Harbi çok kıt adamsın ya Furkan. SERDAR'IN PASI OYUN AÇMADI, KİLİT AÇTI. Kilidi açmak.
Kimin boş yaptığı konusunda bir anket falan açabilirsin bir test edelim. Yazdıklarımı okuduğundan bile emin değilim, okuyup şu şu mesajları yazıyorsan durumun çok vahim.
İyi şey yazmadım ben demişsin, onu açıkladım anlamamışsın. Arkadaş çok yetenekli topçuymuş da son 10 dakika oynayası gelmiş 2 kilit pas atmış vs, defansında oyuncu kalmamış Alanya defansına Muslera degaj dikse gol pası olacak bir durumda yani. Bu adamı övme çabandı yani hala.
Gomis de Maicon'dan çok gol attı, onu da örnek verseydin. Sonuçta Serdar'ın asıl görevi o pası atmak, Maicon'un da gol atmak(!)
Hani sene başında beri defansa yardım ediyor diyorsunya, senin verdiğin örneğe karşılık ve bu defansa yardım ediyor söylemine karşılık benim, Maicon bu kadar kritik müdahale yapmış, şu kadar top çalmış, Belhanda kaç tane hava topu kazanmış demem gibi bir şey olurdu ama çok uzun cümle kurdum sen bunu anlamazsın. O yüzden boşver.
Herif baya baya
stoperin attığı gol ile
10 numaranın attığı gol ve yaptığı asist sayısını 6>4 ile çürüttüğünü sayıyor. Süper kafa.
Şundan başka söyleyecek bir şey kalmadı:
Ekli dosyayı görüntüle 18492