#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adem Çakar ve tayfasını konuya davet edinde ikinci dünya savaşından girip fas krallığından çıkıp Belhanda yi savunsun

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

..
53224edcdc3af68e4db78852f34c820a.jpg

Duran top kullanma ve arada bir çalım atma haricinde hiçbir ekstra özelliği yok.F/P olarak en kötü transferimiz bu apaçi arkadaşımızdır.Nasıl bir 10 numara ki top kontrolü,pasları ve şutları berbat.Bir de bunu S10 ile kıyaslıyorlardı.Belhanda'nın hayatındaki en büyük başarısı S10 gibi bir dünya yıldızı ile isminin yan yana gelmesidir kusura bakmayın.Elano ve Culio bile bundan daha faydalı.

Adem Çakar ve tayfasını konuya davet edinde ikinci dünya savaşından girip fas krallığından çıkıp Belhanda yi savunsun

En çok Belhanda' nın ''Topa karşı'' nasıl etkin bir oyuncu olduğu argümanını özledim, muhteremin;). Almanca tabirlerle bu argümanını kesin olarak ispatlamıştı hani (:)) de pişman ve perişan eylemişti beni; Almanca hiç bilmediğim için nasıl da ezilmiştim!:oley:...

Yok yok, hiçbirimiz bilmiyoruz futbolu. Dünya Futbol Literatürüne 'takım defansına katkı yapan ofansif orta saha oyuncusu' kavramını getiren Belhanda' yı beğenmemek ne haddimize?...

Konuyu sakin kafayla düşününce son cümledeki gerçekliği idrak edip, tövbe istiğfar ettim. Hadi bu mesajımı okuduktan sonra aynısını yapın da sizler de arının. Daha duruyor musunuz?:asd22::D...

Umudu kestim artik. Ft bile adam edemez bunu. Laubali tarzi basa bela

Bu adamı satıp merkez orta saha veya sol açık alalım.10 no'lu sistemle oynamayalım artık.

Adam türkiye müslüman futbolcuların eldoradosu diyor. Böyle diyen bir insanı şeyitsen gitmez

Kadro dışı kalmalı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durduk yere pis pis sırıtması beyninde bi sıkıntıdan herhalde

Ne işi var Galatasaray da böyle yılışıkların

Rezalet. Giuliano'nin tirnagi olmaz. Ölmüs Sneijder'nin pipisi olmaz.

Latovlevici'yi ıslıklayacağınıza bu adamı ıslıklasaydınız bir işe yaramış olurdu. Yok abi kimse kusura bakmasın, taraftar profilini genel anlamda beğenmiyorum.

Psikolojik sorunları var sanırım, suratı beş karış maçlarda. Her pozisyonda da söyleniyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt