#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alanya maçi dikkat le izledim bir tek olumlu hareketini gormedim hep yanlis pas hep top kaptirma

Şut çek lan şut çek.

Boş kale olsa önünde topu sağa falan çekmeye çalışır.
Pes oynuyor sanki haspam.

Nice'e verip Sneijder'le takas yapsak nasıl olur? İki taraf da memnun değil ve eskiyi özlüyor. Tabii Tudor başta olduğu sürece imkansız

10 numara şut çeker. Zurna'nın zaaaart... dediği yere geldik. Umarım Talisca ders vermez.

1351453.jpg

Takımda şut çekecek oyuncu kalmadı bundan bekliyoruz o da topu çekip duruyor. Ndiaye nin daha kaleye giden sert bir şutunu göremedik gözler sneijdere podolskiye alışınca zor oluyor umarım feghouli çare olur.

Çık Beşiktaş maçını kazandıranların başında ol, artık başka türlüsü kesmez.

Bak güzel kardeşim ya adam gibi top oyna ya da git. Profesyonel bir futbolcu bu kadar top kaybı yapar mı ? Ben halı sahada yapmıyorum bu kadar adam akıllı bir tane pas attın maç boyunca sana gösterilen sevginin ve ödenen paranın hakkını ver artık son şansların sabrımız tükeniyor.

Bunu savunan kaşardır rüyasında vurdutturuyordur.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Defansa cok gidiyor bu ya izlerken Defans mi ofansive orta saha mı karıstırıyorum. Sonra 60. Dk dan sonra düşüyor oyundan cok boş koşuyor.

90 dakika içinde ayağına top değdiği için gole katkısı olmuştur. O yüzden yerden yere vurmayalım lütfen.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fb macini verdigi gibi

52.dakikada karsi karsiya pozisyonda sut atmak yerine kendisini yere atarak nerdeyse bu maci da veriyordu

bonservisiyle kulube cok buyuk zarari oldu OK

ama yeteneksiz olusu ve emek hirsizligiyla oynadigimiz oyuna daha buyuk zarari var

bu kadar hareketli ve bol aksiyonlu bir takim herhangi bir 10 numara icin bulunmaz nimettir

bol bol gol ve asist kasar vasat bir 10 numara bile

cunku takim gecen senelerdeki gibi duragan degil, asiri hareketli bir takim

bu saatten atacagi (tabi atabilirse) 4-5 golu susleyip pusleyip bir yerlere (tabi almak isteyecek enayi bulursak) satmamiz lazim

o mevkiye de yeni birini bulmamiz lazim

fb macini verdigi gibi

52.dakikada karsi karsiya pozisyonda sut atmak yerine kendisini yere atarak nerdeyse bu maci da veriyordu

bonservisiyle kulube cok buyuk zarari oldu OK

ama yeteneksiz olusu ve emek hirsizligiyla oynadigimiz oyuna daha buyuk zarari var

bu kadar hareketli ve bol aksiyonlu bir takim herhangi bir 10 numara icin bulunmaz nimettir

bol bol gol ve asist kasar vasat bir 10 numara bile

cunku takim gecen senelerdeki gibi duragan degil, asiri hareketli bir takim

bu saatten atacagi (tabi atabilirse) 4-5 golu susleyip pusleyip bir yerlere (tabi almak isteyecek enayi bulursak) satmamiz lazim

o mevkiye de yeni birini bulmamiz lazim

Yalnız o pozisyonda faul var. 2 defa darbe yiyor rakip oyuncudan. Çok sert gözükmese de denge bozabilecek bir hareket. Önü o kadar açıkken kendini bıraktığını düşünmüyorum zaten ki pozisyon ceza sahası dışındaydı, bir mantığı yok. Onun dışında vasat bir maç çıkardı. Bir Rodrigues'e yaptığı asist kaldı aklımda. Karşı karşıya değerlendiremedi Rodrigues.

Yalnız o pozisyonda faul var. 2 defa darbe yiyor rakip oyuncudan. Çok sert gözükmese de denge bozabilecek bir hareket. Önü o kadar açıkken kendini bıraktığını düşünmüyorum zaten ki pozisyon ceza sahası dışındaydı, bir mantığı yok. Onun dışında vasat bir maç çıkardı. Bir Rodrigues'e yaptığı asist kaldı aklımda. Karşı karşıya değerlendiremedi Rodrigues.
Net attı kendini.

MI 5 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

futbol temas oyunudur

geçiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt