#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biri CL'de gruptan çıkmasına muazzam katkı sağladı
Diğeri ekstra maçlar kazandırdı

Bu naptı ?

CL de aynı maçları mı izledik? Talisca çoğunda kör topal gibi oynadı. En yakın örnek son CL maç. Boş kaleye dokunduğu top dışında hiçbir etkili pas yada çalımı yoktu. Giuliano da ise Antalya maçını kenara koyalım , hangi kritik golüyle maç kazandırdı ( Ben hatırlamıyorum) ? Belhanda bu 2 oyuncuya göre çok daha efektif oynuyor. Taliscanın 2 katı kadar kilit pas atmış , giuliano nunda 4.5 katı kadar kilit pas atmış. Skor konusunda Giu dan fazla, Talisca ile eşit. Savunma katkısını saymadan bile daha iyi ikisinden. Duran toplardan bahsetmiyorum zaten. Çalım konusunda da giuliano dan çok daha iyi, Talisca ile kafa kafaya.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Talisca ne mi yapti ?

benfica deplasmaninda maglupken frikikten grubun kaderini cizen beraberlik golunu atti

devaminda uefa macinda 2-1 kazanilan lyon macinda 2 gol birden atti

bu yil yine deplasmanda porto ya gol atti

bir sonraki mac leipzig e yine atti

ve en son porto ic saha macinda atti

ligde attigini , tum kulvarlardaki asistlerini saymiyorum , gecen yil 3 kere kritik maclarda frikikten atti ,bize , ts ye , genclere olmasi lazim , 1 ay icinde

sonra neden talisca diyince konusuyor deniyor , kalkip bu adama "ne yapti ki" denirse , bu sekilde bir tablo var

sirf avrupada 6 golu var , ki o takimda cenk , aboubakar , babel ,quaresma gibi gole yakin adamlar varken

İstatistiklerde hile var, kim tutmuş bunları? Bir sayfa çıkıp sallamış işte.

Taliscanin mevcut piyasa da ederi 30 milyon bunun 3 milyon
Guilano ise sevmem ama bundan kötü değil.

Belhanda iyi hoş duruşu karizması olan topçu ama dediğim gibi şu takıma Emrah Başsani koy bunun yerine bundan faydalı oynardi.

Lenovo P2a42 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Devir takımını eksik oynatmayan ofansif oyuncuların devri diyorsunuz ama Takımını, özellikle son maçlarda çok belirgin bir şekilde, eksik oynatan Taliscayı göklere çıkarıyorsunuz, ilginç doğrusu.

Niye sürekli Sneijder'i konu içine çekmeye çalışıyorsun çözemiyorum. Sneijder vs Belhanda mevzusunda sana ekmek çıkmaz sevgili Eray, Belhanda Sneijder ile kıyaslanacak futbolcu değil bir kaç gömlek eksik gelir. Ha bir tarafındaki kıllar kadayıf olmuş Sneijder ile 27 yaşındaki Belhanda'yı kıyaslayabilirsin ama takdir edersin ki hakkaniyetli olmaz.

Şu konudaki Sneijder-Belhanda tartışmasını avrupalı tarafsız bir futbolsever okusa g.tüyle güler.
Konu o degilki zaten kıyaslama mantıksız sneijder dünya çapında oyuncu lakin şu var milletin anlamadığı

Artık sneijder bitmişti dönemiyordu dönünce bir yeri atıyordu

Buyuzden gitti nice gol ve asistsiz oynuyor
Fiziki olarak istenilen seviyede değil
Dikkat et bu konuyu açan kişiler belli
Sneijderin gidişini belhandayi bağlayıp aşağı çekme çabaları
Bu takımda belhanda oynuyor belhanda desteklenecek 4 yıl sözleşmeye imza atmış adamı sneijder gitti diye 2 ayda harcayacak değiliz

Abuk subuk hakaretler komik acizce geliyor bana
Konu bu

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Konu o degilki zaten kıyaslama mantıksız sneijder dünya çapında oyuncu lakin şu var milletin anlamadığı

Bu takımda belhanda oynuyor belhanda desteklenecek 4 yıl sözleşmeye imza atmış adamı sneijder gitti diye 2 ayda harcayacak değiliz

Konu bu

Mantığı anladım ama adam en ufak ışık vermiyor, en azından ben alamıyorum o ışığı sen diyorsanki toparlanacak bir şey diyemem senin fikrindir lakin dediğim gibi Sneijder ile kıyaslamak en başta Belhanda'ya zarar veriyor. O kıyasın altında eziliyor doğal olarak.

Hala beklentim yüksek,13 maçın 4-5 tanesinde iyi oynamakla olmaz dahada iyi olmalı,Bjk maçını al yeni bir sayfa aç artık

Beklentimiz daha fazla ama oyunda cok hareketli cok top kazaniyor cok efor sarfettigi icin cok top kaybediyor.sutu da pek yok zaten.takimda bazi kisilerle de henuz uyum saglayamamis duruyor.

bu sezon icin talisca ve gulianodan daha fazla katkisi oldugunu dusunuyorum.talisca ligde geziniyor resmen avrupada baska top oynuyor

Daha iyi olması lazım, bu performansı yetmwz, çok pas hataları yapıyor.

Yaptığı pas hataları direk kalemizde pozisyon oluyor.Riskli bölgelerde top kaybetme sebebi umursamaz oluşu ya da pozisyon bilgisinin zayıf olması.

Mantığı anladım ama adam en ufak ışık vermiyor, en azından ben alamıyorum o ışığı sen diyorsanki toparlanacak bir şey diyemem senin fikrindir lakin dediğim gibi Sneijder ile kıyaslamak en başta Belhanda'ya zarar veriyor. O kıyasın altında eziliyor doğal olarak.
Şükür anlayan biri çıktı

Talisca ne mi yapti ?

benfica deplasmaninda maglupken frikikten grubun kaderini cizen beraberlik golunu atti

devaminda uefa macinda 2-1 kazanilan lyon macinda 2 gol birden atti

bu yil yine deplasmanda porto ya gol atti

bir sonraki mac leipzig e yine atti

ve en son porto ic saha macinda atti

ligde attigini , tum kulvarlardaki asistlerini saymiyorum , gecen yil 3 kere kritik maclarda frikikten atti ,bize , ts ye , genclere olmasi lazim , 1 ay icinde

sonra neden talisca diyince konusuyor deniyor , kalkip bu adama "ne yapti ki" denirse , bu sekilde bir tablo var

sirf avrupada 6 golu var , ki o takimda cenk , aboubakar , babel ,quaresma gibi gole yakin adamlar varken

1507809608-1926585454.jpg

Talisca bu sezon rezil ötesi. Porto son mac ta gol atmissin demis. Yasin böyle golleri atarken bos beles adam diyip duruyorduk.

Konu bu

Eleştirenlerin çoğu bence artık sneijder mevzusunu bi kenara bırakıp Belhandanın bireysel sergilediği performansı eleştiriyor.

Adam iyi olsada şınoyla kıyaslanacaktı o işin ayrı boyutu. Çok erken harcamak için diyebilirsin saygı duyarım ama adamın umut verdiği yok bu yüzden tahammül edilmesi zorlaşıyor. Dilerim şu an onu eleştiren herkesi utandırır

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt