#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlardan biri pozisyon ile ilgili görüntü koymuş, tekrar bakayım dedim ama bir şey görünmüyor, görüntü bozuk. Benim dün maçı izlerken fikrim foul değil yönündeydi.

Şimdi Youtube'da tekrar izledim, pozisyonun tekrarını vermeyen bir görüntüden ama yinede fikrim değişmedi. Bunun gibi bir çok pozisyon çalınmıyor.
Maç esnasında ben de öyle düşündüm ancak tekrarını izleyince çok bariz 2 müdahale var, nette bulamadım şimdi ancak tv programında işlendi. Hangi görüntüyü izledin paylaşır mısın?

Maç esnasında ben de öyle düşündüm ancak tekrarını izleyince çok bariz 2 müdahale var, nette bulamadım şimdi ancak tv programında işlendi. Hangi görüntüyü izledin paylaşır mısın?
YouTube

Sağlıklı bir değerlendirme için iyi bir görüntü değil, çok çabuk geçiyor pozisyon ama ben foul olduğunu düşünmüyorum. Gerçekten maç içinde böyle pozisyonlar çok oluyor. Tabi çalan Hakemde var çalmayan Hakemde.

YouTube

Sağlıklı bir değerlendirme için iyi bir görüntü değil, çok çabuk geçiyor pozisyon ama ben foul olduğunu düşünmüyorum. Gerçekten maç içinde böyle pozisyonlar çok oluyor. Tabi çalan Hakemde var çalmayan Hakemde.
Yok bu değil kesinlikle hiçbir şey anlaşılmıyor bu ve benzeri görüntülerle öyle düşünmen normal. Görsen ters açısını veya yakınını fikrin değişir de neyse öyle sert olduğunu iddia ettiğim bir müdahale yok ama dediğim gibi 2 kez topla oynama niyeti olmadan oyuncuyu bozan müdahale var çok açık şekilde burada göründüğü gibi sadece o son bacağını sokması değil öncesinde istemsiz veya bilerek bir vuruşu var baldırına koşan bir adamın dengesini kaybetmesi için oldukça yeterli 2 müdahale.

Bunda da sıkıntı var tabii de diğerine nazaran anlaşılır. YouTube tam olarak bahsettiğim ilk müdahale 31:30 da gerçekleşiyor. Hey Allah'ım bunda da yok bu gösterilen 2. son müdahale önceden vurduğu da var bakayım bulabilirsem.

Son düzenleme:
bunu mahkemeye versek olmaz mi ? Kulübü soyuyor haysiyetsiz

Yok bu değil kesinlikle hiçbir şey anlaşılmıyor bu ve benzeri görüntülerle öyle düşünmen normal. Görsen ters açısını veya yakınını fikrin değişir de neyse öyle sert olduğunu iddia ettiğim bir müdahale yok ama dediğim gibi 2 kez topla oynama niyeti olmadan oyuncuyu bozan müdahale var çok açık şekilde burada göründüğü gibi sadece o son bacağını sokması değil öncesinde istemsiz veya bilerek bir vuruşu var baldırına koşan bir adamın dengesini kaybetmesi için oldukça yeterli 2 müdahale.
Dün maç esnasında rakibin kale arkasından da bir görüntü vardı, o görüntüde de foul göremedim. Yanıla bilirim, sadece bana pek foul gibi gelmedi.

Çapsız bir topçu. Elde patladı demek için erken değil.

SM-G531F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu adam şey etsen gitmez Türkiyeden. Resmen cennet bunlar için burası. 4 milyon Euro maaş müslüman ülke nere gitsen şak şakcın var. Bir iki mekke resmi paylaş anında Twitter da patla. Gel keyfim gel. Allahtan türkçe bilmiyorlar yoksa politikaya da girerler futboldan sonra .
f880c90edaa5e176dea61c490119d6af.jpeg

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Kötü olan , iki senedir Sneijderi gercek kanatlarla bir iyi forvetle göremedik dedik, perfomansi ondan dolayi düsük dedik.

Ulan bu herifin arkasinda fernando+ Ndiaye yaninda Yasin, Fegh, Gary önünde Gomis var. Halen siciyor

Kötü olan , iki senedir Sneijderi gercek kanatlarla bir iyi forvetle göremedik dedik, perfomansi ondan dolayi düsük dedik.

Ulan bu herifin arkasinda fernando+ Ndiaye yaninda Yasin, Fegh, Gary önünde Gomis var. Halen siciyor

bruma yok muydu
saydigin adamlarin ofansif katkisi brumaya yaklasamaz bile (gomis ayri, onu da poldiyle karsilastirmak mumkundur)

bruma yok muydu
saydigin adamlarin ofansif katkisi brumaya yaklasamaz bile (gomis ayri, onu da poldiyle karsilastirmak mumkundur)

Bruma vardi (15 assist yapti Sino zaten gecen sezon) peki baska ? Eren,Tolga,Selcuk,Jem,Birlo, poldi (mac icinde göremezsin bunu hepimiz biliyoruz ) . Birde simdiye bak

Bruma vardi (15 assist yapti Sino zaten gecen sezon) peki baska ? Eren,Tolga,Selcuk,Jem,Birlo, poldi (mac icinde göremezsin bunu hepimiz biliyoruz ) . Birde simdiye bak

gecen sene bruma garry yasin poldi
bu sene garry feghouli tolga gomis

bruma tekbasina takim gibi birseydi gecen sene o yuzden gecen seneyle bu seneyi karsilastirirken bunu goz onunde tutmak lazim

Bruma,Podolski,Yasin,Garry,Eren falan küçümsenmeyecek oyuncular Sneijderi yücelticez diye fazlada şaapmayın

Bruma gibi adamı satıp ondan gelen paranın nerdeyse hepsini belhandaya vermek tam bir çılgınlık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt