#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben > Belhanda

Şöyle büyük resmi gören istatistiklerle süslenmiş uzun uzun yazılar yazın da aydınlanalım

10 degil 8degil
Badou ve bu ayni takimda olmamali 9 kisi oynuyoruz anasini satayim.

Bu arada
Volkan Yaman>Belhanda

Sneijder ile aynı klasmanda olmadığını zaten söylüyoruz. Sneijdr deyip geçiliyor ama Sneijder'den daha büyük o mevkide sadece iki adam vardı bizde Hagi ve Prekazi. Hatta kariyer oalrak Sneijder belki daha bile öndedir. Adam Messi ve Ronaldo ile dünyada yılın en büyük futbolcusu olma konusunda kapışmış biri.

Lakin yine de ben bu kadar kötü beklemiyordum.

Malesef yazın söylediklerimizden biri de Tudor'un bütün bu iyi kadro mühendisliğini berbat eden olay Sneijder'i tutmamasıyla berbat olabileceği idi kendi adına. Büyük maçlar noktasında biraz oraya doğru gidiyor. Bu maçlarda sazı eline alacak adamımız yok malesef. Sneijder geçen sene varken de ortada takım yoktu.

Sneijder ile aynı klasmanda olmadığını zaten söylüyoruz. Sneijdr deyip geçiliyor ama Sneijder'den daha büyük o mevkide sadece iki adam vardı bizde Hagi ve Prekazi. Hatta kariyer oalrak Sneijder belki daha bile öndedir. Adam Messi ve Ronaldo ile dünyada yılın en büyük futbolcusu olma konusunda kapışmış biri.

Lakin yine de ben bu kadar kötü beklemiyordum.

Malesef yazın söylediklerimizden biri de Tudor'un bütün bu iyi kadro mühendisliğini berbat eden olay Sneijder'i tutmamasıyla berbat olabileceği idi kendi adına. Büyük maçlar noktasında biraz oraya doğru gidiyor. Bu maçlarda sazı eline alacak adamımız yok malesef. Sneijder geçen sene varken de ortada takım yoktu.

geldiği ilk günden beri söyledik bunu

Ahmet Çakarın çakması gelip uzun uzun yalamadı mı daha

Şöyle büyük resmi gören istatistiklerle süslenmiş uzun uzun yazılar yazın da aydınlanalım

Üstad bugünlük bunlarla idare et, hafta içi gelirler yine, yeni masalları dinleriz.

Hic katkisi yok takima, o yüzden en yakin ciddi rakibine 8 Puan fark atmis takimin 10 Numarasi. Bugün kötüydü, ama kötü oynasa da, takima zarar veren bir yapisi yok.

Kardeşim anlatma anlamazlar. Sene başından beri aynı şeyleri yazıyoruz. Dinlemeyi seçen. Anlamaya çalışan. Önyargısız tarafsız bakan 3-5 kişiyiz zaten. Gerisi gelip ağlama duvarına çeviriyor buraları.

Belhanda fizik anlamda takima yük bindiren bir oyuncu degil. Bu takimda takima fizik anlamda yük bindiren hic bir oyuncu yok artik. Bundan dolayi her oyuncu kendi capinda cikip, katkisini verebiliyor. Ayni 2011/2012 sezonunda gibi, hatta belki daha da iyiyiz o sezondan. Bu yüzden dolayi Belhanda, yada Nidiaye yada baska bir oyuncu kötü olsa bile, illaki yeteneklerini sergileyebilecek bir baska oyuncu cikabiliyor piyasaya.

.....
108813e5cdac5751eb7e41fde8a62cee.jpg

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yav ne Sneijder'i Allah aşkına, bırakın. Belhanda hatalı transferdir, çok para verilmiştir, Sneijder'in yerini dolduramamış olabilir ama Sneijder'in gitmesi doğru karardı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8.5 numara fantazsini pompa edenler uyuyordur simdi

inşallah fas milli takımıyla 2018 dünya kupasında patlama yaparda 3 e 5 e bakmaz elden çıkarabiliriz

Daha öncede dedim direkt yedeğe alınmalı selçukla beraber takılsınlar iyi anlaşırlar emrah başsan oynasın 2 3 maç görelim , olmadı ndiaye oynasın oda olmalı 4 4 2 ye dönelim belhanda oynamasın 10 kişi çıkıyoruz belhanda olunca

Yine Sneijder mi diyeceksiniz ama Sneijder bu tip maçlarda kaleciye kadar gelerek top alıp oyun başlatırdı ve takımı rahatlatırdı. Misal 2015’de Kadıköy’de 1-1 biten Fb maçı. Bu resmen sahadan silinip gidiyor yav, bazen oynadığını bile unutuyorsun

Açık ara ligde en fazla top kaybeden oyuncudur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt