serdar'ın asıl görevi o pası atmak, Maicon'un da gol atmak(!)

Hani sene başında beri defansa yardım ediyor diyorsunya, senin verdiğin örneğe karşılık ve bu defansa yardım ediyor söylemine karşılık benim, Maicon bu kadar kritik müdahale yapmış, şu kadar top çalmış, Belhanda kaç tane hava topu kazanmış demem gibi bir şey olurdu ama çok uzun cümle kurdum sen bunu anlamazsın. O yüzden boşver.

Herif baya baya stoperin attığı gol ile 10 numaranın attığı gol ve yaptığı asist sayısını 6>4 ile çürüttüğünü sayıyor. Süper kafa.

Şundan başka söyleyecek bir şey kalmadı:

Ekli dosyayı görüntüle 18492

her seyi gectim karekter olarak da berbat
bir karekteri var ama bunu kullanamiyor
gaza gelip kendini attiriyor tam tersini yapabilecegi halde

üce bese bakmadan sutlasinlar bunu
bize winner bir 10 numara lazim

Aman aman 10 numara filan lazım değil. En çok bu 10 ve sağbek için yemişizdir kazıkları, gidip yine paçozun birini bulup gelirler, neme lazım?. Kaliteli 10 numara çok pahalı olur, takım da bir 10 numara için uygun değil...

Bize en kısa yoldan bir 8 numara lazım, en kaliteli ve orjinalinden. Ndiaye de 8 numarada sırıtıyor. Has bir 8 numara, Ndiaye 9.5...Olmazsa seneye yeniden düşünülür...

Bazi arkadaslar cok komik.

Aslinda komik de degil durumlari üzücü ama neyse. Artik zevk almaya basladim bu cirpinislarindan.

Övün övün 90 da attigi pasi övün.

Bu adam 4 yıllık imza attı ağlasanızda zirlasanizda oynayacak
Hele sneijder örnekleri komik
Oynarsa biz kazanacağız oynamazsa düşmanları zevk alır bu durumdan

Ben yorumumu yaptım vasattı diye
Gerisi sizin görüşünüz

Dedim ya vasat=ortalama, hep yanlış kullanılır. Bu maçtaki Belhanda performansını vasat buluyorsan, neyi kötü bulursun, anlat da bilelim muhterem?...

Dua mı ediyorsunuz kötü oynasın diye
Gerçekci olun
Kaybedelim stada gitmeyelim diyende olmuştu maç başlığın da
Eden kesin vardır

Harbi çok kıt adamsın ya Furkan. SERDAR'IN PASI OYUN AÇMADI, KİLİT AÇTI. Kilidi açmak.
Kimin boş yaptığı konusunda bir anket falan açabilirsin bir test edelim. Yazdıklarımı okuduğundan bile emin değilim, okuyup şu şu mesajları yazıyorsan durumun çok vahim.
İyi şey yazmadım ben demişsin, onu açıkladım anlamamışsın. Arkadaş çok yetenekli topçuymuş da son 10 dakika oynayası gelmiş 2 kilit pas atmış vs, defansında oyuncu kalmamış Alanya defansına Muslera degaj dikse gol pası olacak bir durumda yani. Bu adamı övme çabandı yani hala.

Gomis de Maicon'dan çok gol attı, onu da örnek verseydin. Sonuçta Serdar'ın asıl görevi o pası atmak, Maicon'un da gol atmak(!)

Hani sene başında beri defansa yardım ediyor diyorsunya, senin verdiğin örneğe karşılık ve bu defansa yardım ediyor söylemine karşılık benim, Maicon bu kadar kritik müdahale yapmış, şu kadar top çalmış, Belhanda kaç tane hava topu kazanmış demem gibi bir şey olurdu ama çok uzun cümle kurdum sen bunu anlamazsın. O yüzden boşver.

Herif baya baya stoperin attığı gol ile 10 numaranın attığı gol ve yaptığı asist sayısını 6>4 ile çürüttüğünü sayıyor. Süper kafa.

Şundan başka söyleyecek bir şey kalmadı:

Ekli dosyayı görüntüle 18492

Kilidi açmadığı iddia etmedim. Hala anlamadığın bu rastlantısal birşey. Utanılacak bir durum yok. Ayrıca maicon ile belhanda nın skor katkısını ben ortaya atmadım. Sen attın. Ve daha oyuncualrın istatistiklerini bilmeden heybeye yazdın. Şimdide benim yazdığımı anlamadan saçmalıyorsun. Ayrıca ben hiç Belhanda savunmaya yardım ediyor diye övüp eksiklerini örtmedim sadece savunmaya yardım etmesi olumlu bir hareket olduğunu belirttim. Her hucumcu için söylüyorum. Gomis içinde, adam kovalayan rodriguez içinde. Takımı sahada 10 kişi bırakmayan herkes için söyledim. Sen kafandan yine senaryolar kuruyorsun. Son yazdığın cümledeki kıyaslamayı yapan ben değilim SENSİN. Yazdığından haberin yok. Attığın fotoğraf ta aslında herşeyi özetliyor belirttiğin gibi. Kimin silahsız olduğu gayet açık.

Ekli dosyayı görüntüle 18493

Dedim ya vasat=ortalama, hep yanlış kullanılır. Bu maçtaki Belhanda performansını vasat buluyorsan, neyi kötü bulursun, anlat da bilelim muhterem?...
Niye sinir yapıyorsun haklı çıkmak için
Görüs bu sana göre vasat bu bana gore bu
Vasat benim icin yeterli kriter değil Galatasaray da
Yazarken sözlüğe bakıp tam olarak ne ifade ettiğine bakmıyorum
Söylediğin için tşk ederim düzeltiyorum vasat bile değildi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt