Murat BAHCI
Yeni Üye
- 8 Aralık 2016
- 62
- 4
- 308
Alanya maçi dikkat le izledim bir tek olumlu hareketini gormedim hep yanlis pas hep top kaptirma
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ulan 10 milyona ne orta sahalar alınırdı be @Enes Dalmış
fb macini verdigi gibi
52.dakikada karsi karsiya pozisyonda sut atmak yerine kendisini yere atarak nerdeyse bu maci da veriyordu
bonservisiyle kulube cok buyuk zarari oldu OK
ama yeteneksiz olusu ve emek hirsizligiyla oynadigimiz oyuna daha buyuk zarari var
bu kadar hareketli ve bol aksiyonlu bir takim herhangi bir 10 numara icin bulunmaz nimettir
bol bol gol ve asist kasar vasat bir 10 numara bile
cunku takim gecen senelerdeki gibi duragan degil, asiri hareketli bir takim
bu saatten atacagi (tabi atabilirse) 4-5 golu susleyip pusleyip bir yerlere (tabi almak isteyecek enayi bulursak) satmamiz lazim
o mevkiye de yeni birini bulmamiz lazim
Net attı kendini.Yalnız o pozisyonda faul var. 2 defa darbe yiyor rakip oyuncudan. Çok sert gözükmese de denge bozabilecek bir hareket. Önü o kadar açıkken kendini bıraktığını düşünmüyorum zaten ki pozisyon ceza sahası dışındaydı, bir mantığı yok. Onun dışında vasat bir maç çıkardı. Bir Rodrigues'e yaptığı asist kaldı aklımda. Karşı karşıya değerlendiremedi Rodrigues.
Yalnız o pozisyonda faul var. 2 defa darbe yiyor rakip oyuncudan. Çok sert gözükmese de denge bozabilecek bir hareket. Önü o kadar açıkken kendini bıraktığını düşünmüyorum zaten ki pozisyon ceza sahası dışındaydı, bir mantığı yok. Onun dışında vasat bir maç çıkardı. Bir Rodrigues'e yaptığı asist kaldı aklımda. Karşı karşıya değerlendiremedi Rodrigues.
futbol temas oyunudur
geçiniz